Langlet Nicolas

Contactgegevens Langlet Nicolas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Langlet Nicolas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Langlet Nicolas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Petit Sart 28; 1300; Wavre (Limal), België

Telefoon (phone): 0477 49 51 54 (+32-0477 49 51 54) 0477 49 51 54 (+32-0477 49 51 54)

Fax (fax): +32 (15) 133-94-93 +32 (15) 133-94-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Langlet Nicolas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Langlet Nicolas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Langlet Nicolas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Langlet Nicolas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Langlet Nicolas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Langlet Nicolas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Langlet Nicolas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Langlet Nicolas
Products information Langlet Nicolas

BTW identificatienummer (tax): BE03893524169
Ondernemingsnummer: 4367858886
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 405,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Langlet Nicolas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Langlet Nicolas
(Get full report from official database of BE for Langlet Nicolas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Langlet Nicolas
Addition kinds of activities for Langlet Nicolas

01610406. Bloemkool boerderij | Cauliflower farm
10410200. Gouden erts verwerking | Gold ores processing
22990501. Bagging, jute | Bagging, jute
50830313. Windmachines (vorstbeveiligingsapparatuur) | Wind machines (frost protection equipment)
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
50920201. Bingo spelletjes en benodigdheden | Bingo games and supplies
51480201. Aardappelen, vers | Potatoes, fresh

Werken bij Langlet Nicolas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Langlet Nicolas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Langlet Nicolas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Langlet Nicolas. Looking for open vacancies in other companies

  • Tig Lasser (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een Tig lasser. Je staat in voor het lassen en monteren van buisleidingen in inox en staal.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp regio Tienen-Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen-Boutersem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • JOBSTUDENT VERKOOP BAKKERIJ regio Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Koksijde zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die zich willen engageren om op zaterdag en/of zondag te werken, alsook tijdens de schoolvakanties. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

  • FLEXI-JOB Barman/Kelner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Flexijob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

Zoek naar antwoorden van Langlet Nicolas in sociale netwerken
Look for responds of Langlet Nicolas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Langlet Nicolas. Laat een reactie achter voor Langlet Nicolas. Langlet Nicolas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Langlet Nicolas. Leave a respond for Langlet Nicolas. Langlet Nicolas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Langlet Nicolas op de google maps. Adres en contacten Langlet Nicolas
Location of Langlet Nicolas on the google maps. Address and contacts of Langlet Nicolas

Andere gerelateerde bedrijven als come Langlet Nicolas Langlet Nicolas: Etudes Comptables Fiscales Sociales et Informatiques | Espero Korfbal | HUIS POETEKENS | E.A.T. SOUND & LIGHT | LE PALAIS DE CHINE

Other related companies as Langlet Nicolas: Etudes Comptables Fiscales Sociales et Informatiques | Espero Korfbal | HUIS POETEKENS | E.A.T. SOUND & LIGHT | LE PALAIS DE CHINE

Langlet Nicolas is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Langlet Nicolas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03893524169. Het bedrijf Langlet Nicolas bevindt zich op het adres: Rue du Petit Sart 28; 1300; Wavre (Limal). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 405,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Langlet Nicolas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Langlet Nicolas is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Langlet Nicolas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Langlet Nicolas, openstaande posities, locatie van Langlet Nicolas op de kaart.

Langlet Nicolas is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Langlet Nicolas, company assigned to the tax number BE03893524169. The company Langlet Nicolas is located at the address: Rue du Petit Sart 28; 1300; Wavre (Limal). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 405,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Langlet Nicolas were not found.
The main activity of Langlet Nicolas is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Langlet Nicolas is not available. You also can look at reviews of Langlet Nicolas, open positions, location of Langlet Nicolas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Langlet Nicolas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Langlet Nicolas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Langlet Nicolas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Langlet Nicolas, employees, financial statistics.