Meireleire Wim

Contactgegevens Meireleire Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meireleire Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meireleire Wim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasmeterstraat 41; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 776 93 23 (+32-03 776 93 23) 03 776 93 23 (+32-03 776 93 23)

Fax (fax): +32 (4) 942-61-29 +32 (4) 942-61-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meireleire Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meireleire Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meireleire Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meireleire Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meireleire Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meireleire Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meireleire Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meireleire Wim
Products information Meireleire Wim

BTW identificatienummer (tax): BE09507537841
Ondernemingsnummer: 9445739746
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Meireleire Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meireleire Wim
(Get full report from official database of BE for Meireleire Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meireleire Wim
Addition kinds of activities for Meireleire Wim

295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
22111215. tijken | Tickings
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul
37329901. Bootkits, geen modellen | Boat kits, not models

Werken bij Meireleire Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meireleire Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meireleire Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meireleire Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

  • Lifttechnicus (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technicus sta je in voor de installatie, het onderhoud en het herstel van liften in gebouwen.  Bedrijfsprofiel: De firma is een autoriteit op het vlak van installatie en onderhoud van liften. Je bent werkzaam in een klein, maar dynamisch team. 

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dossierbeheerder verzekeringen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verwerkt en encodeert de gegevens in het bedrijfseigen systeem Je verzorgt een efficiënte mailverwerking Je beheert de dossiers Je voert algemene ondersteunende taken uit

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Jobstudent verzorgende regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Productiearbeider - dagopdrachten op afroep (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf regio Oudenaarde zoeken wij mensen die af en toe beschikbaar zijn in de week. Dit om in de productieafdeling te werken - dagwerk. Taken zijn o.a.: fruit uitgieten blikken stapelen containers wassen opruimen en reinigen allerhande ...

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • AMBULANCIER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

    Type: Werfreserve

    U vervoert patiënten (consultatie, opname, ontslag, chemobehandeling,...) van en naar het ziekenhuis, rusthuis, medische instellingen,... U rijdt met een personenwagen, een wagen om rolstoelpatiënten te vervoeren of met een ambulance. U bent dus in staat om zowel zittend, rolstoelvervoer als liggend vervoer uit te voeren. Regio Oostende - Brugge

Zoek naar antwoorden van Meireleire Wim in sociale netwerken
Look for responds of Meireleire Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meireleire Wim. Laat een reactie achter voor Meireleire Wim. Meireleire Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meireleire Wim. Leave a respond for Meireleire Wim. Meireleire Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meireleire Wim op de google maps. Adres en contacten Meireleire Wim
Location of Meireleire Wim on the google maps. Address and contacts of Meireleire Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Meireleire Wim Meireleire Wim: BBL | BENJAMINS DROOGKUIS | VILLA FANTASIA | BOUTIQUE D?LIFRANCE | PIANOS JAUME

Other related companies as Meireleire Wim: BBL | BENJAMINS DROOGKUIS | VILLA FANTASIA | BOUTIQUE D?LIFRANCE | PIANOS JAUME

Meireleire Wim is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meireleire Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09507537841. Het bedrijf Meireleire Wim bevindt zich op het adres: Gasmeterstraat 41; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Meireleire Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meireleire Wim is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meireleire Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meireleire Wim, openstaande posities, locatie van Meireleire Wim op de kaart.

Meireleire Wim is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meireleire Wim, company assigned to the tax number BE09507537841. The company Meireleire Wim is located at the address: Gasmeterstraat 41; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Meireleire Wim were not found.
The main activity of Meireleire Wim is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meireleire Wim is not available. You also can look at reviews of Meireleire Wim, open positions, location of Meireleire Wim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meireleire Wim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meireleire Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meireleire Wim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meireleire Wim, employees, financial statistics.