Cluydts M-C

Contactgegevens Cluydts M-C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cluydts M-C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cluydts M-C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijk 67; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver), België

Telefoon (phone): 015 75 45 36 (+32-015 75 45 36) 015 75 45 36 (+32-015 75 45 36)

Fax (fax): +32 (58) 843-16-50 +32 (58) 843-16-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cluydts M-C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cluydts M-C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cluydts M-C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cluydts M-C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cluydts M-C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cluydts M-C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cluydts M-C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cluydts M-C
Products information Cluydts M-C

BTW identificatienummer (tax): BE09572082519
Ondernemingsnummer: 1972564697
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 567,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Cluydts M-C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cluydts M-C
(Get full report from official database of BE for Cluydts M-C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cluydts M-C
Addition kinds of activities for Cluydts M-C

0131. Katoen | Cotton
295102. Plaveiselmengsels | Paving mixtures
673301. Private estate, persoonlijke investering en vakantiefondsen trusts | Private estate, personal investment and vacation fund trusts
01799905. Fig boomgaard | Fig orchard
35850600. Luchtbevochtigers en ontvochtigers | Humidifiers and dehumidifiers
72990702. Rustruimte operatie | Rest room operation

Werken bij Cluydts M-C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cluydts M-C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cluydts M-C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cluydts M-C. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Verpleegkundige projectstaffing radiologie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare op de afdeling radiologie en ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT. Ervaring in deze setting is een must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Dynamische winkelbediende regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gavere zijn wij op zoek naar 2 winkelbediendes die van aanpakken weet. Je takenpakket is rijkelijk gevuld met als hoofdtaken: - Kassawerk & aanvullen van de winkel Of - Bediening charcuterie - ...

  • HUISHOUDHULP MARIAKERKE (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Mariakerke. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Telesales officer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Würth Belux

    Type: Vaste Job

    Wat maakt Würth zo bijzonder? Wij ontzorgen onze klanten zoveel mogelijk. De aanschaf, opslag en bevoorrading van materiaal kost hen immers waardevolle tijd. Onze dienstverlening wordt precies op maat gemaakt en aangepast volgens onze stelregel: elke klant zijn Würth. Samen met onze klanten werken we aan een efficiëntere onderneming, aan hun succes. Dat is onze plaats in deze markt. Een beter Würth voor een betere klant. Naast een duidelijk engagement hanteert Würth Belux vier belangrijke waarden die helpen om zijn filosofie te respecteren en zijn missie te realiseren: werkplezier, ondernemerschap, respect en klantgerichtheid. Bouw mee aan onze groei als: Telesales officer (Franstalige klantenportefeuille) Jouw uitdaging Je bent verantwoordelijk voor de omzetevolutie van jouw klantenportefeuille (± 3000 – 4000 zelfstandigen). Je onderhoudt telefonisch bestaande klantenrelaties en gaat op zoek naar nieuwe prospecten. Je zorgt voor een hoge klantentevredenheid. Je staat in voor de groei van jouw portefeuille en tracht steeds het artikelpallet bij de klant uit te breiden om zo de klant aan Würth te binden. Je zoekt steeds de juiste bestelmogelijkheid voor jouw klant denkend vanuit een multichannelstrategie. Je neemt deel aan opendeurdagen om jouw klanten beter te leren kennen. Jouw profiel Je bent commercieel, klantgericht en enthousiast. Je hebt een technische achtergrond of interesse. Je houdt van uitdagingen en wordt gestimuleerd door het behalen van targets. je bent perfect Franstalig (klantenportefeuille bestaat uitsluitend uit Franstalige klanten) Ons aanbod Een boeiende interne training (product, sales, SAP,…) Een afwisselende functie in een internationaal familiebedrijf met een moderne ondernemersvisie Maaltijdcheques (€8) en pensioensparen Glijdende uurregeling Geïnteresseerd? Ga naar www.wurth.be en solliciteer online. Vragen? Neem zeker contact op met onze HR afdeling op 014 44 55 94.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Kortrijk) - Zelfstandige basis (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor één van onze klanten, ziekenhuis te Kortrijk, zoeken wij verpleegkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van Cluydts M-C in sociale netwerken
Look for responds of Cluydts M-C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cluydts M-C. Laat een reactie achter voor Cluydts M-C. Cluydts M-C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cluydts M-C. Leave a respond for Cluydts M-C. Cluydts M-C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cluydts M-C op de google maps. Adres en contacten Cluydts M-C
Location of Cluydts M-C on the google maps. Address and contacts of Cluydts M-C

Andere gerelateerde bedrijven als come Cluydts M-C Cluydts M-C: DOMINIQUE DECOEN | ERIK DE DONCKER | DE REISDUIF | KRIBBE KINDERVREUGD | PIET DOOREMONT

Other related companies as Cluydts M-C: DOMINIQUE DECOEN | ERIK DE DONCKER | DE REISDUIF | KRIBBE KINDERVREUGD | PIET DOOREMONT

Cluydts M-C is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cluydts M-C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09572082519. Het bedrijf Cluydts M-C bevindt zich op het adres: Dijk 67; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 567,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Cluydts M-C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cluydts M-C is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cluydts M-C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cluydts M-C, openstaande posities, locatie van Cluydts M-C op de kaart.

Cluydts M-C is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cluydts M-C, company assigned to the tax number BE09572082519. The company Cluydts M-C is located at the address: Dijk 67; 2861; Sint-Katelijne-Waver (Onze-Lieve-Vrouw-Waver). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 567,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Cluydts M-C were not found.
The main activity of Cluydts M-C is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cluydts M-C is not available. You also can look at reviews of Cluydts M-C, open positions, location of Cluydts M-C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cluydts M-C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cluydts M-C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cluydts M-C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cluydts M-C, employees, financial statistics.