De Kegel Agnes

Contactgegevens De Kegel Agnes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Kegel Agnes: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Kegel Agnes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ouden Heirweg 20; 9340; Lede (Oordegem), België

Telefoon (phone): 09 369 42 72 (+32-09 369 42 72) 09 369 42 72 (+32-09 369 42 72)

Fax (fax): +32 (53) 459-26-28 +32 (53) 459-26-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Kegel Agnes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Kegel Agnes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Kegel Agnes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Kegel Agnes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Kegel Agnes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Kegel Agnes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Kegel Agnes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Kegel Agnes
Products information De Kegel Agnes

BTW identificatienummer (tax): BE08146606445
Ondernemingsnummer: 6358856201
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Kegel Agnes zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Kegel Agnes
(Get full report from official database of BE for De Kegel Agnes)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Kegel Agnes
Addition kinds of activities for De Kegel Agnes

202602. Gefermenteerde en gekweekte melkproducten | Fermented and cultured milk products
276199. Manifold business forms, nec | Manifold business forms, nec
505202. Steenkool en Coke | Coal and coke
506501. Telefoon- en telegrafische apparatuur | Telephone and telegraphic equipment
24410104. Sigaretten, hout en hout | Cigar boxes, wood and part wood
28360402. Bacteriologische media | Bacteriological media
80110509. immunoloog | Immunologist

Werken bij De Kegel Agnes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Kegel Agnes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Kegel Agnes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Kegel Agnes. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemische sector (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij dringend op zoek naar een productieoperator (m/v). * Je wordt tewerkgesteld in de prouctie op de FILLING afdeling. Deze afdeling is de laatste stap van het productieproces waarbij verf wordt afgevuld. De verf wordt afgevuld in potten en vaten; * Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de pomp, filter en afvulmachine; * Afvullen aan de machine; * Uitscannen van producten in SAP en afwerken van de batchkaart (hierop staan alle instructies vermeld);

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Gemotiveerde thuishelpers (VOSSELAAR) via dienstencheques (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in Vosselaar? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken.Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • JAARLIJKS STUDENT: Magazijnier paar dagen of 1 dag in de week M/V (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen te GHISLENGHIEN zijn we op zoek naar een student magazijnier om heel het jaar door een dag of paar dagen in de week te komen meehelpen. Het mogen ook halve dagen zijn. Je helpt mee bij het laden en lossen van de vrachtwagens, bestellingen klaarzetten, etikettering van de goederen en het magazijn op orde houden. VG.943/BUOSA

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • DOCENTEN FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Frans aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van De Kegel Agnes in sociale netwerken
Look for responds of De Kegel Agnes in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Kegel Agnes. Laat een reactie achter voor De Kegel Agnes. De Kegel Agnes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Kegel Agnes. Leave a respond for De Kegel Agnes. De Kegel Agnes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Kegel Agnes op de google maps. Adres en contacten De Kegel Agnes
Location of De Kegel Agnes on the google maps. Address and contacts of De Kegel Agnes

Andere gerelateerde bedrijven als come De Kegel Agnes De Kegel Agnes: W. VAN BELLE | Jema Design | JAN DEMEYER | BROADCAST & OPTICS BVBA | Palmken ('t)

Other related companies as De Kegel Agnes: W. VAN BELLE | Jema Design | JAN DEMEYER | BROADCAST & OPTICS BVBA | Palmken ('t)

De Kegel Agnes is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Kegel Agnes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146606445. Het bedrijf De Kegel Agnes bevindt zich op het adres: Ouden Heirweg 20; 9340; Lede (Oordegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in De Kegel Agnes zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Kegel Agnes is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Kegel Agnes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Kegel Agnes, openstaande posities, locatie van De Kegel Agnes op de kaart.

De Kegel Agnes is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Kegel Agnes, company assigned to the tax number BE08146606445. The company De Kegel Agnes is located at the address: Ouden Heirweg 20; 9340; Lede (Oordegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in De Kegel Agnes were not found.
The main activity of De Kegel Agnes is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Kegel Agnes is not available. You also can look at reviews of De Kegel Agnes, open positions, location of De Kegel Agnes on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Kegel Agnes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Kegel Agnes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Kegel Agnes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Kegel Agnes, employees, financial statistics.