HUIS DE HARP-DE TAU

Contactgegevens HUIS DE HARP-DE TAU: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE HARP-DE TAU: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE HARP-DE TAU

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENTENHOEKSTRAAT 4; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51310693 (+32-51310693) 51310693 (+32-51310693)

Fax (fax): +32 (71) 942-32-15 +32 (71) 942-32-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE HARP-DE TAU: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE HARP-DE TAU"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE HARP-DE TAU"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE HARP-DE TAU, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE HARP-DE TAU. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE HARP-DE TAU, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE HARP-DE TAU. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE HARP-DE TAU
Products information HUIS DE HARP-DE TAU

BTW identificatienummer (tax): BE01465270996
Ondernemingsnummer: 6403350830
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HUIS DE HARP-DE TAU zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Geschenken and souvenirs; Muziekinstrumenten; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE HARP-DE TAU
(Get full report from official database of BE for HUIS DE HARP-DE TAU)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE HARP-DE TAU
Addition kinds of activities for HUIS DE HARP-DE TAU

228204. Tapijt- en tapijngaren: draaien, wikkelen of spoelen | Carpet and rug yarn: twisting, winding, or spooling
799100. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities
34440205. Ventilatoren, plaatmetaal | Ventilators, sheet metal
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
38240202. Tellers, revolutie | Counters, revolution
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
80110201. Ambulant chirurgisch centrum | Ambulatory surgical center

Werken bij HUIS DE HARP-DE TAU: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE HARP-DE TAU: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE HARP-DE TAU. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE HARP-DE TAU. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Elektricien voor bedrijf in Puurs - schoolverlaters welkom ! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zaak regio Bornem, zijn we op zoek naar een elektricien. Takenpakket: Je zal mee instaan voor het trekken van kabels, aansluiten van de elektriciteit, bevestigen van de zekeringskast,...

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • CHAUFFEUR C/CE REGIO WERVIK (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs C/CE en bestuurderskaart. Je spreekt en begrijpt zeer goed Nederlands en kan je behelpen in het Frans. Je hebt minstens 2 jaar rij-ervaring met een vrachtwagen CE en hebt reeds distrubieritten gedaan. Je hebt ervaring met distributieritten tussen 15 en 30 klanten per dag. Je bent een vlotte communicator. Je kent de baan op je duimpje en je werkt niet enkel met GPS maar kan je ook met een wegenkaart behelpen. ADR attest is geen must maar is wel een troef. Bij voorkeur kan je rijden met een heftruck.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Lasser lasrobot (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage met gereedschap zoals een waterpas schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken oppoetsen etc.).

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • CNC Frezer M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Overpelt zijn wij opzoek naar een ervaren CNC-Frezer die het hele traject van A-Z zelfstandig kan beoefenen. Volgende taken behoren tot uw takenpakket: -Het draaien/frezen van de onderdelen. -Opmeten en controleren van de gemaakte stukken. -Maken of wijzigen van de stuurprogramma's. -Instellen van draaibank of freesmachine

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in As - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Target Recruitment - MS BI Teamlead (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dit internationaal bedrijf gelegen vlak buiten Gent is op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Bedrijf Dit internationaal bedrijf richt zich op de gas-, water- en elektriciteitssector. Voor de uitbouw van hun BI team en de toenemende vraag naar BI rapportering zijn ze op zoek naar een freelancer met een sterke MS BI ervaring. Taken Als freelance MS BI teamlead ben je verantwoordelijk voor het rapporteringsproces van A tot Z. Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de requirements van de verschillende klanten. Je vertaalt deze requirements naar een functioneel BI design en je doet het nodige programmeerwerk hiervoor. Vervolgens geef je jouw collega's en klanten training over het gebruik van de BI oplossing die ontstaan is uit de ontwikkeling van jouw functioneel design. Profiel Als freelance MS BI teamlead herken je jezelf in de volgende omschrijving: je hebt al geruime ervaring met de volledige MS BI suite: SSIS, SSAS, SSRS. kennis van PowerBI is een plus. je houdt van programmeren met SSIS. je bent vloeiend in het Nederlands en Engels. Aanbod Als freelance MS BI teamlead krijg je: een project in een internationaal bedrijf vlak buiten de ring van Gent. flexibele uren en thuiswerk zijn bespreekbaar. startdatum ASAP. uitbetaling door Target Recruitment binnen de 10 werkdagen. Ben jij meteen beschikbaar en spreekt deze opdracht jou aan? Stuur me dan een mailtje met jouw CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE HARP-DE TAU in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE HARP-DE TAU in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE HARP-DE TAU. Laat een reactie achter voor HUIS DE HARP-DE TAU. HUIS DE HARP-DE TAU bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE HARP-DE TAU. Leave a respond for HUIS DE HARP-DE TAU. HUIS DE HARP-DE TAU on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE HARP-DE TAU op de google maps. Adres en contacten HUIS DE HARP-DE TAU
Location of HUIS DE HARP-DE TAU on the google maps. Address and contacts of HUIS DE HARP-DE TAU

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE HARP-DE TAU HUIS DE HARP-DE TAU: CLAESKENS RIJWIELEN | Sorel Veerle | TERNESSE GOLF-COUNTRY CL. | Taverne de la Vall茅e | Meekels H

Other related companies as HUIS DE HARP-DE TAU: CLAESKENS RIJWIELEN | Sorel Veerle | TERNESSE GOLF-COUNTRY CL. | Taverne de la Vall茅e | Meekels H

HUIS DE HARP-DE TAU is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE HARP-DE TAU, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01465270996. Het bedrijf HUIS DE HARP-DE TAU bevindt zich op het adres: MENTENHOEKSTRAAT 4; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Geschenken and souvenirs; Muziekinstrumenten; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE HARP-DE TAU zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE HARP-DE TAU is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE HARP-DE TAU is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE HARP-DE TAU, openstaande posities, locatie van HUIS DE HARP-DE TAU op de kaart.

HUIS DE HARP-DE TAU is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE HARP-DE TAU, company assigned to the tax number BE01465270996. The company HUIS DE HARP-DE TAU is located at the address: MENTENHOEKSTRAAT 4; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels; CD's, cassettes and platen; Geschenken and souvenirs; Muziekinstrumenten; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in HUIS DE HARP-DE TAU were not found.
The main activity of HUIS DE HARP-DE TAU is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE HARP-DE TAU is not available. You also can look at reviews of HUIS DE HARP-DE TAU, open positions, location of HUIS DE HARP-DE TAU on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE HARP-DE TAU, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE HARP-DE TAU, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE HARP-DE TAU, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE HARP-DE TAU, employees, financial statistics.