Labaere E

Contactgegevens Labaere E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labaere E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labaere E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruggestraat 133; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 35 07 (+32-056 51 35 07) 056 51 35 07 (+32-056 51 35 07)

Fax (fax): +32 (69) 569-29-93 +32 (69) 569-29-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labaere E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labaere E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labaere E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labaere E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labaere E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labaere E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labaere E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labaere E
Products information Labaere E

BTW identificatienummer (tax): BE05312683105
Ondernemingsnummer: 6304473876
Hoofdstad (capital): 806,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 656,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Labaere E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labaere E
(Get full report from official database of BE for Labaere E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labaere E
Addition kinds of activities for Labaere E

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
519200. Boeken, tijdschriften en kranten | Books, periodicals, and newspapers
599905. Munten en postzegels | Coins and stamps
35599915. Metalen afwerkingsapparatuur voor plating, enz. | Metal finishing equipment for plating, etc.
51370602. Jurken | Dresses
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij Labaere E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labaere E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labaere E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labaere E. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Tuinier (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U takenpakket betaat uit volgende taken: Lezen van plannen, Communicatie verzorgen met klanten, Uitzetten van maten/lijnen volgens plan, Uitzetten van planten volgens plan (lezen van Latijnse plantennamen), Probleem oplossend kunnen werken, Planten van struiken en bomen, Snoeien van hagen en planten, Snoeien op hoogte (0 tot 4 meter), Visueel herkennen van planten (op termijn), Hanteren van machines en motoren (handfrees, motoculteur, haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, grasmaaier, bladblazer,...), Vooruit kunnen plannen voor meerdere mensen (op termijn), Sturing geven aan collega's , Uitvoerend werken + werken kunnen afleveren binnen vooraf bepaalde termijn, Rijvaardigheid manoeuvreren met aanhangwagen (op termijn)

  • Poetshulp Rillaar V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • Studentenjob verkoop Hema Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waasland is op zoek naar studenten die beschikbaarheden hebben doorheen de week tijdens het schooljaar

  • Laseroperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je stelt aan de hand van de voorgeschreven programma's de machine in. Je belaadt de machine met de juiste materialen. Indien nodig stuur je het programma en de technologie bij. Als het programma voltooid is, maak je de machine weer leeg terwijl op de andere snijtafel het volgende programma reeds loopt. Na de onderdelen voorzien te hebben van de juiste identificatie verzorg je de afvoer van het gesneden product naar de correcte zones. Als het een eindfabrikaat betreft sta je in voor de degelijke verpakking ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de machine en het werkgebied rond de machine. Je staat in voor de correcte en de tijdige afhandeling van de opdrachten.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Senior dossierbeheerder Accountancy TOPKANTOOR - Knokke- Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten gelegen te Knokke-Heist gaan we op zoek naar een senior dossierbeheerder met een stevige kennis en ervaring in de rugzak. De troeven van dit kantoor? Waar zullen we beginnen? Misschien bij het vernieuwde en moderne kantoor? Eventueel bij het gedreven en dynamische team? Of misschien bij het gevarieerde en stabiele klantenbestand? En zo kunnen we ongetwijfeld nog een hele waslijst opnoemen.. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: - Je hebt een ambitieuze persoonlijkheid, en je bruist van energie. Op die manier draag jij je steentje bij aan de groei van het kantoor. - Je bent in het bezit van een diploma Accountancy-Fiscaliteit (of eender welk economisch gericht diploma) - Je hebt minstens 6 jaar ervaring in de omgeving van een boekhoud- of accountantskantoor.

Zoek naar antwoorden van Labaere E in sociale netwerken
Look for responds of Labaere E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labaere E. Laat een reactie achter voor Labaere E. Labaere E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labaere E. Leave a respond for Labaere E. Labaere E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labaere E op de google maps. Adres en contacten Labaere E
Location of Labaere E on the google maps. Address and contacts of Labaere E

Andere gerelateerde bedrijven als come Labaere E Labaere E: AERNOUDT PATISSERIE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Extra Muros NV | RODE KRUIS LOCHRISTI-BEERVELDE | M.C. DANSE

Other related companies as Labaere E: AERNOUDT PATISSERIE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | Extra Muros NV | RODE KRUIS LOCHRISTI-BEERVELDE | M.C. DANSE

Labaere E is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Labaere E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05312683105. Het bedrijf Labaere E bevindt zich op het adres: Bruggestraat 133; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 806,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 656,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Labaere E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Labaere E is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labaere E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labaere E, openstaande posities, locatie van Labaere E op de kaart.

Labaere E is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Labaere E, company assigned to the tax number BE05312683105. The company Labaere E is located at the address: Bruggestraat 133; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 806,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 656,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Labaere E were not found.
The main activity of Labaere E is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Labaere E is not available. You also can look at reviews of Labaere E, open positions, location of Labaere E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labaere E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labaere E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labaere E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labaere E, employees, financial statistics.