Lobet Michel

Particuliere bedrijvenBosbouw • Lobet Michel
Private companiesForestry • Lobet Michel

Contactgegevens Lobet Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lobet Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lobet Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Tour 37; 7060; Soignies, België

Telefoon (phone): 067 33 55 41 (+32-067 33 55 41) 067 33 55 41 (+32-067 33 55 41)

Fax (fax): +32 (55) 340-70-94 +32 (55) 340-70-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lobet Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lobet Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lobet Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lobet Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lobet Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lobet Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lobet Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lobet Michel
Products information Lobet Michel

BTW identificatienummer (tax): BE03010772705
Ondernemingsnummer: 7881835937
Hoofdstad (capital): 883,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Lobet Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lobet Michel
(Get full report from official database of BE for Lobet Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lobet Michel
Addition kinds of activities for Lobet Michel

382401. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
30890401. Hakken, laars of schoen: kunststof | Heels, boot or shoe: plastics
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
35770102. Printers, computer | Printers, computer
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
64110201. Verzekeringsaangifte, niet in dienst van verzekeringsmaatschappij | Insurance claim adjusters, not employed by insurance company
73899905. Kinderstoel, auto: verhuur | Child restraint seat, automotive: rental
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television

Werken bij Lobet Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lobet Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lobet Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lobet Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektriciens (BIZET)

    Regio: BIZET

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Afdeling elektrische installaties: Installeren en in werking stellen van diverse elektrische installaties bij klanten (industrie, woon-zorgcentra, kantoorgebouwen, …) Kabels trekken en kabelgoten hangen. Plaatsen van flexibele leidingen. Monteren en aansluiten van elektrische kasten, stopcontacten, schakelaars, verlichtingsarmaturen,.. Afdeling automatisering : Het installeren en in werking stellen van installaties bij industriële klanten zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde productielijnen. Kabels trekken en kabelgoten hangen voor de voeding van de machines. Aansluiten van kabels naar de motoren, kasten en sturingen. Testen van de draai-zin van de motoren en controle van de digitale in-en uitgangen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende familiebedrijf. De medewerkers van onze klant kunnen zelfstandig werken aan uitdagende projecten en ze krijgen het vertrouwen en de werkzekerheid die ze verdienen. De firma is op zoek naar dynamische elektriciens voor de afdelingen  'elektrische installaties' en 'automatisering'. 

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Tester montage (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je test de gemonteerde transmissies

  • Wasserijmedewerker (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Allerlei horecawasgoed in de machines stoppen - Nat wasgoed uithalen - Het wasgoed door de strijkpers halen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever wiskunde (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Elektromonteur tijdelijke technieken (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een basiskennis elektriciteit en ga je graag een nieuwe uitdaging aan? Voor onze klant uit Heusden-Zolder zoeken we een elektromonteur van tijdelijke technische installaties. Als elektromonteur sta je in voor het transport en de op- en afbouw van onze tijdelijke technische installaties (gaande van verlichting, schuifdeuren, stroomgeneratoren, verwamingssystemen...) voor diverse projecten op locatie.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van Lobet Michel in sociale netwerken
Look for responds of Lobet Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lobet Michel. Laat een reactie achter voor Lobet Michel. Lobet Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lobet Michel. Leave a respond for Lobet Michel. Lobet Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lobet Michel op de google maps. Adres en contacten Lobet Michel
Location of Lobet Michel on the google maps. Address and contacts of Lobet Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Lobet Michel Lobet Michel: HUIS NADINE | Jacquart Sophie | MEYS SLOTENMAKERIJ | VANDENBUSSCHE KRISTOF | Public Eye BVBA

Other related companies as Lobet Michel: HUIS NADINE | Jacquart Sophie | MEYS SLOTENMAKERIJ | VANDENBUSSCHE KRISTOF | Public Eye BVBA

Lobet Michel is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lobet Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03010772705. Het bedrijf Lobet Michel bevindt zich op het adres: Chemin du Tour 37; 7060; Soignies. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 883,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Lobet Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lobet Michel is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lobet Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lobet Michel, openstaande posities, locatie van Lobet Michel op de kaart.

Lobet Michel is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lobet Michel, company assigned to the tax number BE03010772705. The company Lobet Michel is located at the address: Chemin du Tour 37; 7060; Soignies. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 883,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Lobet Michel were not found.
The main activity of Lobet Michel is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lobet Michel is not available. You also can look at reviews of Lobet Michel, open positions, location of Lobet Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lobet Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lobet Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lobet Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lobet Michel, employees, financial statistics.