Destraix C茅dric

Contactgegevens Destraix C茅dric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Destraix C茅dric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Destraix C茅dric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Canadiens 15; 7330; Saint-Ghislain, België

Telefoon (phone): 065 79 52 41 (+32-065 79 52 41) 065 79 52 41 (+32-065 79 52 41)

Fax (fax): +32 (53) 480-74-95 +32 (53) 480-74-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Destraix C茅dric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Destraix C茅dric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Destraix C茅dric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Destraix C茅dric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Destraix C茅dric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Destraix C茅dric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Destraix C茅dric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Destraix C茅dric
Products information Destraix C茅dric

BTW identificatienummer (tax): BE06414611816
Ondernemingsnummer: 7630523681
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 446,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Destraix C茅dric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Destraix C茅dric
(Get full report from official database of BE for Destraix C茅dric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Destraix C茅dric
Addition kinds of activities for Destraix C茅dric

275499. Commercieel drukwerk, gravure, nec | Commercial printing, gravure, nec
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems
38240210. Tally tellers | Tally counters
39140108. Zilverwerk, solide zilver | Silverware, solid silver
84129903. Planetarium | Planetarium

Werken bij Destraix C茅dric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Destraix C茅dric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Destraix C茅dric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Destraix C茅dric. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

  • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Tankparkoperator (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tankparkoperator (M/V) Je zal instaan voor het overpompen van vloeistoffen, dit van zowel wagons/tankwagens/schepen naar de opslagtanks, maar ook omgekeerd.

  • Jobstudent Makro Eke (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Kantoor SPO-Makro-metro

    Type: Studentenjob

    Zin om aan de slag te gaan als jobstudent bij Makro? Dat kan in de winkel op de verschillende afdelingen; groenten en fruit, seasonal, kassa (18+), verse vis, zuivelafdeling, ... maar ook in het restaurant of eventueel in de administratie.

  • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: CROWN CLEANING

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft avondwerk en weekendwerk 1 weekdag van 21.00hr - 22.30hr Vrijdag: 21.00hr - 22.30hr Zaterdag: 21.00hr - 22.30hr

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AMBY

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

  • Junior werfleider spoorbekabeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als werfleider spoorbekabeling zal je een ploeg van 6 à 7 collega's begeleiden op de werf. Deze werven zijn verspreid over heel Vlaanderen. Je rol zal voornamelijk coördinerend zijn, maar als de nood hoog is, steek je met veel plezier de handen mee uit de mouwen. Het is daarnaast belangrijk dat je flexibel bent naar werkuren. Je zal voornamelijk in dagdienst werken, sporadisch kan hier nachtwerk of weekendwerk bij komen kijken.

  • HUISHOUDHULP REGIO MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: DKTOPCLEAN

    Type: Werfreserve

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkszin? Dan ben je bij DKTopClean bvba aan het juiste adres.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van Destraix C茅dric in sociale netwerken
Look for responds of Destraix C茅dric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Destraix C茅dric. Laat een reactie achter voor Destraix C茅dric. Destraix C茅dric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Destraix C茅dric. Leave a respond for Destraix C茅dric. Destraix C茅dric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Destraix C茅dric op de google maps. Adres en contacten Destraix C茅dric
Location of Destraix C茅dric on the google maps. Address and contacts of Destraix C茅dric

Andere gerelateerde bedrijven als come Destraix C茅dric Destraix C茅dric: FEDERALE POLITIE | ALBERT DE COSTER | LOFIMA | Gheysen Lies | Leersekretariaat Laurysens L

Other related companies as Destraix C茅dric: FEDERALE POLITIE | ALBERT DE COSTER | LOFIMA | Gheysen Lies | Leersekretariaat Laurysens L

Destraix C茅dric is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Destraix C茅dric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06414611816. Het bedrijf Destraix C茅dric bevindt zich op het adres: Rue des Canadiens 15; 7330; Saint-Ghislain. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 446,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Destraix C茅dric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Destraix C茅dric is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Destraix C茅dric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Destraix C茅dric, openstaande posities, locatie van Destraix C茅dric op de kaart.

Destraix C茅dric is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Destraix C茅dric, company assigned to the tax number BE06414611816. The company Destraix C茅dric is located at the address: Rue des Canadiens 15; 7330; Saint-Ghislain. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 446,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Destraix C茅dric were not found.
The main activity of Destraix C茅dric is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Destraix C茅dric is not available. You also can look at reviews of Destraix C茅dric, open positions, location of Destraix C茅dric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Destraix C茅dric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Destraix C茅dric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Destraix C茅dric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Destraix C茅dric, employees, financial statistics.