Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte
Private companiesLegal Services • Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

Contactgegevens Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gistelsteenweg 461; 8490; Jabbeke, België

Telefoon (phone): 050 81 26 11 (+32-050 81 26 11) 050 81 26 11 (+32-050 81 26 11)

Fax (fax): +32 (2) 268-45-42 +32 (2) 268-45-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte
Products information Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

BTW identificatienummer (tax): BE02581207275
Ondernemingsnummer: 5839477539
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte
(Get full report from official database of BE for Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte
Addition kinds of activities for Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
227304. Tapijten, hand en machine gemaakt | Carpets, hand and machine made
22980205. Zachte vezelkoord en touw | Soft fiber cordage and twine
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
28190303. Aluminiumsulfaat | Aluminum sulfate
28650311. kresolen | Cresols
34310103. Douches, metaal | Shower stalls, metal
34460602. Messingwerk, sierwerk: structureel | Brasswork, ornamental: structural
39520103. Frisketpapier (materiaal van kunstenaars) | Frisket paper (artists' material)

Werken bij Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Administratief Medewerker (m/v) in kader van een zwangerschapsvervanging. Dit is voor een bedrijf gelegen in de regio van Menen. Tot jouw takenpakket als Administratief Medewerker regio Menen behoort: je verwerkt de orders; je volgt levertermijnen op; je staat in contact met klanten omtrent de abonnementen, prijzen, offertes en openstaande bestellingen; je maakt offertes op of past deze aan waar nodig; je verwerkt klachten, retours en eventuele verzendingsproblemen; je ondersteunt de vertegenwoordiger waar nodig; je verzorgt het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Allround magazijnmedewerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn opzoek naar een allround magazijnmedewerker voor een winkel in Brustem. Je gaat zowel als magazijnier werken als allround in de winkel. Als je graag afwisseling wil in je werk is dit de ideale job: Kassa, Winkel, Magazijn werk. Het is een functie voor 38 u/ per week. Na een goede interim periode kan dit een vast contract worden!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Zaalbediende student (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE WITTE VLEUGEL

    Type: Studentenjob

    klanten bedienen: bestelling opnemen, eten en drank serveren. toogwerk, opruimen na sluiting toe. Verantwoordelijkheid en ordelijkheid. Beleefdheidsvorm goed onder de knie hebben.

  • Back-end developer (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Intersentia

    Type: Vaste Job

    Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Bouwfirma Baldewijns&Co - Projectleider Afbraak/Grondverzet (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Baldewijns

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Baldewijns&Co – Klasse 6 partner voor Grond- en Afbraakwerken en INFRA Succesvolle KMO - team van +50 gedreven medewerkers Innovatief/vooruitstrevend – steeds alert voor nieuwe technologieën/technieken Ervaren en professioneel – al ruim 30 jaar Jij mag Boeiende afbraakprojecten coördineren van A tot Z Opvolgen van kwaliteit, uitvoeringstermijnen en budgetten Aansturen – bouwteam op de werf Voorbereiden – vorderingsstaten en vergaderingen Opvolgen – projectadministratie in KDP Bouwoffice Samenwerken – binnendienst/werfleiders/projectleiders Rapporteren – aan de zaakvoerder

  • Kinderverzorg(st)er/zorgkundige kinderopvang Zorgpunt Meetjesland. (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Zorgpunt Meetjesland

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinderverzorg(st)er/zorgkundige sta je in voor de dagelijks begeleiding en verzorging van kinderen van 0 tot 3 jaar. Daarbij zorg je steeds dat er een bijzondere aandacht gaat naar de individuele ontplooiing van de kinderen (de zelfredzaamheid, flexibiliteit, structuur, bewegingsvrijheid, veiligheid,…). In een veilig en kindvriendelijk klimaat draag je er toe bij de ontwikkeling van de kinderen optimaal te bevorderen en hen alle kansen te bieden zodat zijn/haar vaardigheden zo goed mogelijk ontplooid worden. Er wordt ook verwacht om actief mee te werken aan de voorbereidingen en uitbouw van de algemene werking. Hieronder verstaan we: activiteiten, teamvergaderingen, kind- en ouderparticipatie, aankoopbeleid, … . Meer info op http://www.zorgpuntmeetjesland.be

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

Zoek naar antwoorden van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte in sociale netwerken
Look for responds of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Laat een reactie achter voor Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Leave a respond for Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte. Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte op de google maps. Adres en contacten Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte
Location of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte on the google maps. Address and contacts of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte

Andere gerelateerde bedrijven als come Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: ENTREPR. BRUNO GUILLAUME | 'T KLITTEKE | De Keyser L | G M B | ADAM & Fils SPRL

Other related companies as Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte: ENTREPR. BRUNO GUILLAUME | 'T KLITTEKE | De Keyser L | G M B | ADAM & Fils SPRL

Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02581207275. Het bedrijf Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte bevindt zich op het adres: Gistelsteenweg 461; 8490; Jabbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, openstaande posities, locatie van Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte op de kaart.

Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, company assigned to the tax number BE02581207275. The company Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is located at the address: Gistelsteenweg 461; 8490; Jabbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte were not found.
The main activity of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte is not available. You also can look at reviews of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, open positions, location of Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depoorter Karel-Haesebrouck Brigitte, employees, financial statistics.