Kempeneers Noelle

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Kempeneers Noelle
Private companiesHealth Services • Kempeneers Noelle

Contactgegevens Kempeneers Noelle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kempeneers Noelle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kempeneers Noelle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruiskapelstraat 28; 3800; Sint-Truiden (Ordingen), België

Telefoon (phone): 011 69 45 98 (+32-011 69 45 98) 011 69 45 98 (+32-011 69 45 98)

Fax (fax): 011 69 45 98 (+32-011 69 45 98) 011 69 45 98 (+32-011 69 45 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kempeneers Noelle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kempeneers Noelle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kempeneers Noelle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kempeneers Noelle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kempeneers Noelle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kempeneers Noelle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kempeneers Noelle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kempeneers Noelle
Products information Kempeneers Noelle

BTW identificatienummer (tax): BE05784271240
Ondernemingsnummer: 2677062988
Hoofdstad (capital): 814,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Kempeneers Noelle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kempeneers Noelle
(Get full report from official database of BE for Kempeneers Noelle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kempeneers Noelle
Addition kinds of activities for Kempeneers Noelle

207900. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
20460301. Maïs suiker | Corn sugar
27599902. Kalenders: drukwerk, NSK | Calendars: printing, nsk
30840000. Kunststof pijp | Plastics pipe
48320102. Klassiek | Classical
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
51530102. Maïs | Corn

Werken bij Kempeneers Noelle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kempeneers Noelle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kempeneers Noelle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kempeneers Noelle. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant textielsector (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -uitvoeren metingen, analyses -producten en apparaten voorbereiden (conformiteit , ijking en werking nagaan) -resultaten registreren, doorgeven -ontvangen stalen en zelf monsters nemen -nieuwe producten testen en componenten wijzigen labofunctie waar zowel  kwaliteit als ontwikkeling aan bod komen

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • CONSULENT IN HEALTH & BEAUTY - EXTRA INKOMEN EIGEN REGIO (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CARE AND GLAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als schoonheidsconsulente ga je mensen aan de hand van een huidanalyse de juiste produkten aanbevelen voor hun huid en je leert ze ook aan hoe ze met de produkten dienen te werken. Ook geef je advies over de juiste make-up en leert hen ook dit aan. Dit gebeurt in 1 op 1 advies alsook in de vorm van work-shops.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • Onthaalmedewerker / Host(ess) HORECA - Kasteel de Plaisance - Ieper (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde host(ess) - Onthaalmedewerk(st)er (m/v) die kan werken als student of flexijob tijdens het weekend. Werkuren Zaterdag van 18u00 tot 24u00 Zondag van 11u00 tot 17u00 Taken Klanten ontvangen en begeleiden naar de tafel. Informatie verschaffen m.b.t. menu / buffet. Bestellingen opnemen / doorgeven aan het zaalpersoneel. Verzorgen van de vestiaire. Polsen naar klantentevredenheid en behandelen van vragen. Helpen waar nodig.

Zoek naar antwoorden van Kempeneers Noelle in sociale netwerken
Look for responds of Kempeneers Noelle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kempeneers Noelle. Laat een reactie achter voor Kempeneers Noelle. Kempeneers Noelle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kempeneers Noelle. Leave a respond for Kempeneers Noelle. Kempeneers Noelle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kempeneers Noelle op de google maps. Adres en contacten Kempeneers Noelle
Location of Kempeneers Noelle on the google maps. Address and contacts of Kempeneers Noelle

Andere gerelateerde bedrijven als come Kempeneers Noelle Kempeneers Noelle: GROEP ARGENTA | DEPLO | Indra | Vandenabeele J | JACOBS COMPRIMO BELGIUM NV

Other related companies as Kempeneers Noelle: GROEP ARGENTA | DEPLO | Indra | Vandenabeele J | JACOBS COMPRIMO BELGIUM NV

Kempeneers Noelle is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kempeneers Noelle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05784271240. Het bedrijf Kempeneers Noelle bevindt zich op het adres: Kruiskapelstraat 28; 3800; Sint-Truiden (Ordingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 814,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Kempeneers Noelle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kempeneers Noelle is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kempeneers Noelle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kempeneers Noelle, openstaande posities, locatie van Kempeneers Noelle op de kaart.

Kempeneers Noelle is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kempeneers Noelle, company assigned to the tax number BE05784271240. The company Kempeneers Noelle is located at the address: Kruiskapelstraat 28; 3800; Sint-Truiden (Ordingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 814,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Kempeneers Noelle were not found.
The main activity of Kempeneers Noelle is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Kempeneers Noelle is not available. You also can look at reviews of Kempeneers Noelle, open positions, location of Kempeneers Noelle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kempeneers Noelle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kempeneers Noelle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kempeneers Noelle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kempeneers Noelle, employees, financial statistics.