FLAMaNT CLAUDE

Contactgegevens FLAMaNT CLAUDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAMaNT CLAUDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAMaNT CLAUDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Charleroi 118; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre), België

Telefoon (phone): 071 31 94 66 (+32-071 31 94 66) 071 31 94 66 (+32-071 31 94 66)

Fax (fax): 071 31 94 66 (+32-071 31 94 66) 071 31 94 66 (+32-071 31 94 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAMaNT CLAUDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAMaNT CLAUDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAMaNT CLAUDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAMaNT CLAUDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAMaNT CLAUDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAMaNT CLAUDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAMaNT CLAUDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAMaNT CLAUDE
Products information FLAMaNT CLAUDE

BTW identificatienummer (tax): BE03765533447
Ondernemingsnummer: 4518920898
Hoofdstad (capital): 762,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 724,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLAMaNT CLAUDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAMaNT CLAUDE
(Get full report from official database of BE for FLAMaNT CLAUDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAMaNT CLAUDE
Addition kinds of activities for FLAMaNT CLAUDE

2673. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
315100. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
20119901. Ingeblikte vleeswaren (behalve babyvoeding), vlees geslacht ter plaatse | Canned meats (except baby food), meat slaughtered on site
25220102. Stoelen, kantoor: opgevuld of vlak: behalve hout | Chairs, office: padded or plain: except wood
32720601. Betongewricht matrassen voor rivierversnelling | Concrete articulated mattresses for river revetment
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
59410402. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment

Werken bij FLAMaNT CLAUDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAMaNT CLAUDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAMaNT CLAUDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAMaNT CLAUDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • lasser/monteur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een lasser/monteur. Je takenpakket bestaat uit: - Je monteert, op basis van technische tekeningen en plannen, onderdelen van industriële voertuigen (Tankwagens RVS en aluminium, Tankcontainers aluminium) en last deze constructies met de halfautomaat. - Monteren en/of lassen in en rond de tankwagens - Tankwagen verplaatsen met behulp van een loopbrug - Eenvoudige maar ook complexere taken kunnen uitvoeren - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt kunnen uitvoeren

  • Product manager document automation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in A.I. is op zoek naar een productmanager voor alle documentautomatiseringsoplossingen, waaronder crediteurenautomatisering, mailroom automation en geautomatiseerde classificatie. Je beheert het beleveringsproces voor deze oplossingen en helpt bij de pre-sales gesprekken. Je ontwerpt een oplossing voor de klant op basis van zijn vereisten en configureert het project on-premise of in onze cloudomgeving. Je zal instaan voor: Assistentie bij voorverkoop; Functionele analyse; Solution design; Projectconfiguratie (productspecifieke training zal worden gegeven); Kleine codeerprojecten voor oplossingen op maat.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Huldenberg, 16 uur per week (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Huldenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Logopedist(e) (HULSTE)

    Regio: HULSTE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILIE CIERS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ik ben op zoek naar een gemotiveerde, toffe collega om mijn praktijk te versterken, maar ook om mijn leerlingen over te nemen tijdens mijn zwangerschapsverlof vanaf de kerstvakantie tot de krokusvakantie, de exacte data zijn nog te bepalen (ook in onderling overleg). Je werkt op zelfstandige basis met kleuters, kinderen en jongvolwassenen. De therapie gaat door in de praktijk te Hulste, aan huis of op school tijdens daguren (voorschools, over de middag en naschools).Vooraf is er de mogelijkheid om alle leerlingen mee te volgen.

  • Leercontract voor hulp interieurafwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FP RENOVATIE & INTERIEUR

    Type: Leercontract

    Wij zijn een bouwbedrijf gespecialiseerd in interieurafwerking. Vloerwerken, pleister- & schilderwerk, schrijnwerk op maat, het behoort allemaal tot ons takenpakket. Omwille van de groeiende omvang van onze projecten bij particulieren, zijn we op zoek naar gemotiveerde leercontracters ter ondersteuning van de zaakvoerder. Hij startte zelf ook als leerjongen bij een glazenmaker en genoot ondertussen een opleiding schilder. Hij ging nadien als zelfstandige aan de slag en leerde zo ook de andere kneepjes van de interieurafwerking. Na 25 jaar in het vak staan, heeft hij een enorme kennis verworven. Een kwalitatieve, gedetailleerde afwerking draagt hij hoog in het vaandel. Volg je een opleiding in de bouwsector en wil je graag je theoretische kennis omzetten in praktijk? Meld je dan zeker aan voor deze vacature. Je hebt een heel divers takenpakket: vloerwerken; pleister- & schilderwerk; elektrische- & sanitaire werken; schrijnwerk op maat (inclusief plaatsing). Je werkt zij aan zij met de zaakvoerder, die je zal begeleiden in het leerproces.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van FLAMaNT CLAUDE in sociale netwerken
Look for responds of FLAMaNT CLAUDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAMaNT CLAUDE. Laat een reactie achter voor FLAMaNT CLAUDE. FLAMaNT CLAUDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAMaNT CLAUDE. Leave a respond for FLAMaNT CLAUDE. FLAMaNT CLAUDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAMaNT CLAUDE op de google maps. Adres en contacten FLAMaNT CLAUDE
Location of FLAMaNT CLAUDE on the google maps. Address and contacts of FLAMaNT CLAUDE

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAMaNT CLAUDE FLAMaNT CLAUDE: HERICKX ING. | I.B.R.C. | ATELIER G. DELIEGE | VANSTEENKISTE P | New Mind

Other related companies as FLAMaNT CLAUDE: HERICKX ING. | I.B.R.C. | ATELIER G. DELIEGE | VANSTEENKISTE P | New Mind

FLAMaNT CLAUDE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAMaNT CLAUDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03765533447. Het bedrijf FLAMaNT CLAUDE bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Charleroi 118; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 762,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 724,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in FLAMaNT CLAUDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAMaNT CLAUDE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAMaNT CLAUDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAMaNT CLAUDE, openstaande posities, locatie van FLAMaNT CLAUDE op de kaart.

FLAMaNT CLAUDE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAMaNT CLAUDE, company assigned to the tax number BE03765533447. The company FLAMaNT CLAUDE is located at the address: Chauss茅e de Charleroi 118; 6061; Charleroi (Montignies-sur-Sambre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 762,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 724,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in FLAMaNT CLAUDE were not found.
The main activity of FLAMaNT CLAUDE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAMaNT CLAUDE is not available. You also can look at reviews of FLAMaNT CLAUDE, open positions, location of FLAMaNT CLAUDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAMaNT CLAUDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAMaNT CLAUDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAMaNT CLAUDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAMaNT CLAUDE, employees, financial statistics.