GREEN LINE MEDICAL BOOKS

Contactgegevens GREEN LINE MEDICAL BOOKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREEN LINE MEDICAL BOOKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREEN LINE MEDICAL BOOKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 1072; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 25222697 (+32-25222697) 25222697 (+32-25222697)

Fax (fax): +32 (14) 944-92-18 +32 (14) 944-92-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREEN LINE MEDICAL BOOKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREEN LINE MEDICAL BOOKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREEN LINE MEDICAL BOOKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREEN LINE MEDICAL BOOKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREEN LINE MEDICAL BOOKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREEN LINE MEDICAL BOOKS
Products information GREEN LINE MEDICAL BOOKS

BTW identificatienummer (tax): BE03180236816
Ondernemingsnummer: 4958648681
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in GREEN LINE MEDICAL BOOKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Boekhandels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREEN LINE MEDICAL BOOKS
(Get full report from official database of BE for GREEN LINE MEDICAL BOOKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREEN LINE MEDICAL BOOKS
Addition kinds of activities for GREEN LINE MEDICAL BOOKS

5713. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
23210102. Koorden, mannen en jongens: gemaakt van aangekochte materialen | Collars, men's and boys': made from purchased materials
28191007. hydrosulfieten | Hydrosulfites

Werken bij GREEN LINE MEDICAL BOOKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREEN LINE MEDICAL BOOKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

  • Lasser/ monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze firma in Opglabbeek, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van aluminium en inoxconstructies voor de bouw, industrie en openbare werken, zijn wij op zoek naar een metaalbewerker/lasser aluminiumconstructies. Je hebt ervaring in de metaalsector (knippen, ponsen, walsen, zagen, lassen) Je kan halfautomaat lassen met aluminium. Kennis TIG lassen aluminium is een pluspunt) Je kan planlezen.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Huishoudhulpen regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • HUISHOUDHULP OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • LESGEVER MULTIMOVE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove (start januari 2019) in Zulte zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op zaterdagvoormiddag van 09:00-12:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Junior Bouw (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668790-inline.html?cid=Partner_VDAB De  junior bouw staat onder begeleiding van de project manager mee in bij de ontwikkeling en realisatie van verschillende engineeringprojecten. • De planning en doeleinden van de projecten opstellen en naleven • In samenwerking met de bouwheer en andere ontwikkelaars meewerken aan de conceptuele uitwerking van het project • De juiste afmetingen van installaties, uitrustingen en werken verzekeren • Verstrekken van richtlijnen aan het teken- en rekenteam • Controleren van opstelling en vooruitgang van de grafische documenten en meetstaten • Uitwerken van ontwerpnota’s, voorstudies, bestekken, adviesnota’s... • Het budget van de onderzochte werkzaamheden opvolgen • Controleren van offertes van inschrijvers • Het opvolgen en controleren van de uitgevoerde werken

  • Néerlandophone ayant des bases en français (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    ABC LANGUES est une école de langues située idéalement tout proche du rond point Montgomery. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage de la langue par l'auto-hypnose. *******Tâches: L'école ABC Langues recherche des néerlandophones pour un travail en tant qu¿indépendant complémentaire, un (pré)-pensionné ou toute personne qui travaillerait avec SMART ou un autre organisme de paiement. Il s'agit d'une école de langues qui favorise l'apprentissage par l'auto-hypnose. Cette technique est apprise à l'élève avant de débuter les cours de langues avec son professeur. Vous n'avez aucun travail à fournir en dehors de l'école (ni préparations ni corrections), les syllabus à partir desquels vous enseignerez sont apportés par l'école. L'école est ouverte en semaine de 9h à 21h et le samedi de 9h30 à 15h30. Il s¿agit d¿un travail flexible. Vous travaillez selon vos disponibilités, les cours se donnent par module de trois heures. Veuillez prendre contact au 02.736.74.36 ou 0474.32.44.59 afin de fixer un rendez-vous.

Zoek naar antwoorden van GREEN LINE MEDICAL BOOKS in sociale netwerken
Look for responds of GREEN LINE MEDICAL BOOKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Laat een reactie achter voor GREEN LINE MEDICAL BOOKS. GREEN LINE MEDICAL BOOKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREEN LINE MEDICAL BOOKS. Leave a respond for GREEN LINE MEDICAL BOOKS. GREEN LINE MEDICAL BOOKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREEN LINE MEDICAL BOOKS op de google maps. Adres en contacten GREEN LINE MEDICAL BOOKS
Location of GREEN LINE MEDICAL BOOKS on the google maps. Address and contacts of GREEN LINE MEDICAL BOOKS

Andere gerelateerde bedrijven als come GREEN LINE MEDICAL BOOKS GREEN LINE MEDICAL BOOKS: L. OLAERTS | Uyttebrouck M | ALBERT LINTEN | Flamée Henk | Postwereld (De)

Other related companies as GREEN LINE MEDICAL BOOKS: L. OLAERTS | Uyttebrouck M | ALBERT LINTEN | Flamée Henk | Postwereld (De)

GREEN LINE MEDICAL BOOKS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREEN LINE MEDICAL BOOKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03180236816. Het bedrijf GREEN LINE MEDICAL BOOKS bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 1072; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boekhandels. Producten gemaakt in GREEN LINE MEDICAL BOOKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GREEN LINE MEDICAL BOOKS is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREEN LINE MEDICAL BOOKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREEN LINE MEDICAL BOOKS, openstaande posities, locatie van GREEN LINE MEDICAL BOOKS op de kaart.

GREEN LINE MEDICAL BOOKS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREEN LINE MEDICAL BOOKS, company assigned to the tax number BE03180236816. The company GREEN LINE MEDICAL BOOKS is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 1072; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boekhandels. Products created in GREEN LINE MEDICAL BOOKS were not found.
The main activity of GREEN LINE MEDICAL BOOKS is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GREEN LINE MEDICAL BOOKS is not available. You also can look at reviews of GREEN LINE MEDICAL BOOKS, open positions, location of GREEN LINE MEDICAL BOOKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREEN LINE MEDICAL BOOKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREEN LINE MEDICAL BOOKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREEN LINE MEDICAL BOOKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREEN LINE MEDICAL BOOKS, employees, financial statistics.