Bertrand Fr茅d茅ric

Contactgegevens Bertrand Fr茅d茅ric: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bertrand Fr茅d茅ric: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bertrand Fr茅d茅ric

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Crotteux 84; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur), België

Telefoon (phone): 04 234 29 71 (+32-04 234 29 71) 04 234 29 71 (+32-04 234 29 71)

Fax (fax): +32 (4) 350-43-35 +32 (4) 350-43-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bertrand Fr茅d茅ric: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bertrand Fr茅d茅ric"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bertrand Fr茅d茅ric"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bertrand Fr茅d茅ric, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bertrand Fr茅d茅ric. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bertrand Fr茅d茅ric, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bertrand Fr茅d茅ric. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bertrand Fr茅d茅ric
Products information Bertrand Fr茅d茅ric

BTW identificatienummer (tax): BE08636322021
Ondernemingsnummer: 6109191894
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Bertrand Fr茅d茅ric zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bertrand Fr茅d茅ric
(Get full report from official database of BE for Bertrand Fr茅d茅ric)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bertrand Fr茅d茅ric
Addition kinds of activities for Bertrand Fr茅d茅ric

20480202. Veermaaltijd, bereid als diervoeder | Feather meal, prepared as animal feed
20999902. Bouillonblokjes | Bouillon cubes
25140201. Ontbijt sets, huishouden: metaal | Breakfast sets, household: metal
28199903. Chemische stoffen, reagenteklasse: geraffineerd uit technische kwaliteit | Chemicals, reagent grade: refined from technical grade
28799902. ontbladeringsmiddelen | Defoliants
33579902. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
35429922. Upsetters (smeden machines) | Upsetters (forging machines)
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties
78190103. Consultants, film | Consultants, motion picture

Werken bij Bertrand Fr茅d茅ric: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bertrand Fr茅d茅ric: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bertrand Fr茅d茅ric. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bertrand Fr茅d茅ric. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wanneer je als werkvoorbereider zal werken is je takenpakket voor de vacature: volledig uitdenken van een project en indelen bouwvergunningsdossier samenstellen je bent contactpersoon tussen eigenaar bouwheer architect en stadsdiensten aanvraag van studies en offertes samenstellen meetstaat budget samen stellen uitvoeringsplan opmaken je zorgt voor de logistieke ondersteuning tijdens het volledige bouwproces

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • HUISHOUDHULP WESTKAPELLE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (voltijds) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Lier – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Masterdata medewerk(st)er | Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als masterdata medewerker sta je in voor een correct beheer en de administratieve opvolging van de data in onze IT-systemen zoals ERP en PIM, om zo de kwaliteit van onze werking en dienstverlening te kunnen bijsturen en optimaliseren. Concreet verzamel, controleer en update je data van nieuwe en bestaande producten, documentatie, specificaties en locatiebeheer, dit in onderling overleg met masterdata beheerder. Bij wijzigingen zorg je voor correcte input en opvolging. Je brengt de betrokken partijen op de hoogte.

  • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

    Type: Vaste Job

    Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

  • HULPBOEKHOUDER MET ERVARING (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant sta je in voor : debiteurenbeheeer boeken van het financieel dagboek hulp in de voorbereiding boekhoudkundige, financiële en fiscale audits beheer verzekeringen en fleetpark algemene boekhouding in samenwerking met de hoofdboekhouder Ben jij die gedreven, enthousiaste medewerker in de boekhouding? reageer dan graag via onze website : www.selecthr.be contactpersoon : [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant, fabrikant en distributeur internationaal actief wensen hun team uit te breiden. Zij zijn op zoek naar een ACCOUNTANT.  

  • Zelfstandig kinderverzorg(st)er (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in een van onze kinderopvang locaties in, voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je kan op een correcte manier met de ouders en collega's overleggen over de verzorging en de ontwikkeling van de kinderen. Je zorgt voor een aangename sfeer, waar kinderen op hun eigen tempo, maar met voldoende positieve stimulans, kunnen ontwikkelen en bij leren. Daarom voorzie je dagelijkse activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Daarnaast voer je enkele huishoudelijke taken uit, zoals het onderhouden van de speel en slaapruimtes. Hierbij is oog voor hygiëne en veiligheid van belang.

Zoek naar antwoorden van Bertrand Fr茅d茅ric in sociale netwerken
Look for responds of Bertrand Fr茅d茅ric in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bertrand Fr茅d茅ric. Laat een reactie achter voor Bertrand Fr茅d茅ric. Bertrand Fr茅d茅ric bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bertrand Fr茅d茅ric. Leave a respond for Bertrand Fr茅d茅ric. Bertrand Fr茅d茅ric on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bertrand Fr茅d茅ric op de google maps. Adres en contacten Bertrand Fr茅d茅ric
Location of Bertrand Fr茅d茅ric on the google maps. Address and contacts of Bertrand Fr茅d茅ric

Andere gerelateerde bedrijven als come Bertrand Fr茅d茅ric Bertrand Fr茅d茅ric: SNOOKER SQUARE | Geeraerts G | T.C. LA GODALE | JEAN-POL CALAY | D.G.P. DIAMONDS

Other related companies as Bertrand Fr茅d茅ric: SNOOKER SQUARE | Geeraerts G | T.C. LA GODALE | JEAN-POL CALAY | D.G.P. DIAMONDS

Bertrand Fr茅d茅ric is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bertrand Fr茅d茅ric, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08636322021. Het bedrijf Bertrand Fr茅d茅ric bevindt zich op het adres: Rue de Crotteux 84; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Bertrand Fr茅d茅ric zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bertrand Fr茅d茅ric is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bertrand Fr茅d茅ric is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bertrand Fr茅d茅ric, openstaande posities, locatie van Bertrand Fr茅d茅ric op de kaart.

Bertrand Fr茅d茅ric is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bertrand Fr茅d茅ric, company assigned to the tax number BE08636322021. The company Bertrand Fr茅d茅ric is located at the address: Rue de Crotteux 84; 4460; Gr?ce-Hollogne (Gr?ce-Berleur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Physiotherapists. Products created in Bertrand Fr茅d茅ric were not found.
The main activity of Bertrand Fr茅d茅ric is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bertrand Fr茅d茅ric is not available. You also can look at reviews of Bertrand Fr茅d茅ric, open positions, location of Bertrand Fr茅d茅ric on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bertrand Fr茅d茅ric, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bertrand Fr茅d茅ric, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bertrand Fr茅d茅ric, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bertrand Fr茅d茅ric, employees, financial statistics.