Eloy Pascale

Contactgegevens Eloy Pascale: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Eloy Pascale: address, phone, fax, email, website, opening hours

Eloy Pascale

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Vicinal 10; 4400; Fl茅malle (Mons-lez-Li猫ge), België

Telefoon (phone): 04 231 11 89 (+32-04 231 11 89) 04 231 11 89 (+32-04 231 11 89)

Fax (fax): +32 (11) 240-93-13 +32 (11) 240-93-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Eloy Pascale: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Eloy Pascale"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Eloy Pascale"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Eloy Pascale, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Eloy Pascale. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Eloy Pascale, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Eloy Pascale. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Eloy Pascale
Products information Eloy Pascale

BTW identificatienummer (tax): BE02041503906
Ondernemingsnummer: 8774749755
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 550,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Eloy Pascale zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Eloy Pascale
(Get full report from official database of BE for Eloy Pascale)

Aanvulling soorten activiteiten voor Eloy Pascale
Addition kinds of activities for Eloy Pascale

5813. Drinkplaatsen | Drinking places
371101. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
26550403. Cores, vezel: gemaakt van aangekocht materiaal | Cores, fiber: made from purchased material
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
35869900. Meting en afgifte van pompen, anders | Measuring and dispensing pumps, nec
37319900. Scheepsbouw en reparatie, nec | Shipbuilding and repairing, nec
51590404. Wol, rauw | Wool, raw

Werken bij Eloy Pascale: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Eloy Pascale: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Eloy Pascale. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Eloy Pascale. Looking for open vacancies in other companies

  • uitsorteerder schroot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitsorteren van kleine stukjes PVC uit oud ijzer en schroot.

  • Chauffeur CE huifwagen en/of kipper (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Maasmechelen zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met huifwagen en/of met kipper wil rijden. Je doet eendagsritten, maar indien je zelf wil, zijn 1 of meerdere overnachtingen ook mogelijk. Langdurige opdracht, optie vast contract in een familiebedrijf.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Winkelverkoopster (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DE GROENE VALLEI

    Type: Flexijob

    Charcuteriesnijden, belegde broodjes maken, groenten en fruit afrekenen, salades inscheppen

Zoek naar antwoorden van Eloy Pascale in sociale netwerken
Look for responds of Eloy Pascale in social networks

Lees alle opmerkingen voor Eloy Pascale. Laat een reactie achter voor Eloy Pascale. Eloy Pascale bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Eloy Pascale. Leave a respond for Eloy Pascale. Eloy Pascale on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Eloy Pascale op de google maps. Adres en contacten Eloy Pascale
Location of Eloy Pascale on the google maps. Address and contacts of Eloy Pascale

Andere gerelateerde bedrijven als come Eloy Pascale Eloy Pascale: JULIEN BORREMANS-COCK & KINDEREN NV | FLUNIC DESIGN NV | Hulp aan de Verdrukte Kerk | ETS. ANTOINE FR?RES | JOAN DECLERCQ

Other related companies as Eloy Pascale: JULIEN BORREMANS-COCK & KINDEREN NV | FLUNIC DESIGN NV | Hulp aan de Verdrukte Kerk | ETS. ANTOINE FR?RES | JOAN DECLERCQ

Eloy Pascale is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Eloy Pascale, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02041503906. Het bedrijf Eloy Pascale bevindt zich op het adres: Rue du Vicinal 10; 4400; Fl茅malle (Mons-lez-Li猫ge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 550,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Eloy Pascale zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Eloy Pascale is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Eloy Pascale is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Eloy Pascale, openstaande posities, locatie van Eloy Pascale op de kaart.

Eloy Pascale is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Eloy Pascale, company assigned to the tax number BE02041503906. The company Eloy Pascale is located at the address: Rue du Vicinal 10; 4400; Fl茅malle (Mons-lez-Li猫ge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 550,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Eloy Pascale were not found.
The main activity of Eloy Pascale is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Eloy Pascale is not available. You also can look at reviews of Eloy Pascale, open positions, location of Eloy Pascale on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Eloy Pascale, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Eloy Pascale, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Eloy Pascale, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Eloy Pascale, employees, financial statistics.