Bonduelle Jacques

Contactgegevens Bonduelle Jacques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bonduelle Jacques: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bonduelle Jacques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westkerkestraat 6; 8480; Ichtegem (Eernegem), België

Telefoon (phone): 059 29 93 33; 059 29 94 07 (+32-059 29 93 33; 059 29 94 07) 059 29 93 33; 059 29 94 07 (+32-059 29 93 33; 059 29 94 07)

Fax (fax): +32 (87) 643-56-11 +32 (87) 643-56-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bonduelle Jacques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bonduelle Jacques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bonduelle Jacques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bonduelle Jacques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bonduelle Jacques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bonduelle Jacques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bonduelle Jacques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bonduelle Jacques
Products information Bonduelle Jacques

BTW identificatienummer (tax): BE09877502441
Ondernemingsnummer: 1882476806
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Bonduelle Jacques zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bonduelle Jacques
(Get full report from official database of BE for Bonduelle Jacques)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bonduelle Jacques
Addition kinds of activities for Bonduelle Jacques

22990202. Automotive velden | Automotive felts
31519904. Handschoenen van lassers | Welders' gloves
35630000. Lucht- en gascompressoren | Air and gas compressors
37430207. Trolley schoenen | Trolley shoes
38250310. Instrumenten voor het meten van elektrische hoeveelheden | Instruments for measuring electrical quantities

Werken bij Bonduelle Jacques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bonduelle Jacques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bonduelle Jacques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bonduelle Jacques. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pauwels – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop WEEKENDS - VAKANTIES (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brugge zijn we steeds op zoek naar jobstudenten (M/V) die tijdens de weekends en verloven kunnen werken. Functie: - Verkoop winkel - Kassawerk (sporadisch) - Plooien kledij + net houden winkel - Opruimen pashokjes

  • VERTALER NEDERLANDS ENGELS - JOBSTUDENT (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor de vertaling van ons didactisch materiaal zijn wij op zoek naar een vertaler Nederlands - Engels (jobstudent) 1 dag per week Start opdracht: onmiddellijk voor onbepaalde duur

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Electrical assembly supervisor (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Plannen van de werkzaamheden in samenspraak met planningsverantwoordelijke, projectleiding en Teamleader Mechanical Assembly. Opstellen van een detailplanning en de allocatie van het personeel naar de verschillende projecten en werven. Sturen en motiveren van de medewerkers binnen zijn team. Coördineren van de werfvoorbereidingen en beheren van de werfgereedschappen. Aanbrengen van ideeën i.v.m. met productie- en productverbeteringen en dit in samenwerking met zijn team. Feedback geven naar engineering i.v.m. fouten in schema’s. Verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten binnen de afdeling. Waken over de veiligheid, de kwaliteit en de orde en netheid in zijn afdeling. Opvolgen/registreren van de realisaties (uren, …) Oplossen van storingen en onregelmatigheden in de productie. Opvolgen dat de onderdelen en materialen tijdig beschikbaar zijn. Beheer van de elektrisch installatie van BEP, inclusief de nodige keuringen, de nodige reparaties, … in samenspraak met de productie manager en projectmanagement. Het begrijpen, het kunnen uitvoeren en opvolgen van de nodige lanceringen voor de verschillende projecten aan de hand van de elektrische schema’s. Opvolgen van de expected returns per project en uitvoeren van de administratie voor terugname in het magazijn. Aansturen van een werkvoorbereider ten einde taken tijdig en correct uit te kunnen uitvoeren. Aansturen van onderaannemers die elektrische werken uitvoeren voor de projecten of aan de BEP facility. Medezeggenschap bij het selecteren van mensen die werken in detachering of op tijdelijke basis.

  • Medewerkers Operatoren (m/v) - 2 ploegen ZEEBRUGGE GLASBEDRIJF IN VOLLE GROEI (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Werfreserve

    Voor een glasbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar een operator/machinebediener. Na opleiding en coaching op de werkvloer staat u in voor - het mengen van de verfcomponenten - machines in te stellen - Met behulp van werkmiddelen leg je glas op de lijn en kan je die zonder schade er ook afhalen

Zoek naar antwoorden van Bonduelle Jacques in sociale netwerken
Look for responds of Bonduelle Jacques in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bonduelle Jacques. Laat een reactie achter voor Bonduelle Jacques. Bonduelle Jacques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bonduelle Jacques. Leave a respond for Bonduelle Jacques. Bonduelle Jacques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bonduelle Jacques op de google maps. Adres en contacten Bonduelle Jacques
Location of Bonduelle Jacques on the google maps. Address and contacts of Bonduelle Jacques

Andere gerelateerde bedrijven als come Bonduelle Jacques Bonduelle Jacques: GEORGES BODY | AB TEAM WINDOWS FIRATPEN | GHOST | DPM Decor | NANCY

Other related companies as Bonduelle Jacques: GEORGES BODY | AB TEAM WINDOWS FIRATPEN | GHOST | DPM Decor | NANCY

Bonduelle Jacques is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bonduelle Jacques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09877502441. Het bedrijf Bonduelle Jacques bevindt zich op het adres: Westkerkestraat 6; 8480; Ichtegem (Eernegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bonduelle Jacques zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bonduelle Jacques is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bonduelle Jacques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bonduelle Jacques, openstaande posities, locatie van Bonduelle Jacques op de kaart.

Bonduelle Jacques is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bonduelle Jacques, company assigned to the tax number BE09877502441. The company Bonduelle Jacques is located at the address: Westkerkestraat 6; 8480; Ichtegem (Eernegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Physiotherapists. Products created in Bonduelle Jacques were not found.
The main activity of Bonduelle Jacques is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bonduelle Jacques is not available. You also can look at reviews of Bonduelle Jacques, open positions, location of Bonduelle Jacques on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bonduelle Jacques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bonduelle Jacques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bonduelle Jacques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bonduelle Jacques, employees, financial statistics.