PHILBO

Contactgegevens PHILBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHILBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHILBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JEAN-BAPTISTE NOWELEI 52; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22519186 (+32-22519186) 22519186 (+32-22519186)

Fax (fax): +32 (60) 950-67-86 +32 (60) 950-67-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHILBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHILBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHILBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHILBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHILBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHILBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHILBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHILBO
Products information PHILBO

BTW identificatienummer (tax): BE07796142578
Ondernemingsnummer: 1055755615
Hoofdstad (capital): 767,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 696,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PHILBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHILBO
(Get full report from official database of BE for PHILBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHILBO
Addition kinds of activities for PHILBO

225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
38450108. ECG | Electrocardiographs
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
50839901. Hydroponische apparatuur en benodigdheden | Hydroponic equipment and supplies
57199901. Badtoebehoren | Bath accessories
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
63990100. Verzekeringsverzekering | Deposit insurance
87480203. Industriële ontwikkelingsplanning | Industrial development planning

Werken bij PHILBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHILBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHILBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHILBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een staalbouwbedrijf te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. Je monteert metaalconstructies en je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, etc.

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Team leader magazijn (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: WEVER &DUCRE

    Type: Vaste Job

    Als team leader coördineer je de orderpicking. Door zelf actief mee te werken, geef je het goede voorbeeld en het werktempo aan. Je stuurt een team van 6-tal medewerkers aan in dagwerk, legt de nodige prioriteiten en garandeert een goeie werksfeer. Je staat in nauw contact en overlegt dagelijks met de team leader pack. Van nature hecht je belang aan kwaliteit, klantenservice en de veiligheid van je medewerkers is jouw bezorgdheid. Je garandeert de orde en netheid en bent de spreekbuis tussen bureau en magazijn. Je denkt mee over de optimalisatie van de werking van je afdeling en bespreekt deze met de warehouse manager die je in je dagelijkse werking ondersteunt. Op het einde van de dag ben je trots op het geleverde resultaat en de behaalde deadlines die je samen met jouw team bereikte.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • JUNIOR SUPPLY PLANNER (TIJDELIJK) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673445-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Supply Planner (freelance) Analytisch Regio Gent Voor een grote speler in de chemische sector regio Gent zijn wij vanuit Hays Purchasing & Logistics Gent omwille van interne doorgroei op zoek naar een tijdelijk medewerker voor Supply Planning. Als Junior Supply Planner ben je verantwoordelijk voor de kortetermijnplanning (3 maanden) van de producten geproduceerd in Gent, waarbij je de langetermijnplanning in het achterhoofd houdt. Bij bottle necks schiet jij in actie en voorzie je op een snelle en efficiënte manier de beste oplossing. Je registreert hierbij de incidenten en bekijkt mogelijkheden om dit in de toekomst te voorkomen. Op basis van de vraag van de markt, waarvan jou een rapport voorzien wordt door de distributieplanners, stel je de productieplanning op. Hierbij hou je rekening met het beschikbaar personeel, de machines en het materiaal. Je stemt regelmatig af met de productieplanner of de vooropgestelde planning een haalbare kaart is en stuurt bij waar nodig. Je streeft tevens naar een correctheid van de masterdatagegevens om zo een degelijke productieplanning te kunnen opmaken. In deze rol rapporteer je aan de senior planner en team leader supply planning.

Zoek naar antwoorden van PHILBO in sociale netwerken
Look for responds of PHILBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHILBO. Laat een reactie achter voor PHILBO. PHILBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHILBO. Leave a respond for PHILBO. PHILBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHILBO op de google maps. Adres en contacten PHILBO
Location of PHILBO on the google maps. Address and contacts of PHILBO

Andere gerelateerde bedrijven als come PHILBO PHILBO: INSTITUUT AMBRE | Cocoon Blanc | Coucke Ronny | VINTAGE FORD CLUB | INST. INFORMAT. ST.LOUIS

Other related companies as PHILBO: INSTITUUT AMBRE | Cocoon Blanc | Coucke Ronny | VINTAGE FORD CLUB | INST. INFORMAT. ST.LOUIS

PHILBO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHILBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07796142578. Het bedrijf PHILBO bevindt zich op het adres: JEAN-BAPTISTE NOWELEI 52; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 767,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 696,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in PHILBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PHILBO is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHILBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHILBO, openstaande posities, locatie van PHILBO op de kaart.

PHILBO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHILBO, company assigned to the tax number BE07796142578. The company PHILBO is located at the address: JEAN-BAPTISTE NOWELEI 52; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 767,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 696,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in PHILBO were not found.
The main activity of PHILBO is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHILBO is not available. You also can look at reviews of PHILBO, open positions, location of PHILBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHILBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHILBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHILBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHILBO, employees, financial statistics.