DUMONT P

Contactgegevens DUMONT P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT P: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bray 181; 7110; La Louvi猫re (Maurage), België

Telefoon (phone): 064 33 42 57 (+32-064 33 42 57) 064 33 42 57 (+32-064 33 42 57)

Fax (fax): +32 (83) 472-67-74 +32 (83) 472-67-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT P
Products information DUMONT P

BTW identificatienummer (tax): BE08378417968
Ondernemingsnummer: 7553070068
Hoofdstad (capital): 269,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 325,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in DUMONT P zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT P
(Get full report from official database of BE for DUMONT P)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT P
Addition kinds of activities for DUMONT P

385102. Beschermend eyeware | Protective eyeware
37929901. Automobielhuis aanhangwagen chassis | Automobile house trailer chassis
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
50330000. Dakbedekking, gevelbekleding en isolatie | Roofing, siding, and insulation
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
52310100. Glas | Glass
76990100. Reparatie van professionele instrumenten | Professional instrument repair services

Werken bij DUMONT P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT P. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien - 3 ploegen - zeer technisch uitdagende productie omgeving (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGO Technics is op zoek naar een mechanicien in de regio van het Meetjesland. Doel van de functie is om de productielijnen die haast onophoudelijk draaien, om hiervoor te zorgen dat die productielijnen ook blijven draaien. Hieronder meer informatie over het takenpakket: – je bent verantwoordelijk voor het correct afstellen van de productielijnen, dit doe je in overleg met de operatoren, de machineverantwoordelijken, de meestergasten en de kwaliteitsdiensten – je staat in voor het ombouwen van de lijnen, dit doe je wanneer een nieuw artikel vraagt om een nieuwe omstelling, hierbij hou je rekening met de vereiste productspecificaties – wanneer er op bepaalde productielijnen aan proefdraaien wordt gedaan, dan sta je paraat met je technische bijstand en geef je hiernaast ook veiligheidsadvies – je bent voorstander van het principe, voorkomen is beter dan genezen, door de productielijnen in topvorm te houden door het uitvoeren van preventief onderhoud – zouden er toch ad hoc problemen opduiken op de productielijnen, dan onderneem je onmiddellijk actie en sta je direct ter plaatse om het probleem snel en efficient op te lossen – uiteraard ben je niet verantwoordelijk voor alle lijnen, je krijgt een aantal productielijnen toegewezen, in de firma is er een geinvesteerd in een nieuwbouw, zeer modern en ruim ingericht – in het totaal zijn er zo\\\'n 25 lijnen aanwezig in de productie omgeving, je wordt specialist/ expert in meerdere lijnen, dit traject wordt zeer geleidelijk aangeleerd – de feedback van de mechaniciens die er heden aan de slag zijn, is dat het zeer gevarieerd en uitdagend werk is in een aangename werkomgevin, het productie proces is een complex gegeven, dus er is zeker voldoende uitdaging – tot slot rapporteer je aan de machineverantwoordelijken

  • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

  • Magazijnier/orderpicker vaste namiddag (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie regio Heule zijn wij op zoek naar een magazijnier/orderpicker. Dit iedere maandag t.e.m. donderdag van 12u00 tot 15u30 en van 16u00 tot 20u00 en iedere vrijdag van 09u00 tot 13u00 en van 14u00 tot 18u00.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASRODE)

    Regio: HAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: WEB

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van DUMONT P in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT P in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT P. Laat een reactie achter voor DUMONT P. DUMONT P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT P. Leave a respond for DUMONT P. DUMONT P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT P op de google maps. Adres en contacten DUMONT P
Location of DUMONT P on the google maps. Address and contacts of DUMONT P

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT P DUMONT P: Léonard-Lemaitre SA | Hasp Varkenscentrale | De Poortere U | T.C. STANDAARD WETTEREN | ALL-ELEK

Other related companies as DUMONT P: Léonard-Lemaitre SA | Hasp Varkenscentrale | De Poortere U | T.C. STANDAARD WETTEREN | ALL-ELEK

DUMONT P is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08378417968. Het bedrijf DUMONT P bevindt zich op het adres: Rue de Bray 181; 7110; La Louvi猫re (Maurage). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 269,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 325,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in DUMONT P zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DUMONT P is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT P, openstaande posities, locatie van DUMONT P op de kaart.

DUMONT P is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT P, company assigned to the tax number BE08378417968. The company DUMONT P is located at the address: Rue de Bray 181; 7110; La Louvi猫re (Maurage). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 269,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 325,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in DUMONT P were not found.
The main activity of DUMONT P is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT P is not available. You also can look at reviews of DUMONT P, open positions, location of DUMONT P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT P, employees, financial statistics.