ACHTEN

Contactgegevens ACHTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACHTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACHTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBRECHTSTRAAT 12; 3730; HOESELT, België

Telefoon (phone): 89411972 (+32-89411972) 89411972 (+32-89411972)

Fax (fax): +32 (13) 189-89-24 +32 (13) 189-89-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACHTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACHTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACHTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACHTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACHTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACHTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACHTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACHTEN
Products information ACHTEN

BTW identificatienummer (tax): BE04720520019
Ondernemingsnummer: 6964752197
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in ACHTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACHTEN
(Get full report from official database of BE for ACHTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACHTEN
Addition kinds of activities for ACHTEN

011200. Rijst | Rice
553199. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
32720604. Culvert pijp, beton | Culvert pipe, concrete
39999908. Bureau pads, behalve papier | Desk pads, except paper
51530106. Wilde rijst | Wild rice

Werken bij ACHTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACHTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACHTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACHTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Key Account Beheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • je bent binnen het bedrijf het aanspreekpunt tussen de aan jou toevertrouwde major account(s) en de eigen DSV operationele diensten • je bent degene die zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan • de verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten • het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou geen probleem • Je behandelt klachten professioneel • je meet en evalueert regelmatig de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket • je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DEERLIJK (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Deerlijk zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Schoonmaakster/schoonmaker in regio Aalter - 20u per week (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Aalter zijn we op zoek naar een schoonmaker/schoonmaakster die gedurende 20 uur per week kan poetsen. Je maakt zowel de winkel als de burelen schoon. Jouw uurrooster: - Maandag: 6-10h - Dinsdag & zondag: vrij - Woensdag tot zaterdag: 6-10h

  • Kassamedewerker (m/v) supermarkt Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Sint-Pauwels is Randstad dringend op zoek naar een part-time kassamedewerker (m/v). Je werkt 3 dagen in de week: maandag, dinsdag en zaterdag telkens van 8u30-12u30 en 13u30-18u

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: LAPIS LAZULI

    Type: Vaste Job

    Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

Zoek naar antwoorden van ACHTEN in sociale netwerken
Look for responds of ACHTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACHTEN. Laat een reactie achter voor ACHTEN. ACHTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACHTEN. Leave a respond for ACHTEN. ACHTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACHTEN op de google maps. Adres en contacten ACHTEN
Location of ACHTEN on the google maps. Address and contacts of ACHTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ACHTEN ACHTEN: LARDENOIJE Vochtbestrijding | BUREAU PROMIMO | GILBERT DERYCKE | AURO DIAMONDS | PEGGY MESURE

Other related companies as ACHTEN: LARDENOIJE Vochtbestrijding | BUREAU PROMIMO | GILBERT DERYCKE | AURO DIAMONDS | PEGGY MESURE

ACHTEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACHTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04720520019. Het bedrijf ACHTEN bevindt zich op het adres: LAMBRECHTSTRAAT 12; 3730; HOESELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in ACHTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACHTEN is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACHTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACHTEN, openstaande posities, locatie van ACHTEN op de kaart.

ACHTEN is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACHTEN, company assigned to the tax number BE04720520019. The company ACHTEN is located at the address: LAMBRECHTSTRAAT 12; 3730; HOESELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in ACHTEN were not found.
The main activity of ACHTEN is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACHTEN is not available. You also can look at reviews of ACHTEN, open positions, location of ACHTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACHTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACHTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACHTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACHTEN, employees, financial statistics.