Bracke Ann

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bracke Ann
Private companiesReal Estate • Bracke Ann

Contactgegevens Bracke Ann: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bracke Ann: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bracke Ann

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zuidlaan 88; 9230; Wetteren, België

Telefoon (phone): 09 369 88 86 (+32-09 369 88 86) 09 369 88 86 (+32-09 369 88 86)

Fax (fax): +32 (53) 460-90-23 +32 (53) 460-90-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bracke Ann: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bracke Ann"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bracke Ann"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bracke Ann, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bracke Ann. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bracke Ann, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bracke Ann. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bracke Ann
Products information Bracke Ann

BTW identificatienummer (tax): BE03987182617
Ondernemingsnummer: 5319549560
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Bracke Ann zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bracke Ann
(Get full report from official database of BE for Bracke Ann)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bracke Ann
Addition kinds of activities for Bracke Ann

781201. Filmproductie | Motion picture production
23849903. Huishoudelijk, behalve kinderen: van aangekochte materialen | Housecoats, except children's: from purchased materials
31110300. Lederverwerking | Leather processing
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
50840511. Metaalbewerking gereedschap, nec (zoals boormachines, kranen, sterven, bestanden) | Metalworking tools, nec (such as drills, taps, dies, files)
50840804. takels | Hoists
50850803. Bort | Bort
87310300. Natuurlijk onderzoek | Natural resource research

Werken bij Bracke Ann: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bracke Ann: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bracke Ann. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bracke Ann. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Technisch medewerker productie (NIEUWKERKE)

    Regio: NIEUWKERKE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het evalueren en opvolgen van de optimale werking van de optische controle- en snijsystemen in de frietlijn/vlokkenlijn. Continu verbeteren van de optische controle systemen is jouw grootste uitdaging. Je zorgt voor een vlotte communicatie naar productie en technische dienst. Deze functie is een job “on the floor” met enige administratieve taken. Je bent tewerkgesteld in een dag regime maar occasioneel kan op zaterdagvoormiddag een interventie uitgevoerd worden.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Student weekdagen (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, actief in het distribueren van fitnessproducten zoals sportdranken en voeding zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om 1 dag in de week (op maandag) te werken. Je zal instaan voor de uitpak van de goederen, het maken van de bestellingen, het labelen van de producten, het vullen van de verschillende dozen. Kortom orderpick- en magazijnswerk.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • JOBSTUDENT ZAALMEDEWER(ST)ER WEEKENDS (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: LE TOUQUET

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant, brasserie, tearoom zijn wij dringend op zoek naar een zaalmedewerk(st)er! Wij serveren oa klassieke keuken, veganistische gerechten en hebben ook aandacht voor allergiën. Wij zijn een heel kindvriendelijke zaak! Je staat in voor de bediening van onze klanten in de zaal en op het terras. Je serveert zowel warme en koude gerechten en dranken. Daarnaast kan je ook ingeschakeld worden achter de bar.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Notari?le stage (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Gevarieerd werk met zelfstandig dossierbeheer en contact met cli?nteel. U zal verantwoordelijk worden voor het behandelen van alle soorten dossiers : verkopingen, leningen, schenkingen en aangiftes van nalatenschap, vennootschappen, patrimoniaal familierechtelijke dossiers, vermogensplanning e.d. Werkomgeving: Associatie van notarissen die zich tot doel stelt om de kwaliteit van haar diensten op constante wijze te verbeteren; team van 10 mensen?; aangename werkomgeving - moderne infrastructuur?; ruime bibliotheek aanwezig?; praktisch gelegen in hartje Brussel op 10 minuten te voet van Brussel Centraal of Brussel Zuid. Gewenste profiel: Master rechten/ notariaat, voor duurzame samenwerking Stiptheid/precisie, discretie, in teamverband kunnen werken Zeer goede kennis van de Nederlandse taal; goede kennis van de Franse taal en/of Engels zijn pluspunten. Wij bieden: Correcte vergoeding volgens niveau en, naar mate van ontwikkeling, evolutief. Opleiding mede in het licht van een ideale vgl. examenvoorbereiding De ruimte wordt geboden om uw kennis te ontplooien en te verruimen in alle takken van het recht (oa opleidingen volgen). Het kantoor biedt een gevarieerde werkomgeving waar dagelijks en nauw overleg mogelijk is. Interesse? Solliciteer online via onderstaande rode knop. Notarissen Fran?ois Herinckx & Ken Penne Zuidstraat 146 1000 Brussel Tel.:02/512.01.40 Fax : 02/512.61.66 ? Indien u hier solliciteert zullen uw CV en motivatiebrief, die onder andere identificatiegegevens, gegevens betreffende het beroep en academisch curriculum bevatten, in onze databank voor een periode van 3?jaar na afloop van de aanwervingsprocedure worden bijgehouden om redenen van gerechtvaardigd belang (Bv: contacteren voor een nieuwe job). Deze gegevens zullen niet worden verspreid naar derden tenzij met toestemming van de sollicitant of wettelijke verplichting. De sollicitant kan zijn recht op rectificatie en vernietiging uitoefenen door de notaris te contacteren op volgend e-mailadres?: [email protected]

Zoek naar antwoorden van Bracke Ann in sociale netwerken
Look for responds of Bracke Ann in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bracke Ann. Laat een reactie achter voor Bracke Ann. Bracke Ann bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bracke Ann. Leave a respond for Bracke Ann. Bracke Ann on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bracke Ann op de google maps. Adres en contacten Bracke Ann
Location of Bracke Ann on the google maps. Address and contacts of Bracke Ann

Andere gerelateerde bedrijven als come Bracke Ann Bracke Ann: KURT CHRISTIAENS | Perfect Europe NV | S.P.M. RECORDS INTERN. | MEUBLES CRUSO? | RUDOLF VAN ROMPAYE

Other related companies as Bracke Ann: KURT CHRISTIAENS | Perfect Europe NV | S.P.M. RECORDS INTERN. | MEUBLES CRUSO? | RUDOLF VAN ROMPAYE

Bracke Ann is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bracke Ann, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987182617. Het bedrijf Bracke Ann bevindt zich op het adres: Zuidlaan 88; 9230; Wetteren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bracke Ann zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bracke Ann is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bracke Ann is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bracke Ann, openstaande posities, locatie van Bracke Ann op de kaart.

Bracke Ann is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bracke Ann, company assigned to the tax number BE03987182617. The company Bracke Ann is located at the address: Zuidlaan 88; 9230; Wetteren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bracke Ann were not found.
The main activity of Bracke Ann is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bracke Ann is not available. You also can look at reviews of Bracke Ann, open positions, location of Bracke Ann on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bracke Ann, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bracke Ann, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bracke Ann, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bracke Ann, employees, financial statistics.