Hanssen Hans

Contactgegevens Hanssen Hans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanssen Hans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanssen Hans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldvenne 30; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 383 52 48 (+32-03 383 52 48) 03 383 52 48 (+32-03 383 52 48)

Fax (fax): +32 (55) 273-19-10 +32 (55) 273-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanssen Hans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanssen Hans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanssen Hans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanssen Hans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanssen Hans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanssen Hans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanssen Hans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanssen Hans
Products information Hanssen Hans

BTW identificatienummer (tax): BE03314270019
Ondernemingsnummer: 8933502197
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Hanssen Hans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanssen Hans
(Get full report from official database of BE for Hanssen Hans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanssen Hans
Addition kinds of activities for Hanssen Hans

201104. Vlees bijproducten, uit vlees geslacht ter plaatse | Meat by-products, from meat slaughtered on site
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
36790109. Rheostaten, voor elektronische eindproducten | Rheostats, for electronic end products
38250104. Bleed control cabinets (motortesters) | Bleed control cabinets (engine testers)
42159904. Pakketlevering, voertuig | Parcel delivery, vehicular
50470100. Ziekenhuisuitrusting en meubilair | Hospital equipment and furniture

Werken bij Hanssen Hans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanssen Hans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanssen Hans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanssen Hans. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

  • Elektrische ontwerpers + automatiseringsprojecten (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de grootste onafhankelijk bordenbouwer van Limburg zijn we op zoek naar een elektrische ontwerper en automatiseringsprojecten. Tot je takenpakket behoren: Je analyseert de specs van de opdrachtgevers en je denkt actief mee naar de meest optimale en kostenefficiënte oplossing Je ontwerpt projecten in EPLAN P8 volgens het lastenboek en conform de wettelijke richtlijnen Je bestudeert de projectgegevens om moeilijkheden tijdig op te sporen en rapporteert aan de projectleider Je beheert de volledige administratie rond het projectdossier Je ondersteunt de kostprijsberekenaars bij de uitwerking van projecten of concepten Je werkt in teamverband en ondersteunt medewerkers bij het oplossen van technische problemen

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student Medewerker Cafetaria (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een horecazaak in Maldegem zijn wij op zoek naar een student om te werken in het weekend Taken: Je staat in voor de bediening van de klanten; Je noteert de bestelling; Je staat in voor de afruiming van de tafel; Je rekent af aan de kassa; Je helpt mee in de keuken bij de afwas Je zorgt voor algemeen onderhoud

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Werfreserve

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Barman - kelner FLEXI JOB (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DE VAGANT

    Type: Flexijob

    Zelfstandig bar werk in hét jenevercafé van Antwerpen. Bediening van klanten op het terras, in de zaal en aan de toog. Bereiden van warme en koude dranken aan de toog. Verdere taken bestaan uit afwassen, opruimen, het opendoen of sluiten van het café.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van Hanssen Hans in sociale netwerken
Look for responds of Hanssen Hans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanssen Hans. Laat een reactie achter voor Hanssen Hans. Hanssen Hans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanssen Hans. Leave a respond for Hanssen Hans. Hanssen Hans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanssen Hans op de google maps. Adres en contacten Hanssen Hans
Location of Hanssen Hans on the google maps. Address and contacts of Hanssen Hans

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanssen Hans Hanssen Hans: FORTIS | Kantoor Teerlinck CVBA | Immobilière des Propriètaires sa | Vanneste Elektro | GROUP BELVER

Other related companies as Hanssen Hans: FORTIS | Kantoor Teerlinck CVBA | Immobilière des Propriètaires sa | Vanneste Elektro | GROUP BELVER

Hanssen Hans is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanssen Hans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03314270019. Het bedrijf Hanssen Hans bevindt zich op het adres: Veldvenne 30; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Hanssen Hans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanssen Hans is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanssen Hans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanssen Hans, openstaande posities, locatie van Hanssen Hans op de kaart.

Hanssen Hans is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hanssen Hans, company assigned to the tax number BE03314270019. The company Hanssen Hans is located at the address: Veldvenne 30; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Hanssen Hans were not found.
The main activity of Hanssen Hans is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanssen Hans is not available. You also can look at reviews of Hanssen Hans, open positions, location of Hanssen Hans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanssen Hans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanssen Hans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanssen Hans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanssen Hans, employees, financial statistics.