PRESS SHOP

Contactgegevens PRESS SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTPLEIN 2; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15431823 (+32-15431823) 15431823 (+32-15431823)

Fax (fax): +32 (12) 478-81-26 +32 (12) 478-81-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS SHOP
Products information PRESS SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE03918243408
Ondernemingsnummer: 8973876953
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PRESS SHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS SHOP
(Get full report from official database of BE for PRESS SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS SHOP
Addition kinds of activities for PRESS SHOP

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
14799905. Fluorietwinning | Fluorite mining
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
26210504. Poster papier | Poster paper
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
38240207. Mechanische tellers | Mechanical counters
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic
58120206. Zitdrankje | Soft drink stand
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services

Werken bij PRESS SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel Technisch Medewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U adviseert klanten over het totale machineverhuurassortiment (inclusief klein mechanische gereedschappen) en het gebruik van de machines en gereedschappen; U bent verantwoordelijk voor de afgifte en/of retourname van gehuurde artikelen; tevens maakt u de bijbehorende verhuurcontracten reserveringen etc.; U signaleert knelpunten en problemen; Daarnaast zorgt u samen met uw collega's voor een representatieve uitstraling in en rondom het filiaal; Proper maken van machines zal ook zeker tot uw takenpakket behoren

  • Storingstechnieker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de storingsbrigade van onze klant Echo, betonbedrijf en gevestigde waarde te Houthalen, zoeken wij een storingstechnieker. Na een interne opleiding  maak je deel uit van het onderhoudsteam (vaste wisselpost). Samen met je collega’s sta je in voor het minimaliseren van stilstanden in het productieproces door vooral elektrische storingen. Je staat in voor het preventief onderhoud.  Uiteraard komen mechanische storingen ook aan bod. Echo heeft een breed gamma aan machines in een geautomatiseerd machinepark. Verder sta je, samen met je collega's, in voor de jaarlijkse revisies van het machinepark.

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTENJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Sales & Marketing Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675385-inline.html?cid=Partner_VDAB Have you recently (or almost) gained your Master’s degree? Are you already in the workplace but want a more challenging and rewarding role? Perhaps you’re looking for international opportunities? Exposure to senior management? Top-calibre colleagues? We want to hear from dynamic young potentials with the energy and ability to join our high-performing team. Who is Hilti?If you’re new to the industry, you might not have heard of us. We provide leading-edge tools, technologies, software and services for the global construction sector. We have a proud heritage, built over 75 years, and a worldwide reputation for pioneering products and exceptional service. With some 26,000 people in more than 120 countries, we’re a great place for you to show us your worth as you learn, grow and carve-out your career. It’s a 2-year program in which we invest deeply in your professional and personal development. You start with a work integration with comprehensive in-house courses, training days and work with colleagues over the first several weeks. What does the program look like? 0 – 12 months: You’ll get hands-on experience and a deep insight into the core of our business – our customers, products, services and software as an account manager 12 – 24 months: You continue to work as account manager and in addition, you take on a strategic project in a department other than sales. This earns you exposure to different departments and management. After 24 months: You take on a guaranteed landing position. We fill 80% of our management positions with our own internal candidates. It’s testament to how much we value and develop our people.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Elektricien Waterproductiecentrum Oost-Vlaanderen (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op.

Zoek naar antwoorden van PRESS SHOP in sociale netwerken
Look for responds of PRESS SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS SHOP. Laat een reactie achter voor PRESS SHOP. PRESS SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS SHOP. Leave a respond for PRESS SHOP. PRESS SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS SHOP op de google maps. Adres en contacten PRESS SHOP
Location of PRESS SHOP on the google maps. Address and contacts of PRESS SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS SHOP PRESS SHOP: CENTEA | VAN ISACKER | CARROSSERIE CAR DESIGN | P. GOBIET | BAKKERIJ VAN EESTER

Other related companies as PRESS SHOP: CENTEA | VAN ISACKER | CARROSSERIE CAR DESIGN | P. GOBIET | BAKKERIJ VAN EESTER

PRESS SHOP is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03918243408. Het bedrijf PRESS SHOP bevindt zich op het adres: KONING ALBERTPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in PRESS SHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PRESS SHOP is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS SHOP, openstaande posities, locatie van PRESS SHOP op de kaart.

PRESS SHOP is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS SHOP, company assigned to the tax number BE03918243408. The company PRESS SHOP is located at the address: KONING ALBERTPLEIN 2; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 680,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boekhandels. Products created in PRESS SHOP were not found.
The main activity of PRESS SHOP is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS SHOP is not available. You also can look at reviews of PRESS SHOP, open positions, location of PRESS SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS SHOP, employees, financial statistics.