Bud茅 E

Contactgegevens Bud茅 E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bud茅 E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bud茅 E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gorsemweg 159; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 79 15 (+32-011 68 79 15) 011 68 79 15 (+32-011 68 79 15)

Fax (fax): +32 (81) 297-29-58 +32 (81) 297-29-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bud茅 E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bud茅 E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bud茅 E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bud茅 E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bud茅 E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bud茅 E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bud茅 E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bud茅 E
Products information Bud茅 E

BTW identificatienummer (tax): BE05793609619
Ondernemingsnummer: 7417114257
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Bud茅 E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bud茅 E
(Get full report from official database of BE for Bud茅 E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bud茅 E
Addition kinds of activities for Bud茅 E

721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
806902. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital
01799913. Mango Grove | Mango grove
28699914. Balsemende vloeistoffen | Embalming fluids
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment

Werken bij Bud茅 E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bud茅 E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bud茅 E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bud茅 E. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent helper (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • PRODUCTIE OPERATOR (2 PLOEGEN) M/V (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Niel zoeken wij productie operatoren in een 2-ploegenstelsel. Onze klant is een dynamisch familiebedrijf in Niel. Vanuit een modern productieproces bieden zij een ruim assortiment betonproducten aan in creatieve vormen. Hun klanten kunnen bij hun terecht voor een uitgebreide keuze in klinkers, boordstenen, betonmetselstenen, natuursteen en tegels. Taken Je bedient een modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen Je controleert in samenspraak met het betonlabo de kwaliteit van de geproduceerde producten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

  • Etudiant réceptionniste/Student receptionist (h/f) (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Studentenjob

    Nous recherchons une personne pour l'accueil des clients. Vous serez en charge de: * gestion de l'accueil physique et téléphonique des clients ainsi que du suivi * gestion de la caisse * bon suivi des procédures We zoeken voor iemand die zal verantwoordelijk zijn voor : * onthaal en begeleiden van de bezoekers * beheer inkomende gesprekken * beheer van de kassa * het opvolgen van de procedures

  • SHOPMANAGER JACK & JONES Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JACK & JONES WIJNEGEM IS LOOKING FOR A SHOPMANAGER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van shopmanager! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; Als shopmanager ben je verantwoordelijk voor alles wat van de winkel een succes maakt, zoals: Product & Merchandising Aanwerving, opleiding, ontwikkeling en planning van het personeel Budgetten/resultaten Administratie en stockopvolging Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • kelner(in) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MUB'ART

    Type: Flexijob

    opdienen en afruimen. service meedraaien op de middag. alles weer in orde zetten voor de volgende shift

Zoek naar antwoorden van Bud茅 E in sociale netwerken
Look for responds of Bud茅 E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bud茅 E. Laat een reactie achter voor Bud茅 E. Bud茅 E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bud茅 E. Leave a respond for Bud茅 E. Bud茅 E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bud茅 E op de google maps. Adres en contacten Bud茅 E
Location of Bud茅 E on the google maps. Address and contacts of Bud茅 E

Andere gerelateerde bedrijven als come Bud茅 E Bud茅 E: MOBISTAR CENTER TELECOM SHOP | HUIS ELFRA | Nijkerk Electronics NV | Atelier (l') | AEMT BIO-LOGIC

Other related companies as Bud茅 E: MOBISTAR CENTER TELECOM SHOP | HUIS ELFRA | Nijkerk Electronics NV | Atelier (l') | AEMT BIO-LOGIC

Bud茅 E is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bud茅 E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05793609619. Het bedrijf Bud茅 E bevindt zich op het adres: Gorsemweg 159; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bud茅 E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bud茅 E is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bud茅 E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bud茅 E, openstaande posities, locatie van Bud茅 E op de kaart.

Bud茅 E is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bud茅 E, company assigned to the tax number BE05793609619. The company Bud茅 E is located at the address: Gorsemweg 159; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bud茅 E were not found.
The main activity of Bud茅 E is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bud茅 E is not available. You also can look at reviews of Bud茅 E, open positions, location of Bud茅 E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bud茅 E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bud茅 E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bud茅 E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bud茅 E, employees, financial statistics.