MAXI LIVRES

Contactgegevens MAXI LIVRES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAXI LIVRES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAXI LIVRES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22187017 (+32-22187017) 22187017 (+32-22187017)

Fax (fax): +32 (83) 256-48-79 +32 (83) 256-48-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAXI LIVRES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAXI LIVRES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAXI LIVRES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAXI LIVRES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAXI LIVRES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAXI LIVRES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAXI LIVRES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAXI LIVRES
Products information MAXI LIVRES

BTW identificatienummer (tax): BE01039001464
Ondernemingsnummer: 4975128173
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in MAXI LIVRES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAXI LIVRES
(Get full report from official database of BE for MAXI LIVRES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAXI LIVRES
Addition kinds of activities for MAXI LIVRES

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
59959903. opticiens | Opticians
63710100. pensioenen | Pensions
75399905. Schokdemper vervangen | Shock absorber replacement

Werken bij MAXI LIVRES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAXI LIVRES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAXI LIVRES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAXI LIVRES. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Service Technieker Thermisch Mechelen - rand Brussel (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Motrac Handling & Cleaning NV

    Type: Vaste Job

    Als Service Technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen aan hoofdzakelijk thermische heftrucks bij onze klanten en indien nodig sleutel je ook aan elektrische toestellen. Je werkt op verplaatsing in de omgeving van Mechelen - rand Brussel Als Service Technieker ben je zeer klantgericht en denk je steeds uit het oogpunt van Motrac Handling & Cleaning.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • Regionale Sales representant(e) Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

Zoek naar antwoorden van MAXI LIVRES in sociale netwerken
Look for responds of MAXI LIVRES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAXI LIVRES. Laat een reactie achter voor MAXI LIVRES. MAXI LIVRES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAXI LIVRES. Leave a respond for MAXI LIVRES. MAXI LIVRES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAXI LIVRES op de google maps. Adres en contacten MAXI LIVRES
Location of MAXI LIVRES on the google maps. Address and contacts of MAXI LIVRES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAXI LIVRES MAXI LIVRES: KREDIET AAN DE NIJVERHEID | NICOLE RUTTEN | M. VANHORENBEKE | Van Schoor W | Laporte Luc

Other related companies as MAXI LIVRES: KREDIET AAN DE NIJVERHEID | NICOLE RUTTEN | M. VANHORENBEKE | Van Schoor W | Laporte Luc

MAXI LIVRES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAXI LIVRES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01039001464. Het bedrijf MAXI LIVRES bevindt zich op het adres: KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in MAXI LIVRES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAXI LIVRES is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAXI LIVRES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAXI LIVRES, openstaande posities, locatie van MAXI LIVRES op de kaart.

MAXI LIVRES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAXI LIVRES, company assigned to the tax number BE01039001464. The company MAXI LIVRES is located at the address: KLEERKOPERSSTRAAT 3; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boekhandels. Products created in MAXI LIVRES were not found.
The main activity of MAXI LIVRES is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAXI LIVRES is not available. You also can look at reviews of MAXI LIVRES, open positions, location of MAXI LIVRES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAXI LIVRES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAXI LIVRES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAXI LIVRES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAXI LIVRES, employees, financial statistics.