Paesen Marleen

Contactgegevens Paesen Marleen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paesen Marleen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Paesen Marleen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 18; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel), België

Telefoon (phone): 011 73 17 84 (+32-011 73 17 84) 011 73 17 84 (+32-011 73 17 84)

Fax (fax): +32 (60) 692-70-51 +32 (60) 692-70-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paesen Marleen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paesen Marleen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paesen Marleen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paesen Marleen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paesen Marleen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paesen Marleen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paesen Marleen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paesen Marleen
Products information Paesen Marleen

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Paesen Marleen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paesen Marleen
(Get full report from official database of BE for Paesen Marleen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Paesen Marleen
Addition kinds of activities for Paesen Marleen

422699. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
38269907. Milieutechnische apparatuur | Environmental testing equipment
44499902. Log raften en slepen | Log rafting and towing
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent
79480403. Harness Racing Driver | Harness racing driver

Werken bij Paesen Marleen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paesen Marleen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paesen Marleen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paesen Marleen. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Hoofdboekhouder (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 8 productievestigingen in België, Nederland en Frankrijk behoort onze klant tot de top in West-Europa

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kermt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • JOBSTUDENT / EXTRA catering (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar of ouder en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige job? Dan ben je bij Sunparks De Haan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends, vakanties of tijdens de week voor zowel de brasserie, ons hamburgerrestaurant als voor de keuken

  • Dossierbeheerder / Accountant gespecialiseerd kantoor - Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Met een gespecialiseerd klantenportfolio en een service die gericht is op expertise is het niet meer dan normaal dat dit kantoor een hele sterke groei kent. In dit succesvol kantoor zitten inmiddels bijna 10 medewerkers die jou met open armen zullen ontvangen! Wil jij deel uitmaken van dit succesverhaal? Check dan onderstaande checklist om te ontdekken of jij het bent die ze zoeken! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je staat in voor de afsluitingen, maar ook de tussentijdse en de jaarlijkse rapporteringen. Kortom je zal de volledige opvolging van je dossiers in jouw takenpakket opnemen. Uiteraard sta je er hier niet alleen voor. Je kan rekenen op de steun van de vennoten die er alles aan zullen doen om jouw groei te stimuleren. Dit benadrukt trouwens nog eens extra het collegiale kader waar je zal in werken. Uiteraard voorzie je op termijn ook je klanten van het juiste advies. Je bent namelijk meer dan enkel en alleen hun dossierbeheerder, meer nog, je bent een vertrouwenspersoon geworden.

  • Regionale Sales representant(e) Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Paesen Marleen in sociale netwerken
Look for responds of Paesen Marleen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paesen Marleen. Laat een reactie achter voor Paesen Marleen. Paesen Marleen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paesen Marleen. Leave a respond for Paesen Marleen. Paesen Marleen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paesen Marleen op de google maps. Adres en contacten Paesen Marleen
Location of Paesen Marleen on the google maps. Address and contacts of Paesen Marleen

Andere gerelateerde bedrijven als come Paesen Marleen Paesen Marleen: BW Technics | ROGER DEFRYN | ZWEMCLUB URSUS | VRIJE BASISSCHOOL | HANH VAN NGOC

Other related companies as Paesen Marleen: BW Technics | ROGER DEFRYN | ZWEMCLUB URSUS | VRIJE BASISSCHOOL | HANH VAN NGOC

Paesen Marleen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paesen Marleen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf Paesen Marleen bevindt zich op het adres: Kerkstraat 18; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Paesen Marleen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Paesen Marleen is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paesen Marleen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paesen Marleen, openstaande posities, locatie van Paesen Marleen op de kaart.

Paesen Marleen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paesen Marleen, company assigned to the tax number BE08080139160. The company Paesen Marleen is located at the address: Kerkstraat 18; 3941; Hechtel-Eksel (Eksel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Paesen Marleen were not found.
The main activity of Paesen Marleen is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paesen Marleen is not available. You also can look at reviews of Paesen Marleen, open positions, location of Paesen Marleen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paesen Marleen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paesen Marleen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paesen Marleen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paesen Marleen, employees, financial statistics.