Praet Anne

Contactgegevens Praet Anne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Praet Anne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Praet Anne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Linden 104; 9052; Gent (Zwijnaarde), België

Telefoon (phone): 09 222 76 77 (+32-09 222 76 77) 09 222 76 77 (+32-09 222 76 77)

Fax (fax): +32 (87) 962-97-55 +32 (87) 962-97-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Praet Anne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Praet Anne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Praet Anne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Praet Anne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Praet Anne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Praet Anne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Praet Anne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Praet Anne
Products information Praet Anne

BTW identificatienummer (tax): BE02506225585
Ondernemingsnummer: 5367889404
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Praet Anne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Praet Anne
(Get full report from official database of BE for Praet Anne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Praet Anne
Addition kinds of activities for Praet Anne

737302. System integratie diensten | Systems integration services
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
79990402. Pingpong salon | Ping pong parlor

Werken bij Praet Anne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Praet Anne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Praet Anne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Praet Anne. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Tekenaar (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Maaseik zijn wij op zoek naar een Tekenaar van machines en staalconstructies. Je takenpakket bestaat uit: - Tekenen van staalconstructies - Tekenen van machines - Tekenen met Solid works - Tekenen met Inventor - 3D tekeningen maken

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Weekendhulp Zara Home Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA HOME Knokke

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je onze interieurgevoelige klanten verder helpt, ter beschikking staat en je advies geeft aan onze klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • IBIC - (Junior) Projectleider (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Groeiend – altijd klaar voor een volgende uitdaging Jij mag Bijleren – via een opleiding op maat op jouw tempo groeien tot projectleider Begeleiden – van projecten regio Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen Coördineren – van werfbezetting, werkmiddelen, vorderingen, facturatie, oplevering,.. Overleggen – van het budget en de projectinhoud met de commercieel verantwoordelijke Opmaken – van meetstaten, materiaalbonnen en offertes Communiceren – met de teams op de werven, leveranciers, onderaannemers,…

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Praet Anne in sociale netwerken
Look for responds of Praet Anne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Praet Anne. Laat een reactie achter voor Praet Anne. Praet Anne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Praet Anne. Leave a respond for Praet Anne. Praet Anne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Praet Anne op de google maps. Adres en contacten Praet Anne
Location of Praet Anne on the google maps. Address and contacts of Praet Anne

Andere gerelateerde bedrijven als come Praet Anne Praet Anne: FRANS SAMPERS | RAPHAEL DE TRE | Marielle | ANDO | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as Praet Anne: FRANS SAMPERS | RAPHAEL DE TRE | Marielle | ANDO | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Praet Anne is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Praet Anne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02506225585. Het bedrijf Praet Anne bevindt zich op het adres: Ter Linden 104; 9052; Gent (Zwijnaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Praet Anne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Praet Anne is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Praet Anne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Praet Anne, openstaande posities, locatie van Praet Anne op de kaart.

Praet Anne is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Praet Anne, company assigned to the tax number BE02506225585. The company Praet Anne is located at the address: Ter Linden 104; 9052; Gent (Zwijnaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Praet Anne were not found.
The main activity of Praet Anne is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Praet Anne is not available. You also can look at reviews of Praet Anne, open positions, location of Praet Anne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Praet Anne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Praet Anne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Praet Anne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Praet Anne, employees, financial statistics.