Melotte I

Contactgegevens Melotte I: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Melotte I: address, phone, fax, email, website, opening hours

Melotte I

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houthalenseweg 109; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 35 25 (+32-011 81 35 25) 011 81 35 25 (+32-011 81 35 25)

Fax (fax): +32 (67) 632-28-16 +32 (67) 632-28-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Melotte I: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Melotte I"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Melotte I"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Melotte I, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Melotte I. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Melotte I, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Melotte I. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Melotte I
Products information Melotte I

BTW identificatienummer (tax): BE09797851562
Ondernemingsnummer: 8040863037
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 571,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Melotte I zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Melotte I
(Get full report from official database of BE for Melotte I)

Aanvulling soorten activiteiten voor Melotte I
Addition kinds of activities for Melotte I

3931. Muziekinstrumenten | Musical instruments
147999. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
209200. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
599914. Schrijfmachines en bedrijfsmachines | Typewriters and business machines
20439905. Granola en Muesli, behalve bars en clusters | Granola and muesli, except bars and clusters
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
30890502. Boeien en drijvers, kunststoffen | Buoys and floats, plastics
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production

Werken bij Melotte I: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Melotte I: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Melotte I. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Melotte I. Looking for open vacancies in other companies

  • Redder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken iemand die met een grote zin voor verantwoordelijkheid zijn taken wil opnemen. Je bent verantwoordelijk voor alle zwemmers en zorgt samen met je collega's voor een optimale werking. Je verleent hulp waar nodig en zorgt ook voor het onderhoud van het zwembad. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de cultuur- en sportwereld. In hun vestigingen is het steeds aangenaam vertoeven en heerst er een toffe sfeer. Ze gaan steeds voor de combinatie van zwemmen met dat tikkeltje meer en welness. 

  • MACHINEBEDIENERS 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een multinational in de regio van Waregem gaat Forum Jobs op zoek naar machinebedieners om te werken in 2 ploegen. Als machinebediener: - verzorg je, samen met jouw collega's, de voorbereiding van de verschillende orders op 2 productielijnen van de afdeling. - bewaak je het productieproces en controleer je de volledige productielijn. - sta je in voor het instellen van de machine met de juiste parameters, de kwaliteitscontrole en het verpakken van het geïmpregneerde papier.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

    Regio: POESELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Jobstudenten schoonmaak 18+ / deeltijds / zomervakantie / regio Geel-Mol (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal kantoorruimten in de regio Mol en Geel zijn wij op zoek naar studenten die willen schoonmaken Je staat in voor het poetsen van refter, bureau's, sanitair en openbare ruimtes

  • STUDENT BAR/AFWASSER (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Daoust

    Type: Studentenjob

    Voor een mooi hotel in hartje Knokke zoeken we een gemotiveerde student. - Je wordt ingeschakeld voor de bar en de afwas. - Tijdens het weekend werk je van 9 tot 13 uur. - Je kan eventueel ook op woensdagnamiddag werken.

  • Student Social Media (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Studentenjob

    U beantwoordt de aanvragen omtrent loopbaanbegeleiding die binnen komen via Facebook, voor Het Coachingatelier.

  • Commerciële medewerker binnendienst Tsjechisch / Slowaaks (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste contact voor onze buitendienst en staat hen bij in het noteren van bestellingen en opmaken van facturen In het depot ga je op zoek naar het juiste product en je stemt af met de logistiek volgens de noden van de klant Je staat ook klanten te woord in onze toonzaal en je geeft hen een woordje uitleg Je benadert je klantenportefeuille proactief met nieuwe producten en promoties Je bent servicegericht en werkt ordelijk en gestructureerd.

  • Vivid Resourcing - Lead .NET Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Brussels is looking for a Senior .NET developer for a 12-month freelance contract with extensions.     Role You will take a leading role in a development team. Development and support of application team Deal and risk management - Web API and deal booking   Required Skills A strong background in .NET core Strong knowledge of C# Good understanding of complex systems & business processes Test driven development Should be able to deploy oneself within a multi-functioning team Through knowledge of SQL Knowledge of Cloud technologies - AWS is desirable Knowledge of MongoDB is advantageous Experience working with REST API's would be advantageous Development experience with Angular and Python is a bonus Good knowledge of financial products - Forwards, Swaps, Options is beneficial Must speak at least a professional level of French English is also highly desirable   Details  Location: Brussels    Duration: 12 Months (plus extensions) Start Date: ASAP    If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van Melotte I in sociale netwerken
Look for responds of Melotte I in social networks

Lees alle opmerkingen voor Melotte I. Laat een reactie achter voor Melotte I. Melotte I bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Melotte I. Leave a respond for Melotte I. Melotte I on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Melotte I op de google maps. Adres en contacten Melotte I
Location of Melotte I on the google maps. Address and contacts of Melotte I

Andere gerelateerde bedrijven als come Melotte I Melotte I: RENE BOUR | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Petit R | EUROPACX SPRL | ARMAND DELHEZ

Other related companies as Melotte I: RENE BOUR | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Petit R | EUROPACX SPRL | ARMAND DELHEZ

Melotte I is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Melotte I, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09797851562. Het bedrijf Melotte I bevindt zich op het adres: Houthalenseweg 109; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 571,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Melotte I zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Melotte I is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Melotte I is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Melotte I, openstaande posities, locatie van Melotte I op de kaart.

Melotte I is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Melotte I, company assigned to the tax number BE09797851562. The company Melotte I is located at the address: Houthalenseweg 109; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 571,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Melotte I were not found.
The main activity of Melotte I is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Melotte I is not available. You also can look at reviews of Melotte I, open positions, location of Melotte I on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Melotte I, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Melotte I, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Melotte I, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Melotte I, employees, financial statistics.