LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR

Contactgegevens LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE RENAIX 39BB; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69232929 (+32-69232929) 69232929 (+32-69232929)

Fax (fax): +32 (3) 951-64-57 +32 (3) 951-64-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR
Products information LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR

BTW identificatienummer (tax): BE04418121337
Ondernemingsnummer: 9117797851
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR

243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
508299. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
20870101. Kleuren, bakkers ' | Colorings, bakers'
26210703. Magazine papier | Magazine paper
28349902. Druggists 'preparaten (farmaceutica) | Druggists' preparations (pharmaceuticals)
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
37320209. Zeilboten, bouw en reparatie | Sailboats, building and repairing

Werken bij LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    zie vacaturebericht

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • studentenjob afwasser (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: hellemans sven

    Type: Studentenjob

    afwasser in brasserie op maandag- dinsdag - en /of woensdag avond

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • kinesitherapeut - Orthopedische revalidatie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Kinderbegeleider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Kinderdagverblijven DOL-FIJN vzw

    Type: Werfreserve

    Als medewerker van een klein team (in één van onze vestigingen) zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben, en speel je hierop in.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. Leave a respond for LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR. LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR
Location of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: CةاILE RIGA | IVAN WILLOCKX | MAISON LAMBERT | Sirius Team SPRL | FORTHOMME ANDR?

Other related companies as LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR: CةاILE RIGA | IVAN WILLOCKX | MAISON LAMBERT | Sirius Team SPRL | FORTHOMME ANDR?

LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04418121337. Het bedrijf LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE RENAIX 39BB; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR op de kaart.

LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, company assigned to the tax number BE04418121337. The company LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is located at the address: CHAUSSةE DE RENAIX 39BB; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR were not found.
The main activity of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, open positions, location of LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU SACRة-COEUR, employees, financial statistics.