Massart - D'Argembeau F

Contactgegevens Massart - D'Argembeau F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Massart - D'Argembeau F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Massart - D'Argembeau F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Chapelle 4; 5002; Namur (Saint-Servais), België

Telefoon (phone): 0475 31 82 94 (+32-0475 31 82 94) 0475 31 82 94 (+32-0475 31 82 94)

Fax (fax): +32 (87) 646-42-58 +32 (87) 646-42-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Massart - D'Argembeau F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Massart - D'Argembeau F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Massart - D'Argembeau F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Massart - D'Argembeau F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Massart - D'Argembeau F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Massart - D'Argembeau F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Massart - D'Argembeau F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Massart - D'Argembeau F
Products information Massart - D'Argembeau F

BTW identificatienummer (tax): BE05870239257
Ondernemingsnummer: 8195770263
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Massart - D'Argembeau F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Massart - D'Argembeau F
(Get full report from official database of BE for Massart - D'Argembeau F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Massart - D'Argembeau F
Addition kinds of activities for Massart - D'Argembeau F

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
20239908. Ijsmelkmix, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice milk mix, unfrozen: liquid or dry
23390203. Shorts (outerwear): vrouwen, misses 'en juniors' | Shorts (outerwear): women's, misses', and juniors'
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
34439905. Ducting, metalen plaat | Ducting, metal plate
36340302. Plafondventilatoren | Ceiling fans
39490802. Biljart en zwembad apparatuur en benodigdheden, algemeen | Billiard and pool equipment and supplies, general
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij Massart - D'Argembeau F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Massart - D'Argembeau F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Massart - D'Argembeau F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Massart - D'Argembeau F. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Handlanger magazijn (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een handlanger die het magazijn kan ondertussen in een logistiek bedrijf in de haven. Jouw taken bestaan uit het kleven van labels volgens het juiste lot, mixed pallets samen stellen, overstapelwerk, relabelwerk en het wikkelen van palletten. De uren waarop je kan starten is 6u, 8u of 10u. De shiften eindigen op respectivelijk 14, 16 of 18u.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wichelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN TRAITEURZAAK (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: DUBRUL

    Type: Studentenjob

    Voor onze traiteurszaak gevestigd in Rollegem gaan we op zoek naar studenten die elke zaterdag kunnen komen werken. U bedient de klanten, houdt de toonbank proper en springt bij waar nodig. De werkuren zijn: van 8u-12u45 en 13u45-17u elke zaterdag. Indien je ook kan werken in de vakanties is dat een pluspunt.

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Software test engineer/ analist bij Assign (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ASSIGN

    Type: Vaste Job

    Als software test engineer/ analist ben je verantwoordelijk voor het opzetten, onderhouden en uitvoeren van handmatige en geautomatiseerde testscenario's en testcases in een agile omgeving. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: • Creëren en onderhouden van testcases en testscenario's • Uitvoeren van de noodzakelijke tests op basis van het bijbehorende risico • Handhaven van een up-to-date testset (scenario's, cases, omgevingen, data, ...) • Samenwerken met de functionele en technische teams om nieuwe testcases te ontwikkelen • Testen, en probleem oplossen

  • Marketing & Sales Assistant - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als Marketing & Sales Assistant staat communicatie in jouw job centraal. Je bent de spilfiguur tussen verschillende interne diensten en bent het aanspreekpunt voor klanten. Een greep uit jouw gevarieerd takenpakket: Aanspreekpunt voor sales en klanten: voorbereiden van degustaties en acties, contactpersoon voor promomateriaal; Organiseren van beurzen & events: praktische kant Marketing & Sociale Media : aanspreekpunt betreffende publiciteit, creatief meedenken, ondersteuning bieden aan de externe partner, ...; Organiseren van interne meetings, opmaken van rapporten en verkoopstatistieken; Bedrijfsprofiel: Onze partner is een toonaangevende producent in de voedingssector.

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

Zoek naar antwoorden van Massart - D'Argembeau F in sociale netwerken
Look for responds of Massart - D'Argembeau F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Massart - D'Argembeau F. Laat een reactie achter voor Massart - D'Argembeau F. Massart - D'Argembeau F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Massart - D'Argembeau F. Leave a respond for Massart - D'Argembeau F. Massart - D'Argembeau F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Massart - D'Argembeau F op de google maps. Adres en contacten Massart - D'Argembeau F
Location of Massart - D'Argembeau F on the google maps. Address and contacts of Massart - D'Argembeau F

Andere gerelateerde bedrijven als come Massart - D'Argembeau F Massart - D'Argembeau F: Manette Christine | Papageno Art Gallery | RENE WAUTERS | Leclaire Chantal SPRL | Dexia Factors

Other related companies as Massart - D'Argembeau F: Manette Christine | Papageno Art Gallery | RENE WAUTERS | Leclaire Chantal SPRL | Dexia Factors

Massart - D'Argembeau F is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Massart - D'Argembeau F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05870239257. Het bedrijf Massart - D'Argembeau F bevindt zich op het adres: Place Chapelle 4; 5002; Namur (Saint-Servais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Massart - D'Argembeau F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Massart - D'Argembeau F is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Massart - D'Argembeau F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Massart - D'Argembeau F, openstaande posities, locatie van Massart - D'Argembeau F op de kaart.

Massart - D'Argembeau F is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Massart - D'Argembeau F, company assigned to the tax number BE05870239257. The company Massart - D'Argembeau F is located at the address: Place Chapelle 4; 5002; Namur (Saint-Servais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Massart - D'Argembeau F were not found.
The main activity of Massart - D'Argembeau F is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Massart - D'Argembeau F is not available. You also can look at reviews of Massart - D'Argembeau F, open positions, location of Massart - D'Argembeau F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Massart - D'Argembeau F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Massart - D'Argembeau F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Massart - D'Argembeau F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Massart - D'Argembeau F, employees, financial statistics.