Abu Ibieh Lutfi

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Abu Ibieh Lutfi
Private companiesBusiness Services • Abu Ibieh Lutfi

Contactgegevens Abu Ibieh Lutfi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abu Ibieh Lutfi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abu Ibieh Lutfi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Auguste Reyers 122 Box 9; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 732 41 85; 0476 27 18 87 (+32-02 732 41 85; 0476 27 18 87) 02 732 41 85; 0476 27 18 87 (+32-02 732 41 85; 0476 27 18 87)

Fax (fax): 02 732 41 85 (+32-02 732 41 85) 02 732 41 85 (+32-02 732 41 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abu Ibieh Lutfi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abu Ibieh Lutfi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abu Ibieh Lutfi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abu Ibieh Lutfi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abu Ibieh Lutfi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abu Ibieh Lutfi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abu Ibieh Lutfi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abu Ibieh Lutfi
Products information Abu Ibieh Lutfi

BTW identificatienummer (tax): BE09202941894
Ondernemingsnummer: 5189361572
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Abu Ibieh Lutfi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abu Ibieh Lutfi
(Get full report from official database of BE for Abu Ibieh Lutfi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abu Ibieh Lutfi
Addition kinds of activities for Abu Ibieh Lutfi

353202. Apparatuur voor mineraalbewerking | Mineral beneficiation equipment
02919900. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren, nec | General farms, primarily animals, nec
22570000. Weft breien stoffenfabrieken | Weft knit fabric mills
26210309. Waterdicht papier | Waterproof paper
35360104. Hijsslangen | Hoisting slings
38239907. Kernreactor controles | Nuclear reactor controls
38450104. Cardiographs | Cardiographs
44929901. Docking of ocean vessels | Docking of ocean vessels
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij Abu Ibieh Lutfi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abu Ibieh Lutfi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abu Ibieh Lutfi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abu Ibieh Lutfi. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Textielbedrijf zoekt medewerkers (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dit bedrijf is een gevestigde waarde in het hartje van Dendermonde. Hun goede reputatie onder de eigen medewerkers zorgt voor stabiliteit en werkzekerheid. In de productie werk je in ploegen. Starten doe je met een opleiding zodat jij deze machines perfect kan beheren. Deze onderneming ziet jouw inspanningen en stelt jou als medewerker centraal. Ook jij wordt bevoorraad met extra vitamines, wekelijks kan je proeven van diverse soorten fruit. Dagelijks worden er warme dranken aangeboden.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Huishoudhulp/poetshulp Voeren (dienstencheques) (VOEREN)

    Regio: VOEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten 18+ (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gedreven studenten die graag een centje willen bijverdienen en beschikbaar zijn om enkele uren of dagen per week of per maand te werken. Het bedrijf is gelegen in Grobbendonk en niet te bereiken met het openbaar vervoer, het is dus zeer belangrijk dat je beschikt over eigen vervoer.  In het algemeen zal je instaan voor de orderpicking van verschillende kledingmerken op verschillende afdelingen binnen het bedrijf.  Ben je op zoek naar een toffe studentenjob?  Reageer dan snel op deze vacature met je CV!  Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Automechanieker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: OPEL GARAGE Dhont

    Type: Vaste Job

    Het onderhoud en herstellen van wagens en bestelwagens van het merk Opel Vervangen van distributieriemen,koppelingen, remmen,schokdempers… Het uitlezen van fouten aan de hand van diagnose apparatuur Het uitvoeren van elektrische en elektronische herstellingen

  • Technieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het verhelpen van storingen en preventief onderhoud, reinigen van machines... Storingen detecteren, verbeteringen aanbrengen,... Opstart van de productie.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ACT NOW!

    Type: Zelfstandige activiteit

    wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Abu Ibieh Lutfi in sociale netwerken
Look for responds of Abu Ibieh Lutfi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abu Ibieh Lutfi. Laat een reactie achter voor Abu Ibieh Lutfi. Abu Ibieh Lutfi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abu Ibieh Lutfi. Leave a respond for Abu Ibieh Lutfi. Abu Ibieh Lutfi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abu Ibieh Lutfi op de google maps. Adres en contacten Abu Ibieh Lutfi
Location of Abu Ibieh Lutfi on the google maps. Address and contacts of Abu Ibieh Lutfi

Andere gerelateerde bedrijven als come Abu Ibieh Lutfi Abu Ibieh Lutfi: Mallants G | MD MEDIA | Wastiels P | ADELIN MAHAUX | WILLY KAMOEN

Other related companies as Abu Ibieh Lutfi: Mallants G | MD MEDIA | Wastiels P | ADELIN MAHAUX | WILLY KAMOEN

Abu Ibieh Lutfi is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Abu Ibieh Lutfi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09202941894. Het bedrijf Abu Ibieh Lutfi bevindt zich op het adres: Boulevard Auguste Reyers 122 Box 9; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Abu Ibieh Lutfi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abu Ibieh Lutfi is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abu Ibieh Lutfi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abu Ibieh Lutfi, openstaande posities, locatie van Abu Ibieh Lutfi op de kaart.

Abu Ibieh Lutfi is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Abu Ibieh Lutfi, company assigned to the tax number BE09202941894. The company Abu Ibieh Lutfi is located at the address: Boulevard Auguste Reyers 122 Box 9; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Physiotherapists. Products created in Abu Ibieh Lutfi were not found.
The main activity of Abu Ibieh Lutfi is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Abu Ibieh Lutfi is not available. You also can look at reviews of Abu Ibieh Lutfi, open positions, location of Abu Ibieh Lutfi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abu Ibieh Lutfi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abu Ibieh Lutfi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abu Ibieh Lutfi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abu Ibieh Lutfi, employees, financial statistics.