Lombaerde Catherine

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Lombaerde Catherine
Private companiesPrimary Metal Industries • Lombaerde Catherine

Contactgegevens Lombaerde Catherine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lombaerde Catherine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lombaerde Catherine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rampe de Floribois 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve), België

Telefoon (phone): 0473 42 80 27; 010 45 01 54 (+32-0473 42 80 27; 010 45 01 54) 0473 42 80 27; 010 45 01 54 (+32-0473 42 80 27; 010 45 01 54)

Fax (fax): +32 (61) 779-64-78 +32 (61) 779-64-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lombaerde Catherine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lombaerde Catherine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lombaerde Catherine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lombaerde Catherine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lombaerde Catherine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lombaerde Catherine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lombaerde Catherine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lombaerde Catherine
Products information Lombaerde Catherine

BTW identificatienummer (tax): BE06649719238
Ondernemingsnummer: 9438873291
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Lombaerde Catherine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lombaerde Catherine
(Get full report from official database of BE for Lombaerde Catherine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lombaerde Catherine
Addition kinds of activities for Lombaerde Catherine

769926. Raamblind reparatie | Window blind repair services
22620301. Embossing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Embossing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28210107. Siliconenharsen | Silicone resins
34310100. Badkamerinrichtingen, inclusief wastafels | Bathroom fixtures, including sinks
38420401. Abdominale supporters, beugels en stutten | Abdominal supporters, braces, and trusses
78120109. Religieuze film productie | Religious motion picture production

Werken bij Lombaerde Catherine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lombaerde Catherine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lombaerde Catherine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lombaerde Catherine. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

  • Chauffeur CE Distributie (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je staat in voor dagritten (distributie) binnen Benelux met een trekker/oplegger.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Commercieel medewerk(st)er (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: A.C.S. & A.C.S. TELECOM

    Type: Vaste Job

    Je wordt verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze klantenportefeuille en de opvolging ervan met een uitmuntende klantvriendelijkheid. Met kennis van zaken weet je elke klant het juiste advies te verstrekken, steeds rekening houdend met ieders budget en smaak. Het spreekt voor zich dat een verzorgd voorkomen en de nodige vriendelijkheid onontbeerlijk zijn voor deze functie.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

Zoek naar antwoorden van Lombaerde Catherine in sociale netwerken
Look for responds of Lombaerde Catherine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lombaerde Catherine. Laat een reactie achter voor Lombaerde Catherine. Lombaerde Catherine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lombaerde Catherine. Leave a respond for Lombaerde Catherine. Lombaerde Catherine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lombaerde Catherine op de google maps. Adres en contacten Lombaerde Catherine
Location of Lombaerde Catherine on the google maps. Address and contacts of Lombaerde Catherine

Andere gerelateerde bedrijven als come Lombaerde Catherine Lombaerde Catherine: Van Damme N | Beckers J | W.C.D. GOOREIND | BRIQUETERIE POINT DU JOUR | Century Art

Other related companies as Lombaerde Catherine: Van Damme N | Beckers J | W.C.D. GOOREIND | BRIQUETERIE POINT DU JOUR | Century Art

Lombaerde Catherine is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lombaerde Catherine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06649719238. Het bedrijf Lombaerde Catherine bevindt zich op het adres: Rampe de Floribois 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Lombaerde Catherine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lombaerde Catherine is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lombaerde Catherine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lombaerde Catherine, openstaande posities, locatie van Lombaerde Catherine op de kaart.

Lombaerde Catherine is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lombaerde Catherine, company assigned to the tax number BE06649719238. The company Lombaerde Catherine is located at the address: Rampe de Floribois 4; 1348; Ottignies-Louvain-la-Neuve (Louvain-la-Neuve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Lombaerde Catherine were not found.
The main activity of Lombaerde Catherine is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Lombaerde Catherine is not available. You also can look at reviews of Lombaerde Catherine, open positions, location of Lombaerde Catherine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lombaerde Catherine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lombaerde Catherine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lombaerde Catherine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lombaerde Catherine, employees, financial statistics.