De Cooman Andr茅

Contactgegevens De Cooman Andr茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cooman Andr茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cooman Andr茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsplein 7; 9320; Aalst (Nieuwerkerken), België

Telefoon (phone): 053 83 50 58 (+32-053 83 50 58) 053 83 50 58 (+32-053 83 50 58)

Fax (fax): +32 (3) 215-40-96 +32 (3) 215-40-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cooman Andr茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cooman Andr茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cooman Andr茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cooman Andr茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cooman Andr茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cooman Andr茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cooman Andr茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cooman Andr茅
Products information De Cooman Andr茅

BTW identificatienummer (tax): BE01124969482
Ondernemingsnummer: 1493835449
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 822,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in De Cooman Andr茅 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cooman Andr茅
(Get full report from official database of BE for De Cooman Andr茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cooman Andr茅
Addition kinds of activities for De Cooman Andr茅

3171. Vrouwen handtassen en portemonnees | Women's handbags and purses
3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
504699. Commerciële uitrusting, nec, nec | Commercial equipment, nec, nec
20920201. Crabcakes, bevroren | Crabcakes, frozen
27529904. Lithografen op metaal | Lithographing on metal
38410209. Optometers | Optometers
47890101. Car loading | Car loading
73639905. Medische hulpdienst | Medical help service
79991509. Schilderachtige spoorwegen voor amusement | Scenic railroads for amusement
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij De Cooman Andr茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cooman Andr茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cooman Andr茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cooman Andr茅. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Plaatbewerker dagwerk (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een outsourcingbedrijf zijn wij dringend op zoek naar EEN PLAATBEWERKER  Functie : De plaatbewerker produceert stalen en inox plaatwerk Indien je kennis hebt van mechanisch onderhoud, dan zijn er nog bijkomende taken

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

  • Host/Hostess | Vega (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Om hun gadgets aan andere bedrijven te tonen, hebben ze een truck ontworpen met alles erop en eraan: een vitrine om hun producten voor te stellen, een ingebouwde bar voor een drankje mee te pikken.. noem maar op! VEGA gaat heel België rond met deze truck om hun uitgebreid gamma voor te stellen bij bedrijven. Hiervoor zoeken we een host/hostess die de klanten alvast kunnen verwelkomen en hen een drankje aanbieden. Je gaat de klanten warm maken voor de producten die in de truck zijn tentoongesteld. Weet je helemaal niets over niveau-en drukinstrumenten? Geen probleem! De accountmanagers staan je te hulp om de klanten van jou over te nemen. Jouw voornaamste taak is iedereen op hun gemak stellen met een drankje en bij afscheid een gadget mee te geven.

  • Installatie en support van ICT en Telecom infrastructuur (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: TELICT

    Type: Vaste Job

    Installatie van ICT en Telecom infrastructuur. Helpdesk van ICT en Telecom infrastructuur

Zoek naar antwoorden van De Cooman Andr茅 in sociale netwerken
Look for responds of De Cooman Andr茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cooman Andr茅. Laat een reactie achter voor De Cooman Andr茅. De Cooman Andr茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cooman Andr茅. Leave a respond for De Cooman Andr茅. De Cooman Andr茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cooman Andr茅 op de google maps. Adres en contacten De Cooman Andr茅
Location of De Cooman Andr茅 on the google maps. Address and contacts of De Cooman Andr茅

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cooman Andr茅 De Cooman Andr茅: BIBLIOTHEEK PREDIKHERENVELDEN | PATRICK DE BRABANDER | JONG & DYNAMISCH KAPSALON | CENTRUM INFORMAT. SPELEN | BROZE, GAUTHIER

Other related companies as De Cooman Andr茅: BIBLIOTHEEK PREDIKHERENVELDEN | PATRICK DE BRABANDER | JONG & DYNAMISCH KAPSALON | CENTRUM INFORMAT. SPELEN | BROZE, GAUTHIER

De Cooman Andr茅 is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cooman Andr茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01124969482. Het bedrijf De Cooman Andr茅 bevindt zich op het adres: Dorpsplein 7; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 822,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in De Cooman Andr茅 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cooman Andr茅 is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cooman Andr茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cooman Andr茅, openstaande posities, locatie van De Cooman Andr茅 op de kaart.

De Cooman Andr茅 is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Cooman Andr茅, company assigned to the tax number BE01124969482. The company De Cooman Andr茅 is located at the address: Dorpsplein 7; 9320; Aalst (Nieuwerkerken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 822,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in De Cooman Andr茅 were not found.
The main activity of De Cooman Andr茅 is Agricultural Production - Crops, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cooman Andr茅 is not available. You also can look at reviews of De Cooman Andr茅, open positions, location of De Cooman Andr茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cooman Andr茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cooman Andr茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cooman Andr茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cooman Andr茅, employees, financial statistics.