Maertens Dirk

Contactgegevens Maertens Dirk: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maertens Dirk: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maertens Dirk

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meiboomstraat 1; 8370; Blankenberge (Uitkerke), België

Telefoon (phone): 050 41 64 61 (+32-050 41 64 61) 050 41 64 61 (+32-050 41 64 61)

Fax (fax): +32 (69) 701-12-93 +32 (69) 701-12-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maertens Dirk: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maertens Dirk"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maertens Dirk"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maertens Dirk, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maertens Dirk. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maertens Dirk, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maertens Dirk. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maertens Dirk
Products information Maertens Dirk

BTW identificatienummer (tax): BE02032989501
Ondernemingsnummer: 8688232421
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Maertens Dirk zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maertens Dirk
(Get full report from official database of BE for Maertens Dirk)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maertens Dirk
Addition kinds of activities for Maertens Dirk

20929902. Kreeft, bevroren | Crabmeat, frozen
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
50510216. Staal | Steel
50830309. Landbereiding machines, landbouw | Land preparation machinery, agricultural
55210000. Gebruikte autodealers | Used car dealers

Werken bij Maertens Dirk: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maertens Dirk: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maertens Dirk. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maertens Dirk. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • CHAUFFEUR CE (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

  • Application engineer (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio HEINDONK (HEINDONK)

    Regio: HEINDONK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van Maertens Dirk in sociale netwerken
Look for responds of Maertens Dirk in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maertens Dirk. Laat een reactie achter voor Maertens Dirk. Maertens Dirk bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maertens Dirk. Leave a respond for Maertens Dirk. Maertens Dirk on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maertens Dirk op de google maps. Adres en contacten Maertens Dirk
Location of Maertens Dirk on the google maps. Address and contacts of Maertens Dirk

Andere gerelateerde bedrijven als come Maertens Dirk Maertens Dirk: FLJOVA SA | BOUCHEZ G | SHOPWELL | ROSE-MARIE SUKENNIK | DEG?E

Other related companies as Maertens Dirk: FLJOVA SA | BOUCHEZ G | SHOPWELL | ROSE-MARIE SUKENNIK | DEG?E

Maertens Dirk is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maertens Dirk, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02032989501. Het bedrijf Maertens Dirk bevindt zich op het adres: Meiboomstraat 1; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 731,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Maertens Dirk zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maertens Dirk is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maertens Dirk is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maertens Dirk, openstaande posities, locatie van Maertens Dirk op de kaart.

Maertens Dirk is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maertens Dirk, company assigned to the tax number BE02032989501. The company Maertens Dirk is located at the address: Meiboomstraat 1; 8370; Blankenberge (Uitkerke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 731,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Maertens Dirk were not found.
The main activity of Maertens Dirk is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maertens Dirk is not available. You also can look at reviews of Maertens Dirk, open positions, location of Maertens Dirk on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maertens Dirk, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maertens Dirk, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maertens Dirk, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maertens Dirk, employees, financial statistics.