Hanssens Vanessa

Contactgegevens Hanssens Vanessa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanssens Vanessa: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanssens Vanessa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruisekestraat 483A; 8940; Wervik, België

Telefoon (phone): 056 31 51 28 (+32-056 31 51 28) 056 31 51 28 (+32-056 31 51 28)

Fax (fax): +32 (82) 353-73-95 +32 (82) 353-73-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanssens Vanessa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanssens Vanessa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanssens Vanessa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanssens Vanessa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanssens Vanessa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanssens Vanessa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanssens Vanessa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanssens Vanessa
Products information Hanssens Vanessa

BTW identificatienummer (tax): BE02813842773
Ondernemingsnummer: 2687225341
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Hanssens Vanessa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanssens Vanessa
(Get full report from official database of BE for Hanssens Vanessa)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanssens Vanessa
Addition kinds of activities for Hanssens Vanessa

3823. Process controle instrumenten | Process control instruments
02140101. Geitenboerderij | Goat farm
26210402. Boek papier | Book paper
35110207. Wielen, water | Wheels, water
36440100. Elektrische aansluiting, schakelaar en zekeringdozen | Electric outlet, switch, and fuse boxes
79220102. Boekingsbureau, theatraal | Booking agency, theatrical
89991003. Psychologische consultant | Psychological consultant

Werken bij Hanssens Vanessa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanssens Vanessa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanssens Vanessa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanssens Vanessa. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker m/v (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

  • Hulpploegchef productie in 2 ploegen (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig aansturen van 2 productielijnen •Dit houdt onder meer volgende taken in: •Opstarten van de lijn •Afregelen van de verschillende machines binnen de lijn teneinde de juiste productkwaliteit en het beoogde rendement te bekomen •Ombouw van de lijn bij productwissel •Reinigen van machines tijdens ombouw •Bijplaatsen van grondstoffen met heftruck •Afvoer afvalstroom met de heftruck •Kwaliteit controleren in samenwerking met de QC-medewerker

  • Ervaren Glazenwasser (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een KMO gelegen te Deurne zijn wij opzoek naar een Glazenwasser die reeds een eerste ervaring heeft in deze functie. Lever jij graag kwalitatief werk af? Maak jij graag je handen vuil en heb je geen angst om op hoogte's te werken? Schrikt buitenwerk jou niet af? Was op dit alles jou antwoord JA en ben jij dan nog eens in het bezit van een B rijbewijs, solliciteer dan snel, want naar jou zijn we opzoek!

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Werkvoorbereider Machinebouw (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Een vlotte productieflow en een goede kwaliteit... Daar zet jij je schouders onder, samen met de werkplaatsverantwoordelijke. Je staat in voor een vlotte productieflow en een goede kwaliteit in nauwe samenwerking met de werkplaatsverantwoordelijke Je zorgt voor de nodige bezetting in de verschillende afdelingen Je werkt nauw samen en in overleg met de andere afdelingen binnen de projectflow

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

Zoek naar antwoorden van Hanssens Vanessa in sociale netwerken
Look for responds of Hanssens Vanessa in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanssens Vanessa. Laat een reactie achter voor Hanssens Vanessa. Hanssens Vanessa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanssens Vanessa. Leave a respond for Hanssens Vanessa. Hanssens Vanessa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanssens Vanessa op de google maps. Adres en contacten Hanssens Vanessa
Location of Hanssens Vanessa on the google maps. Address and contacts of Hanssens Vanessa

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanssens Vanessa Hanssens Vanessa: FLCONCEPT & FORME SA | SLAVIERO-TILMANT SA | EEKHOUT ACHIEL | FEDERALE POLITIE | Hertoghs BVBA

Other related companies as Hanssens Vanessa: FLCONCEPT & FORME SA | SLAVIERO-TILMANT SA | EEKHOUT ACHIEL | FEDERALE POLITIE | Hertoghs BVBA

Hanssens Vanessa is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanssens Vanessa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813842773. Het bedrijf Hanssens Vanessa bevindt zich op het adres: Kruisekestraat 483A; 8940; Wervik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Hanssens Vanessa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanssens Vanessa is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanssens Vanessa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanssens Vanessa, openstaande posities, locatie van Hanssens Vanessa op de kaart.

Hanssens Vanessa is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hanssens Vanessa, company assigned to the tax number BE02813842773. The company Hanssens Vanessa is located at the address: Kruisekestraat 483A; 8940; Wervik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 142,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Hanssens Vanessa were not found.
The main activity of Hanssens Vanessa is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanssens Vanessa is not available. You also can look at reviews of Hanssens Vanessa, open positions, location of Hanssens Vanessa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanssens Vanessa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanssens Vanessa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanssens Vanessa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanssens Vanessa, employees, financial statistics.