De Brabandere Eliane

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • De Brabandere Eliane
Private companiesMiscellaneous Retail • De Brabandere Eliane

Contactgegevens De Brabandere Eliane: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brabandere Eliane: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brabandere Eliane

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Roosendael 119; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 346 10 76 (+32-02 346 10 76) 02 346 10 76 (+32-02 346 10 76)

Fax (fax): 02 346 10 76 (+32-02 346 10 76) 02 346 10 76 (+32-02 346 10 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brabandere Eliane: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brabandere Eliane"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brabandere Eliane"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brabandere Eliane, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brabandere Eliane. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brabandere Eliane, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brabandere Eliane. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brabandere Eliane
Products information De Brabandere Eliane

BTW identificatienummer (tax): BE08914825439
Ondernemingsnummer: 4003662109
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in De Brabandere Eliane zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brabandere Eliane
(Get full report from official database of BE for De Brabandere Eliane)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brabandere Eliane
Addition kinds of activities for De Brabandere Eliane

3259. Structurele kleiproducten, nec | Structural clay products, nec
353702. Vrachtwagens, tractoren, laders, dragers, en dergelijke apparatuur | Trucks, tractors, loaders, carriers, and similar equipment
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
26780102. Memorandum boeken, behalve gedrukte: aangekochte materialen | Memorandum books, except printed: purchased materials
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
34950000. Draadveren | Wire springs
35780102. Billing machines | Billing machines
38279901. Aiming circles (brandbeheersapparatuur) | Aiming circles (fire control equipment)
39150102. Juwelagers, synthetisch | Jewel bearings, synthetic

Werken bij De Brabandere Eliane: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brabandere Eliane: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brabandere Eliane. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brabandere Eliane. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt deel uit van het carrosserie-team. Zodanig voer je mee herstellingen uit. Dit doe je op een professionele, efficiënte en kwalitatieve manier.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Meubelmonteur op verplaatsing - Daguren met zaterdagwerk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf in de regio van Gent Zeehaven, zijn we op zoek naar een gemotiveerde meubelinstallateur. Je werkt steeds in hetzelfde team en levert meubelen bij klanten thuis. Naast het leveren kan er ook gevraagd worden om de meubelen in elkaar te steken. De klant zoekt daarom iemand met een achtergrond in de houtbewerking/schrijnwerkerij. De werkuren zijn wisselend, want dit hangt af van het aantal leveringen en de plaats van de levering. Het startuur is wel steeds om 9.00 en je stopt tussen 16.00-18.00. De vaste sluitingsdagen zijn dinsdag en zondag. Op zaterdag werken zij van 9.00-15.30/16.00. Op feestdagen wordt er ook niet gewerkt. De flexibiliteit wordt natuurlijk ook vergoed. Naast een marktconform loon, krijgt u na een jaar een interne opleiding tot vrachtwagenbestuurder.

  • Heftruck chauffeur te Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het bedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen. De afgelopen jaren kende het bedrijf een stevige uitbreiding, te danken aan de autonome groei en een aantal strategische overnames. In 2017 boekte H.Essers een omzet van 646 miljoen €. Het bedrijf telt momenteel 975.000 m² magazijnruimte, een vloot van 1.460 trekkers en 3.050 aanhangwagens en heeft meer dan 6.270 medewerkers verdeeld over 70 vestigingen in 17 landen in West- en Oost- Europa. Naast de hoofdzetel in Genk (België), heeft H.Essers een tweede thuisbasis in Roemenië.

  • Poetshulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: DCO MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij blijven op zoek naar gemotiveerde medewerkers als particuliere schoonmaak(st)er. Binnen deze functie zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijk werk (schoonmaken en/of strijken) bij gezinnen binnen de regio Maasmechelen, Dilsen en Lanaken. Flexibele werkuren ten voordele van de werknemer, aantal uren per week is bespreekbaar. Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • kapper/kapster (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: BESST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

  • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: PRAKTIJK 72

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van De Brabandere Eliane in sociale netwerken
Look for responds of De Brabandere Eliane in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brabandere Eliane. Laat een reactie achter voor De Brabandere Eliane. De Brabandere Eliane bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brabandere Eliane. Leave a respond for De Brabandere Eliane. De Brabandere Eliane on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brabandere Eliane op de google maps. Adres en contacten De Brabandere Eliane
Location of De Brabandere Eliane on the google maps. Address and contacts of De Brabandere Eliane

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brabandere Eliane De Brabandere Eliane: BOULANGERIE RIGA | INSTITUUT COSMOVITA | EXTRA LOGISTICS NV | Cartrysse R | JAAK GOETSCHALCKX

Other related companies as De Brabandere Eliane: BOULANGERIE RIGA | INSTITUUT COSMOVITA | EXTRA LOGISTICS NV | Cartrysse R | JAAK GOETSCHALCKX

De Brabandere Eliane is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Brabandere Eliane, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08914825439. Het bedrijf De Brabandere Eliane bevindt zich op het adres: Rue Roosendael 119; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in De Brabandere Eliane zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brabandere Eliane is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brabandere Eliane is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brabandere Eliane, openstaande posities, locatie van De Brabandere Eliane op de kaart.

De Brabandere Eliane is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Brabandere Eliane, company assigned to the tax number BE08914825439. The company De Brabandere Eliane is located at the address: Rue Roosendael 119; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in De Brabandere Eliane were not found.
The main activity of De Brabandere Eliane is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brabandere Eliane is not available. You also can look at reviews of De Brabandere Eliane, open positions, location of De Brabandere Eliane on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brabandere Eliane, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brabandere Eliane, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brabandere Eliane, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brabandere Eliane, employees, financial statistics.