Govaerts Jos茅e

Contactgegevens Govaerts Jos茅e: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Govaerts Jos茅e: address, phone, fax, email, website, opening hours

Govaerts Jos茅e

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 14; 2890; Sint-Amands, België

Telefoon (phone): 052 33 40 26 (+32-052 33 40 26) 052 33 40 26 (+32-052 33 40 26)

Fax (fax): +32 (64) 612-41-96 +32 (64) 612-41-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Govaerts Jos茅e: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Govaerts Jos茅e"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Govaerts Jos茅e"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Govaerts Jos茅e, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Govaerts Jos茅e. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Govaerts Jos茅e, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Govaerts Jos茅e. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Govaerts Jos茅e
Products information Govaerts Jos茅e

BTW identificatienummer (tax): BE03992401123
Ondernemingsnummer: 4791931152
Hoofdstad (capital): 908,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Govaerts Jos茅e zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Govaerts Jos茅e
(Get full report from official database of BE for Govaerts Jos茅e)

Aanvulling soorten activiteiten voor Govaerts Jos茅e
Addition kinds of activities for Govaerts Jos茅e

236902. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
802100. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
36990608. Insectlampen, elektrisch | Insect lamps, electric
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies
52310301. Behang | Wallpaper
54619903. cakes | Cakes
82999915. Studentenuitwisselingsprogramma | Student exchange program

Werken bij Govaerts Jos茅e: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Govaerts Jos茅e: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Govaerts Jos茅e. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Govaerts Jos茅e. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Medewerker Verkoop 35u voor Geel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: KWANTUM

    Type: Vaste Job

    Dit ben jij : je bent op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving waar de klant altijd centraal staat. Je vindt het leuk om onze klanten te helpen en te adviseren over onze eigentijdse en voordelige producten op alle afdelingen . Daarnaast beleef je plezier aan het hebben van contact met klanten en verwelkomt al onze klanten met een lach. Je verrast onze klanten met je goede service en helpt hen met de juiste keuze te maken uit ons assortiment. Na een inwerkperiode kun je op alle afdelingen van onze winkel worden ingezet. Je vindt het ook een uitdaging om samen met je team de omzetbudgetten te behalen. Verder verricht je allerlei werkzaamheden om de winkel er goed uit te laten zien, wij noemen dat het perfecte winkelbeeld, zodat de klant een optimale klantbeleving ervaart tijdens het winkelen.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Master Franchise Belux | iBinder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1632785-inline.html?cid=Partner_VDAB iBinder is een Zweeds concept dat zeer innovatieve software oplossingen ontwikkelt voor de bouwsector, studie- en architecten bureaus, en engineering ondernemingen. De software van iBinder is het best te omschrijven als een digitale versie van een ordner. Het werkt niet alleen hetzelfde waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is, maar het ziet er visueel ook hetzelfde uit. Iedereen beschikt altijd over de juiste informatie. En dankzij een eenvoudige checklist weet u zeker dat alle betrokkenen de informatie ontvangen die ze nodig hebben. Bij alle projecten, ongeacht de grootte en looptijd van het project, kan iBinder gebruikt worden. iBinder maakt het mogelijk dat alle betrokkenen zijn aangesloten op één en dezelfde ‘Binder’ waardoor alle informatie altijd up-to-date is. Hierdoor worden (bouw)projecten efficiënter, en wordt er heelwat tijd en geld bespaard.  Het concept bestaat sinds 2005 en werkt sinds 2010 met Master Franchisees in Denemarken en Noorwegen. De focus voor verdere internationale uitbreiding ligt de komende jaren op Belux, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, en Finland. Op basis van een door iBinder uitgevoerd marktonderzoek blijkt dat er in deze landen meer dan gemiddelde kansen liggen voor een duurzame business ontwikkeling. iBinder heeft reeds meer dan 200.000 actieve gebruikers in Zweden, Denemarken, Noorwegen, en Nederland. De Master Franchise stuurt een netwerk aan van eigen account managers én franchisees die instaan voor de verkoop van iBinder in hun regio. Actieve ondersteuning van iBinder: Ontwikkeling, onderhoud en beveiliging van het systeem Uitgebreide trainingen voor de Master Franchise en het personeel Gedetailleerde handboeken voor het business plan en de operationele zaken van de Master Franchise Ontwikkelen en beschikbaar stellen van marketing richtlijnen Ontwikkeling en onderhoud van de website en grafische aspecten van het concept Monitoring en ondersteuning van de Master Franchise Verschaffen van KPI’s rapportering en business informatie ten behoeve van een beter resultaat Kwaliteitsbewaking van het concept ten behoeve van de Master Franchise De Master Franchise hoeft zich niet bezig te houden met alle technische aspecten van de franchise

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Govaerts Jos茅e in sociale netwerken
Look for responds of Govaerts Jos茅e in social networks

Lees alle opmerkingen voor Govaerts Jos茅e. Laat een reactie achter voor Govaerts Jos茅e. Govaerts Jos茅e bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Govaerts Jos茅e. Leave a respond for Govaerts Jos茅e. Govaerts Jos茅e on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Govaerts Jos茅e op de google maps. Adres en contacten Govaerts Jos茅e
Location of Govaerts Jos茅e on the google maps. Address and contacts of Govaerts Jos茅e

Andere gerelateerde bedrijven als come Govaerts Jos茅e Govaerts Jos茅e: Marie-Louise | Rock Bottom Consulting | RICKVAN | MARIA AERTS | ESSO

Other related companies as Govaerts Jos茅e: Marie-Louise | Rock Bottom Consulting | RICKVAN | MARIA AERTS | ESSO

Govaerts Jos茅e is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Govaerts Jos茅e, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03992401123. Het bedrijf Govaerts Jos茅e bevindt zich op het adres: Kerkstraat 14; 2890; Sint-Amands. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 908,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Govaerts Jos茅e zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Govaerts Jos茅e is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Govaerts Jos茅e is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Govaerts Jos茅e, openstaande posities, locatie van Govaerts Jos茅e op de kaart.

Govaerts Jos茅e is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Govaerts Jos茅e, company assigned to the tax number BE03992401123. The company Govaerts Jos茅e is located at the address: Kerkstraat 14; 2890; Sint-Amands. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 908,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Govaerts Jos茅e were not found.
The main activity of Govaerts Jos茅e is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Govaerts Jos茅e is not available. You also can look at reviews of Govaerts Jos茅e, open positions, location of Govaerts Jos茅e on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Govaerts Jos茅e, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Govaerts Jos茅e, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Govaerts Jos茅e, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Govaerts Jos茅e, employees, financial statistics.