Moreau Pierre

Contactgegevens Moreau Pierre: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moreau Pierre: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moreau Pierre

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Sainte-Marguerite 261; 4000; Li猫ge 1, België

Telefoon (phone): 04 226 32 54 (+32-04 226 32 54) 04 226 32 54 (+32-04 226 32 54)

Fax (fax): +32 (81) 198-80-82 +32 (81) 198-80-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moreau Pierre: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moreau Pierre"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moreau Pierre"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moreau Pierre, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moreau Pierre. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moreau Pierre, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moreau Pierre. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moreau Pierre
Products information Moreau Pierre

BTW identificatienummer (tax): BE03866607666
Ondernemingsnummer: 2352416992
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 176,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Moreau Pierre zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moreau Pierre
(Get full report from official database of BE for Moreau Pierre)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moreau Pierre
Addition kinds of activities for Moreau Pierre

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
30819901. Film base, cellulose acetaat of nitrocellulose kunststoffen | Film base, cellulose acetate or nitrocellulose plastics
38230500. On-stream gas / vloeistof analyse instrumenten, industriële | On-stream gas/liquid analysis instruments, industrial
38410300. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic
87330103. Medisch onderzoek | Medical research

Werken bij Moreau Pierre: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moreau Pierre: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moreau Pierre. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moreau Pierre. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker aansluiter (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn aannemers van openbare werken en zoeken een gemotiveerd persoon om putten te maken voor aansluiting van gas en electriciteit. Er is kans om door te groeien. U beschikt over een goede fysiek want u helpt bij het leggen van kabels in de sleuven.

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Grondwerker (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    GRONDWERKERS met ervaring M/V Je legt rioleringen, waterafvoer en andere leidingen aan. Je plaatst en herstelt verhardingslagen voor wegen, inritten, voetpaden, parkeerterreinen, stapelplaatsen enz. Je bent mee verantwoordelijk voor de veiligheid van openbare wegen en infrastructuur. Je hebt min 5 jaar relevante ervaring.

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Studenten - Enquêteurs 8 & 9 oktober (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in regio Brussel zijn we op zoek naar enquêteurs: - Je neemt enquêtes af bij bezoekers van een ziekenhuis - Je stelt enkele korte vragen over het doel van hun bezoek en het gebruikte transportmiddel - Je verzamelt de gegevens - Je werkt in een team van 2

  • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MABO LIFTING

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

Zoek naar antwoorden van Moreau Pierre in sociale netwerken
Look for responds of Moreau Pierre in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moreau Pierre. Laat een reactie achter voor Moreau Pierre. Moreau Pierre bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moreau Pierre. Leave a respond for Moreau Pierre. Moreau Pierre on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moreau Pierre op de google maps. Adres en contacten Moreau Pierre
Location of Moreau Pierre on the google maps. Address and contacts of Moreau Pierre

Andere gerelateerde bedrijven als come Moreau Pierre Moreau Pierre: PIZZA ITALIA | COBELVER | CARROSSERIE VAN EERDEWEGH | J L Motor SPRL | FRANS WYSEUR

Other related companies as Moreau Pierre: PIZZA ITALIA | COBELVER | CARROSSERIE VAN EERDEWEGH | J L Motor SPRL | FRANS WYSEUR

Moreau Pierre is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Moreau Pierre, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03866607666. Het bedrijf Moreau Pierre bevindt zich op het adres: Rue Sainte-Marguerite 261; 4000; Li猫ge 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 176,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Moreau Pierre zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Moreau Pierre is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moreau Pierre is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moreau Pierre, openstaande posities, locatie van Moreau Pierre op de kaart.

Moreau Pierre is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Moreau Pierre, company assigned to the tax number BE03866607666. The company Moreau Pierre is located at the address: Rue Sainte-Marguerite 261; 4000; Li猫ge 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 176,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Moreau Pierre were not found.
The main activity of Moreau Pierre is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Moreau Pierre is not available. You also can look at reviews of Moreau Pierre, open positions, location of Moreau Pierre on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moreau Pierre, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moreau Pierre, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moreau Pierre, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moreau Pierre, employees, financial statistics.