Monasse H茅l猫ne

Contactgegevens Monasse H茅l猫ne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Monasse H茅l猫ne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Monasse H茅l猫ne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Robert Dalechamp 3; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 733 41 85 (+32-02 733 41 85) 02 733 41 85 (+32-02 733 41 85)

Fax (fax): +32 (50) 934-66-32 +32 (50) 934-66-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Monasse H茅l猫ne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Monasse H茅l猫ne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Monasse H茅l猫ne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Monasse H茅l猫ne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Monasse H茅l猫ne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Monasse H茅l猫ne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Monasse H茅l猫ne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Monasse H茅l猫ne
Products information Monasse H茅l猫ne

BTW identificatienummer (tax): BE06983428955
Ondernemingsnummer: 4120117187
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Monasse H茅l猫ne zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Monasse H茅l猫ne
(Get full report from official database of BE for Monasse H茅l猫ne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Monasse H茅l猫ne
Addition kinds of activities for Monasse H茅l猫ne

5052. Steenkool en andere mineralen en ertsen | Coal and other minerals and ores
308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
355904. Raffinaderij, chemische verwerking en dergelijke machines | Refinery, chemical processing, and similar machinery
28699916. ethers | Ethers
38210106. Distillatieapparatuur, laboratoriumtype | Distilling apparatus, laboratory type
39990901. Honingraatfundamenten (bijenteeltbenodigdheden) | Honeycomb foundations (beekeepers' supplies)
50399909. Joists | Joists
59320302. Zeldzame boeken | Rare books

Werken bij Monasse H茅l猫ne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Monasse H茅l猫ne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Monasse H茅l猫ne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Monasse H茅l猫ne. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (deeltijds - zelf te kiezen) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudelijke Hulp (regio Kruishoutem) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen Voor deze klanten schoonmaken en vooral strijken

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor?een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • dossierbeheerder (boekhouder-fiscalist) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    Om de continue groei van ons kantoor te ondersteunen, zijn we op zoek naar een boekhouder – fiscalist. U verzorgt de boekhouding van onze klanten, in hoofdzaak vennootschappen.U bent dossierbeheerder van A tot Z: u zorgt voor de input en de verwerking van de boekhouding van onze klanten: aan- en verkoopfacturen en financiële verrichtingen. U maakt de BTW-aangifte op, sluit de boekhouding af en maakt de jaarrekening op. U verzorgt alle fiscale aangiftes (personenbelastingen en vennootschapsbelasting).

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

Zoek naar antwoorden van Monasse H茅l猫ne in sociale netwerken
Look for responds of Monasse H茅l猫ne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Monasse H茅l猫ne. Laat een reactie achter voor Monasse H茅l猫ne. Monasse H茅l猫ne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Monasse H茅l猫ne. Leave a respond for Monasse H茅l猫ne. Monasse H茅l猫ne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Monasse H茅l猫ne op de google maps. Adres en contacten Monasse H茅l猫ne
Location of Monasse H茅l猫ne on the google maps. Address and contacts of Monasse H茅l猫ne

Andere gerelateerde bedrijven als come Monasse H茅l猫ne Monasse H茅l猫ne: DE LOOR INVEST | PRIMA PRESSING | ETIENNE DE CRAENE | COIFFURE ANNA | ASSURANCES BURTON

Other related companies as Monasse H茅l猫ne: DE LOOR INVEST | PRIMA PRESSING | ETIENNE DE CRAENE | COIFFURE ANNA | ASSURANCES BURTON

Monasse H茅l猫ne is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Monasse H茅l猫ne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06983428955. Het bedrijf Monasse H茅l猫ne bevindt zich op het adres: Avenue Robert Dalechamp 3; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Monasse H茅l猫ne zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Monasse H茅l猫ne is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Monasse H茅l猫ne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Monasse H茅l猫ne, openstaande posities, locatie van Monasse H茅l猫ne op de kaart.

Monasse H茅l猫ne is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Monasse H茅l猫ne, company assigned to the tax number BE06983428955. The company Monasse H茅l猫ne is located at the address: Avenue Robert Dalechamp 3; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Monasse H茅l猫ne were not found.
The main activity of Monasse H茅l猫ne is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Monasse H茅l猫ne is not available. You also can look at reviews of Monasse H茅l猫ne, open positions, location of Monasse H茅l猫ne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Monasse H茅l猫ne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Monasse H茅l猫ne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Monasse H茅l猫ne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Monasse H茅l猫ne, employees, financial statistics.