Jaumotte B

Contactgegevens Jaumotte B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jaumotte B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jaumotte B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dongelberg 16; 1315; Incourt, België

Telefoon (phone): 010 88 90 02 (+32-010 88 90 02) 010 88 90 02 (+32-010 88 90 02)

Fax (fax): +32 (86) 738-74-68 +32 (86) 738-74-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jaumotte B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jaumotte B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jaumotte B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jaumotte B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jaumotte B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jaumotte B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jaumotte B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jaumotte B
Products information Jaumotte B

BTW identificatienummer (tax): BE09508636474
Ondernemingsnummer: 3650451660
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 315,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Jaumotte B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jaumotte B
(Get full report from official database of BE for Jaumotte B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jaumotte B
Addition kinds of activities for Jaumotte B

931100. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
09129910. Zalm, vangst van | Salmon, catching of
20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
20330108. Tomatensap: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato juice: packaged in cans, jars, etc.
20929908. Schaaldieren, vers: Gegoten en verpakt in niet-afgesloten containers | Shellfish, fresh: shucked and packed in nonsealed containers
50879902. Tapijt installatie apparatuur | Carpet installation equipment
51690200. Industriële gassen | Industrial gases
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair
89990104. kalligraaf | Calligrapher
91990100. Overheidsadministratie | General government administration

Werken bij Jaumotte B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jaumotte B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jaumotte B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jaumotte B. Looking for open vacancies in other companies

  • WAT VOOR VLEES HEBBEN WE IN DE KUIP? (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle onderneming in voedingssector zoeken wij een productiearbeider met voorliefde voor fijne vleeswaren Wil je weten wat er op het menu staat? Lees dan verder. Het voorgerecht bestaat uit een combinatie van goede attitude, 2 ploegen systeem, engagement en ervaring in voeding

  • Administratief bankbediende implementatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bankbediende implementatie ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je beheert de centrale mailbox met de vragen van de klanten Je vormt de link tussen de klant en de dienst contractopmaak Je analyseert de aanvragen van de klanten en volgt deze correct op Je bent het aanspreekpunt voor interne en externe klanten

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Deurne Zuid (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Student Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

  • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: COMETAL

    Type: Vaste Job

    Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

  • .NET Developer Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Tri ICT Belux

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze .NET developer. Jij ligt mee aan de basis van ons development team en ons helpt ons mee deze unit verder uit te bouwen. Je kunt terugvallen op een stevige ervaring (3 jaar+) als .NET developer met analystische kwaliteiten. Je bent een enthousiaste werkkracht die kan meedenken met het functioneel proces en behoeftes kan vertalen naar implementatie. Je bent iemand die wilt blijven bijleren en gepassioneerd is door Microsoft technologieën. Je hebt een mooi trackrecord en kunt je ervaring staven met boeiende stories over enkele interessante projecten. Je voert projecten uit bij onze klanten

  • Monteur met kennis elektriciteit (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Montagewerk

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Leercontract

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van Jaumotte B in sociale netwerken
Look for responds of Jaumotte B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jaumotte B. Laat een reactie achter voor Jaumotte B. Jaumotte B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jaumotte B. Leave a respond for Jaumotte B. Jaumotte B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jaumotte B op de google maps. Adres en contacten Jaumotte B
Location of Jaumotte B on the google maps. Address and contacts of Jaumotte B

Andere gerelateerde bedrijven als come Jaumotte B Jaumotte B: FLMIT NV | DE TOEKOMST-WARANDE | MICHEL VANCONEGHEM | PAUL MARCHANDISE | Rabaut V

Other related companies as Jaumotte B: FLMIT NV | DE TOEKOMST-WARANDE | MICHEL VANCONEGHEM | PAUL MARCHANDISE | Rabaut V

Jaumotte B is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jaumotte B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508636474. Het bedrijf Jaumotte B bevindt zich op het adres: Rue de Dongelberg 16; 1315; Incourt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 315,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Jaumotte B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jaumotte B is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jaumotte B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jaumotte B, openstaande posities, locatie van Jaumotte B op de kaart.

Jaumotte B is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jaumotte B, company assigned to the tax number BE09508636474. The company Jaumotte B is located at the address: Rue de Dongelberg 16; 1315; Incourt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 315,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Jaumotte B were not found.
The main activity of Jaumotte B is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jaumotte B is not available. You also can look at reviews of Jaumotte B, open positions, location of Jaumotte B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jaumotte B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jaumotte B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jaumotte B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jaumotte B, employees, financial statistics.