Lef猫bvre Pascale

Contactgegevens Lef猫bvre Pascale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lef猫bvre Pascale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lef猫bvre Pascale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Rouveroy 44; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart), België

Telefoon (phone): 071 59 62 26 (+32-071 59 62 26) 071 59 62 26 (+32-071 59 62 26)

Fax (fax): +32 (12) 236-93-76 +32 (12) 236-93-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lef猫bvre Pascale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lef猫bvre Pascale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lef猫bvre Pascale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lef猫bvre Pascale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lef猫bvre Pascale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lef猫bvre Pascale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lef猫bvre Pascale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lef猫bvre Pascale
Products information Lef猫bvre Pascale

BTW identificatienummer (tax): BE06401428222
Ondernemingsnummer: 5173980712
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 726,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Lef猫bvre Pascale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lef猫bvre Pascale
(Get full report from official database of BE for Lef猫bvre Pascale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lef猫bvre Pascale
Addition kinds of activities for Lef猫bvre Pascale

2085. Gedistilleerde en gemengde dranken | Distilled and blended liquors
232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
394903. Oefen materiaal | Exercise equipment
13899917. Roustabout service | Roustabout service
34431104. Ruimtesimulatiekamers, metalen plaat | Space simulation chambers, metal plate
34529905. Klinknagels, metaal | Rivets, metal
35230106. Drijvers (boerderij): graan, hooi en zaad | Driers (farm): grain, hay, and seed
35590603. Ovens, timmerhout | Kilns, lumber
51690201. Acetyleen | Acetylene
91990403. Overheid, provincie overheid | General government, county government

Werken bij Lef猫bvre Pascale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lef猫bvre Pascale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lef猫bvre Pascale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lef猫bvre Pascale. Looking for open vacancies in other companies

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Productiemedewerker voeding (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Sint-Michiels zijn we op zoek naar productiemedewerkers in de voedingssector (M/V). De firma is gespecialiseerd in roomijsartikelen. - Uw functie bestaat erin mee te helpen aan het fabriceren en afwerken van de diverse artikelen. - U komt terecht in een kleine groep, dus we zijn steeds op zoek naar echte teamplayers. - Je bent flexibel naar uren en inhoud werk en schrikt niet om je handen uit de mouwen te steken! Voor deze functie wordt u betaald volgens barema's.

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

  • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Talents Kortrijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart. Bedrijfsprofiel: Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019.

  • Ambulancier (M/V) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AMB Het Vlaamse Kruis vzw

    Type: Werfreserve

    U wordt tewerkgesteld in Leuvense grootste ambulancedienst, waar je als: -Chauffeur/begeleider vervoer doet van zieken en gewonden bij het transport van niet dringend ziekenvervoer -Dringend ziekenvervoer doet in het kader van het hulpcentrum 112 Leuven (indien in bezit geldige 112 badge). -Onderhoud doet van voertuigen, lokalen, materiaal, ed. -Bijstand verleent in het kader van ramp en noodsituaties.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Lef猫bvre Pascale in sociale netwerken
Look for responds of Lef猫bvre Pascale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lef猫bvre Pascale. Laat een reactie achter voor Lef猫bvre Pascale. Lef猫bvre Pascale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lef猫bvre Pascale. Leave a respond for Lef猫bvre Pascale. Lef猫bvre Pascale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lef猫bvre Pascale op de google maps. Adres en contacten Lef猫bvre Pascale
Location of Lef猫bvre Pascale on the google maps. Address and contacts of Lef猫bvre Pascale

Andere gerelateerde bedrijven als come Lef猫bvre Pascale Lef猫bvre Pascale: FRANK GIELEN | GEBROEDERS REYNAERT | Bande Chauffage SA | Openbare Bibliotheek | YVES MERENS

Other related companies as Lef猫bvre Pascale: FRANK GIELEN | GEBROEDERS REYNAERT | Bande Chauffage SA | Openbare Bibliotheek | YVES MERENS

Lef猫bvre Pascale is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lef猫bvre Pascale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06401428222. Het bedrijf Lef猫bvre Pascale bevindt zich op het adres: Route de Rouveroy 44; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 726,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Lef猫bvre Pascale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lef猫bvre Pascale is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lef猫bvre Pascale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lef猫bvre Pascale, openstaande posities, locatie van Lef猫bvre Pascale op de kaart.

Lef猫bvre Pascale is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lef猫bvre Pascale, company assigned to the tax number BE06401428222. The company Lef猫bvre Pascale is located at the address: Route de Rouveroy 44; 6543; Lobbes (Bienne-lez-Happart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 726,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Lef猫bvre Pascale were not found.
The main activity of Lef猫bvre Pascale is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lef猫bvre Pascale is not available. You also can look at reviews of Lef猫bvre Pascale, open positions, location of Lef猫bvre Pascale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lef猫bvre Pascale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lef猫bvre Pascale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lef猫bvre Pascale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lef猫bvre Pascale, employees, financial statistics.