BOEKHANDEL CONSCIENCE

Contactgegevens BOEKHANDEL CONSCIENCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHANDEL CONSCIENCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHANDEL CONSCIENCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKT 33; 9340; LEDE, België

Telefoon (phone): 53806476 (+32-53806476) 53806476 (+32-53806476)

Fax (fax): +32 (15) 630-87-82 +32 (15) 630-87-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHANDEL CONSCIENCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHANDEL CONSCIENCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHANDEL CONSCIENCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHANDEL CONSCIENCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHANDEL CONSCIENCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHANDEL CONSCIENCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHANDEL CONSCIENCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHANDEL CONSCIENCE
Products information BOEKHANDEL CONSCIENCE

BTW identificatienummer (tax): BE06872741699
Ondernemingsnummer: 2995391845
Hoofdstad (capital): 422,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 313,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in BOEKHANDEL CONSCIENCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHANDEL CONSCIENCE
(Get full report from official database of BE for BOEKHANDEL CONSCIENCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHANDEL CONSCIENCE
Addition kinds of activities for BOEKHANDEL CONSCIENCE

275901. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
20439913. Soja: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Soy: prepared as cereal breakfast food
22119926. Garen-geverfde stoffen, katoen | Yarn-dyed fabrics, cotton
28999933. Oliebehandelingsverbindingen | Oil treating compounds
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
35590502. Smelten en verfijnen machines en uitrusting | Smelting and refining machinery and equipment
35599908. Cork werkt machines | Cork working machinery
76990301. Boiler reparatie winkel | Boiler repair shop
89990301. Reclame kopie schrijven | Advertising copy writing

Werken bij BOEKHANDEL CONSCIENCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHANDEL CONSCIENCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHANDEL CONSCIENCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHANDEL CONSCIENCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier rijbewijs C + heftruck m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze stock te Vilvoorde zijn we op zoek naar een gemotiveerde en ervaren magazijnier die in het bezit is van een attest voor heftruckchauffeur en rijbewijs C. Het beheer van onze stock gebeurt in ons ERP Kimoce. Hiervoor is een basiskennis pc en Windows noodzakelijk.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • POETSHULP regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een schoonmaakbedrijf, zijn we ook zoek naar een poetshulp met verantwoordelijkheidszin. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 6 tot 14 uur of van 7u30 tot 15u30. Op vrijdag werk je van 6 tot 13u30 of van 7u30 tot 15 uur.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Junior accountant (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je behandelt de in- en uitgaande post Je verwerkt facturen Je controleert facturen en behandelt aanmaningen Je doet bankboekingen Je bent de eerste contractpersoon voor leveranciers en collega's Je assisteert bij BTW-aangiftes en overige boekhoudkundige taken

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • Magazijnier met reachtruckattest (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver dat actief is in de verse voeding, zijn we op zoek naar enthousiaste magazijniers met reachtruckervaring. Je takenpakket als magazijnier met reachtruckervaring bestaat uit: De receptie van binnenkomende goederen: lossen van de goederen en met een reachtruck de paletten in de rekken plaatsen; Orderpicken: rijden met een elektrische BT en werken met een handscanner; Bestellingen klaarmaken in een gekoeld magazijn (0-12 graden). Je werkt in een vaste ploeg die flexibel opstart tussen 8u en 9u, zaterdagwerk is ook mogelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 16 u Pittem , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Deze vacature gaat over 8 u bij 2 verschillende gezinnen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van BOEKHANDEL CONSCIENCE in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHANDEL CONSCIENCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHANDEL CONSCIENCE. Laat een reactie achter voor BOEKHANDEL CONSCIENCE. BOEKHANDEL CONSCIENCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHANDEL CONSCIENCE. Leave a respond for BOEKHANDEL CONSCIENCE. BOEKHANDEL CONSCIENCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHANDEL CONSCIENCE op de google maps. Adres en contacten BOEKHANDEL CONSCIENCE
Location of BOEKHANDEL CONSCIENCE on the google maps. Address and contacts of BOEKHANDEL CONSCIENCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHANDEL CONSCIENCE BOEKHANDEL CONSCIENCE: Autres Vallées | XEROX HOUSE | RICHARD LEVIEUX | V. COGNIAUX | L. TRUYERS

Other related companies as BOEKHANDEL CONSCIENCE: Autres Vallées | XEROX HOUSE | RICHARD LEVIEUX | V. COGNIAUX | L. TRUYERS

BOEKHANDEL CONSCIENCE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHANDEL CONSCIENCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06872741699. Het bedrijf BOEKHANDEL CONSCIENCE bevindt zich op het adres: MARKT 33; 9340; LEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 422,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 313,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOEKHANDEL CONSCIENCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHANDEL CONSCIENCE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHANDEL CONSCIENCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHANDEL CONSCIENCE, openstaande posities, locatie van BOEKHANDEL CONSCIENCE op de kaart.

BOEKHANDEL CONSCIENCE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHANDEL CONSCIENCE, company assigned to the tax number BE06872741699. The company BOEKHANDEL CONSCIENCE is located at the address: MARKT 33; 9340; LEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 422,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 313,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOEKHANDEL CONSCIENCE were not found.
The main activity of BOEKHANDEL CONSCIENCE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHANDEL CONSCIENCE is not available. You also can look at reviews of BOEKHANDEL CONSCIENCE, open positions, location of BOEKHANDEL CONSCIENCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHANDEL CONSCIENCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHANDEL CONSCIENCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHANDEL CONSCIENCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHANDEL CONSCIENCE, employees, financial statistics.