Pauls Jacques

Contactgegevens Pauls Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pauls Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pauls Jacques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Jonction 17; 6880; Bertrix, België

Telefoon (phone): 061 41 35 08 (+32-061 41 35 08) 061 41 35 08 (+32-061 41 35 08)

Fax (fax): +32 (53) 910-77-21 +32 (53) 910-77-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pauls Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pauls Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pauls Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pauls Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pauls Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pauls Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pauls Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pauls Jacques
Products information Pauls Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE01907470703
Ondernemingsnummer: 4799896240
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Pauls Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pauls Jacques
(Get full report from official database of BE for Pauls Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pauls Jacques
Addition kinds of activities for Pauls Jacques

829903. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools
35410400. draaibanken | Lathes
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts
39991000. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
50939908. Scavengering | Scavengering

Werken bij Pauls Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pauls Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pauls Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pauls Jacques. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Junior ICT helpdeskmedewerker (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kennis en/of passie van IT? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken voor de functie helpdeskmedewerker in Brussel. Voor een ICT dienstverlener, zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker front office voor één van hun klanten te Brussel. Als helpdeskmedewerker sta je in voor de eerste lijn en het oplossen van technische problemen met betrekking tot: - Netwerk - Laptops, printers, scanners, ... - Telefonie - Applicaties - Server Het schrikt je niet af om ondersteuning te bieden via telefoon, chat, email, en andere kanalen zoals vereist. Je wordt mee ingezet op de 24/7 stand-by service. Dit gebeurt via een wisselsysteem met de collega's.

  • Huishoudhulp regio Aalst (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Gemotiveerde Poetsvrouw / Poetsman regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Neerpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van Pauls Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Pauls Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pauls Jacques. Laat een reactie achter voor Pauls Jacques. Pauls Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pauls Jacques. Leave a respond for Pauls Jacques. Pauls Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pauls Jacques op de google maps. Adres en contacten Pauls Jacques
Location of Pauls Jacques on the google maps. Address and contacts of Pauls Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Pauls Jacques Pauls Jacques: DUPONT NV | Vandeloise G | COIFFURE MARLEEN | GARAGE WILLY NV | Senpic BVBA

Other related companies as Pauls Jacques: DUPONT NV | Vandeloise G | COIFFURE MARLEEN | GARAGE WILLY NV | Senpic BVBA

Pauls Jacques is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pauls Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01907470703. Het bedrijf Pauls Jacques bevindt zich op het adres: Rue de la Jonction 17; 6880; Bertrix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Pauls Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pauls Jacques is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pauls Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pauls Jacques, openstaande posities, locatie van Pauls Jacques op de kaart.

Pauls Jacques is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pauls Jacques, company assigned to the tax number BE01907470703. The company Pauls Jacques is located at the address: Rue de la Jonction 17; 6880; Bertrix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 197,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Pauls Jacques were not found.
The main activity of Pauls Jacques is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pauls Jacques is not available. You also can look at reviews of Pauls Jacques, open positions, location of Pauls Jacques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pauls Jacques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pauls Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pauls Jacques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pauls Jacques, employees, financial statistics.