FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL

Contactgegevens FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Gollard 28 1350 Orp-Jauche - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-19-65-68-15 32-19-65-68-15

Fax (fax): 32-19-51-59-12 32-19-51-59-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL
Products information FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03035217285
Ondernemingsnummer: 4936676025
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 239,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL
(Get full report from official database of BE for FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL
Addition kinds of activities for FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL

5641. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
36120202. Fluorescerende ballasten | Fluorescent ballasts
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
39990809. Miniaturen | Miniatures
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
64119900. Verzekeringsagenten, makelaars en dienstverlening, niet inbegrepen | Insurance agents, brokers, and service, nec
72991202. Kopersclub | Buyers' club
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical
89999905. Technische handmatige voorbereiding | Technical manual preparation

Werken bij FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Procesoperator hars (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en internationaal opererend bedrijf zoeken we een procesoperator. Taken: je beheerst het proces van het maken van hars, je controleert en evalueert grondstoffen en producten, je voorziet de lijn van de nodige producten, etc.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Bijverdienen als magazijnmedewerk(st)er (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Brabantia produceert huishoudartikelen. Als magazijnmedewerk(st)er doe je allerlei taken zoals orderpicken, inpakken, containers laden en lossen,... . Je kan zelfstandig werken en hebt oog voor detail.

  • Jobstudent bakkerij M/V gezocht (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij regio Hamont/Overpelt zijn we op zoek naar jobstudenten die op zaterdag beschikbaar zijn. En/of zondag om de 14dagen beschikbaar zijn. Als jobstudent bestaan jouw taken uit het meehelpen in de bakkerij.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Operator draaibank - niet volledig CNC (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij graag een afwisselende job? Ben jij technisch en heb je graag in grote mate zelfstandigheid? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Bree zijn wij opzoek naar een operator voor de draaibank. Jouw takenpakket bestaat uit: Programmeren en bedienen van de draaibanken: niet volledig CNC; Bewerkingsfasen en afstelwaarden van het materiaal en gereedschap bepalen; Bewerkingen uitvoeren; Controle eindproduct uitvoeren.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Integraal begeleider (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE KORF

    Type: Werfreserve

    Als integraal begeleider sta je in voor het begeleiden van kinderen/jongeren tijdens hun verblijf in de korf (leefgroepswerking) en bouw je contacten op met de ruime context van de minderjarige (contextwerking). Je hanteert een respectvolle, oplossingsgerichte benadering vanuit het geloof in de krachten en competenties van de jongeren en hun context waardoor de cliënt volwaardig participeert in een open dialoog in zijn hulpverleningstraject.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Laat een reactie achter voor FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. Leave a respond for FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL. FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL op de google maps. Adres en contacten FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL
Location of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL on the google maps. Address and contacts of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: THE YELLOW KID CAFE | Rollvolet SPRL | IMMOBILI?RE SCHMIDT | ZURICH INTERN. BELGI?/Z?RICH INTERNAT. BELGIQUE | LOUIS FONTAINE

Other related companies as FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL: THE YELLOW KID CAFE | Rollvolet SPRL | IMMOBILI?RE SCHMIDT | ZURICH INTERN. BELGI?/Z?RICH INTERNAT. BELGIQUE | LOUIS FONTAINE

FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03035217285. Het bedrijf FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL bevindt zich op het adres: R. De Gollard 28 1350 Orp-Jauche - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 239,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, openstaande posities, locatie van FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL op de kaart.

FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, company assigned to the tax number BE03035217285. The company FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is located at the address: R. De Gollard 28 1350 Orp-Jauche - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 239,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL were not found.
The main activity of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL is not available. You also can look at reviews of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, open positions, location of FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSPORTS LOUIS VANDEROEL SPRL, employees, financial statistics.