Hegge Wim

Contactgegevens Hegge Wim: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hegge Wim: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hegge Wim

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Broosveldstraat 9; 3570; Alken, België

Telefoon (phone): 011 31 27 49 (+32-011 31 27 49) 011 31 27 49 (+32-011 31 27 49)

Fax (fax): +32 (63) 194-19-33 +32 (63) 194-19-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hegge Wim: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hegge Wim"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hegge Wim"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hegge Wim, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hegge Wim. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hegge Wim, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hegge Wim. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hegge Wim
Products information Hegge Wim

BTW identificatienummer (tax): BE07016387939
Ondernemingsnummer: 1261474609
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Hegge Wim zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hegge Wim
(Get full report from official database of BE for Hegge Wim)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hegge Wim
Addition kinds of activities for Hegge Wim

325504. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
721302. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
50320200. Pleistermaterialen | Plastering materials
50940105. Edelstenen (edelstenen), nec | Precious stones (gems), nec
76410102. opnieuw bekleden | Reupholstery

Werken bij Hegge Wim: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hegge Wim: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hegge Wim. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hegge Wim. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Ateliermedewerker steunzolen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke Je produceert steunzolen zoals beschreven in de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en stockeert ze Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen Je controleert het eigen werk op basis van de patiëntenfiche Je onderhoudt dagelijks de eigen werkbank en werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 12u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Gent. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

  • zaalmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DE SPEELVOGEL

    Type: Flexijob

    Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Hegge Wim in sociale netwerken
Look for responds of Hegge Wim in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hegge Wim. Laat een reactie achter voor Hegge Wim. Hegge Wim bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hegge Wim. Leave a respond for Hegge Wim. Hegge Wim on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hegge Wim op de google maps. Adres en contacten Hegge Wim
Location of Hegge Wim on the google maps. Address and contacts of Hegge Wim

Andere gerelateerde bedrijven als come Hegge Wim Hegge Wim: Glaswerken H Peeters | Wilms Telecom | COIFFURE SANDY | MARIA MAES | J. COPPENS

Other related companies as Hegge Wim: Glaswerken H Peeters | Wilms Telecom | COIFFURE SANDY | MARIA MAES | J. COPPENS

Hegge Wim is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hegge Wim, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07016387939. Het bedrijf Hegge Wim bevindt zich op het adres: Broosveldstraat 9; 3570; Alken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Hegge Wim zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hegge Wim is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hegge Wim is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hegge Wim, openstaande posities, locatie van Hegge Wim op de kaart.

Hegge Wim is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hegge Wim, company assigned to the tax number BE07016387939. The company Hegge Wim is located at the address: Broosveldstraat 9; 3570; Alken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Hegge Wim were not found.
The main activity of Hegge Wim is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hegge Wim is not available. You also can look at reviews of Hegge Wim, open positions, location of Hegge Wim on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hegge Wim, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hegge Wim, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hegge Wim, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hegge Wim, employees, financial statistics.