Bruyninckx Johan

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Bruyninckx Johan
Private companiesMetal Mining • Bruyninckx Johan

Contactgegevens Bruyninckx Johan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bruyninckx Johan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bruyninckx Johan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Odradastraat 23; 2400; Mol, België

Telefoon (phone): 014 31 80 06 (+32-014 31 80 06) 014 31 80 06 (+32-014 31 80 06)

Fax (fax): +32 (61) 392-13-43 +32 (61) 392-13-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bruyninckx Johan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bruyninckx Johan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bruyninckx Johan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bruyninckx Johan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bruyninckx Johan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bruyninckx Johan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bruyninckx Johan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bruyninckx Johan
Products information Bruyninckx Johan

BTW identificatienummer (tax): BE08626434326
Ondernemingsnummer: 4266784667
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Bruyninckx Johan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bruyninckx Johan
(Get full report from official database of BE for Bruyninckx Johan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bruyninckx Johan
Addition kinds of activities for Bruyninckx Johan

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
655300. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
801100. Kantoren en klinieken van medische artsen | Offices and clinics of medical doctors
20510210. Rolls, zoet: behalve bevroren | Rolls, sweet: except frozen
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
38229910. IJsmaker controleert | Ice maker controls
38299919. Thermohydrometers | Thermohydrometers

Werken bij Bruyninckx Johan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bruyninckx Johan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bruyninckx Johan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bruyninckx Johan. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus/ mechanieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een maalderij gelegen te Merksem zijn wij op zoek naar een voltijdse kandidaat. Bij storingen wordt er van je verwacht dat je meteen reageert en het probleem gaat oplossen. Daarnaast voer je geregeld een controle uit op de productieapperatuur. Je bent gekend met onderhoudswerken op een geautomatiseerd proces. Je lost de problemen op volgens de veiligheids- en kwaliteitsprocedures en je behandelt de bijhorende administratie. Je probeert buiten het herstellen en het controleren van het materiaal ook het materiaal te optimaliseren om wederkerende storingen te elimineren. Je maakt deel uit van een renovatieproject. Je hebt de nodige ervaring of een toepasselijk diploma. Kennis hebben van pneumatica of PLC is een pluspunt. Je bent verantwoordelijk,een initiatiefnemer en hebt oog voor detail. Je bent bereid om in twee ploegen te werken.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Grondwerker M/V (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker sta je in voor: het uitvoeren van grond- wegenis- en rioleringswerken; het assisteren van de kraanman; het lezen van een technisch plan; polyvalente taken.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Brugge) (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • On-line verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KIND OF WONDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verkoopt via computer en/of telefoon. Het betreft de verkoop van een boek.

  • Afwasser (m/v) (VOSSELAAR)

    Regio: VOSSELAAR

    Bedrijf: DE FARMASIE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een afwasser voor vrijdag- en zaterdagavond.

Zoek naar antwoorden van Bruyninckx Johan in sociale netwerken
Look for responds of Bruyninckx Johan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bruyninckx Johan. Laat een reactie achter voor Bruyninckx Johan. Bruyninckx Johan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bruyninckx Johan. Leave a respond for Bruyninckx Johan. Bruyninckx Johan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bruyninckx Johan op de google maps. Adres en contacten Bruyninckx Johan
Location of Bruyninckx Johan on the google maps. Address and contacts of Bruyninckx Johan

Andere gerelateerde bedrijven als come Bruyninckx Johan Bruyninckx Johan: JOSEPH HENRARD | Akemi KC BVBA | KRIBBE 'T ROODKAPJE | Jungling SA | W. ROELANTS DE STAPPERS

Other related companies as Bruyninckx Johan: JOSEPH HENRARD | Akemi KC BVBA | KRIBBE 'T ROODKAPJE | Jungling SA | W. ROELANTS DE STAPPERS

Bruyninckx Johan is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bruyninckx Johan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08626434326. Het bedrijf Bruyninckx Johan bevindt zich op het adres: Sint-Odradastraat 23; 2400; Mol. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bruyninckx Johan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bruyninckx Johan is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bruyninckx Johan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bruyninckx Johan, openstaande posities, locatie van Bruyninckx Johan op de kaart.

Bruyninckx Johan is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bruyninckx Johan, company assigned to the tax number BE08626434326. The company Bruyninckx Johan is located at the address: Sint-Odradastraat 23; 2400; Mol. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 657,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Bruyninckx Johan were not found.
The main activity of Bruyninckx Johan is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bruyninckx Johan is not available. You also can look at reviews of Bruyninckx Johan, open positions, location of Bruyninckx Johan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bruyninckx Johan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bruyninckx Johan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bruyninckx Johan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bruyninckx Johan, employees, financial statistics.