VLEMINCKX WARD

Contactgegevens VLEMINCKX WARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VLEMINCKX WARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

VLEMINCKX WARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 74; 9130; Beveren (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 03 773 37 38 (+32-03 773 37 38) 03 773 37 38 (+32-03 773 37 38)

Fax (fax): +32 (65) 786-66-96 +32 (65) 786-66-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VLEMINCKX WARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VLEMINCKX WARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VLEMINCKX WARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VLEMINCKX WARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VLEMINCKX WARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VLEMINCKX WARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VLEMINCKX WARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VLEMINCKX WARD
Products information VLEMINCKX WARD

BTW identificatienummer (tax): BE06677459716
Ondernemingsnummer: 7107849121
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 462,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Photographers; Photographers - Portrait

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VLEMINCKX WARD
(Get full report from official database of BE for VLEMINCKX WARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor VLEMINCKX WARD
Addition kinds of activities for VLEMINCKX WARD

267800. Kantoorartikelen | Stationery products
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
31499901. Atletische schoenen, behalve rubber of plastic | Athletic shoes, except rubber or plastic
73890309. Trade show arrangement | Trade show arrangement
79990203. Golf professionals | Golf professionals
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
79991003. Carnaval operatie | Carnival operation

Werken bij VLEMINCKX WARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VLEMINCKX WARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VLEMINCKX WARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VLEMINCKX WARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Heftruckbestuurder m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij rijervaring met de heftruck en een geldig attest? Ben je op zoek naar een tijdelijke job als heftruckbestuurder? Dan hebben wij misschien een job voor jou! We zoeken een ervaren heftruckbestuurder om een 2-tal weken zware lasten te verplaatsen in een groot magazijn.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Fitnessmedewerkers studenten (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar student-fitnessmedewerkers. Je zorgt voor een goed verloop en dagelijkse werking van de fitness en de activiteiten. Je beheert en onderhoudt de fitnessruimte en het -materiaal. Toezicht houden op een veilig verloop van activiteiten en het bewaken van orde en netheid behoort ook tot je takenpakket. Je ontvangt, informeert, begeleidt en ondersteunt de bezoekers op een correcte en klantvriendelijke manier.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Key Account Manager (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: SUEZ Recycling & Recovery

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze dienstverlening naar onze industrieklanten toe. Je prospecteert actief en volgt jouw klantenportefeuille zeer kort op volgens onze commerciële strategie. Je analyseert het afvalprobleem en -stroom en biedt hiervoor een optimale oplossing aan. Je doet aan prijsbepaling en negotieert contracten met klanten binnen vooropgestelde marges en in overleg met de commerciële directie. Je onderhoudt de klantenrelaties en stelt bezoekrapporten op. Je krijgt hierbij commerciële/administratieve support van onze commerciële binnendienst.

  • Teamleader Service Technieker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Westmalle zijn we op zoek naar een teamleader Service Technieker Link tussen de klant en de service techniekers Je beantwoordt binnenkomende interventie aanvragen en wijst deze toe aan de techniekers Je staat in voor de correcte opvolging van de interventie alsook voor de administratieve verwerking van wisselstukken, materialen en aankopen Je ziet toe op een correcte rapportering van de techniekers (dagrapporten, facturatie,...) Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de business unit Customer Service Je zoekt nieuwe klanten en markten Tot slot ben je het aanspreekpunt voor problemen op technisch vlak Bijgevolg ben je een coach met een sterke technische affiniteit

  • Accountmanager KMO (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Je identificeert en introduceert onze diensten bij prospecten in KMO’s. Na behoefteanalyse vertaal je de noden van (potentiële) klanten in geïntegreerde oplossingen. Zo bouw je actief professionele relaties uit met de doelgroep KMO’s, boekhouders/accountants en zelfstandigen in jouw regio, met doelstelling de klantenportefeuille verder uit te breiden. Door een punctuele opvolging en actuele kennis ben je hét aanspreekpunt voor de werkgever bij het nemen van beslissingen omtrent zijn personeelsbeleid. Verder denk je mee aan een commercieel plan voor jouw regio en rapporteer je rechtstreeks aan de salesmanager.

  • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

Zoek naar antwoorden van VLEMINCKX WARD in sociale netwerken
Look for responds of VLEMINCKX WARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor VLEMINCKX WARD. Laat een reactie achter voor VLEMINCKX WARD. VLEMINCKX WARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VLEMINCKX WARD. Leave a respond for VLEMINCKX WARD. VLEMINCKX WARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VLEMINCKX WARD op de google maps. Adres en contacten VLEMINCKX WARD
Location of VLEMINCKX WARD on the google maps. Address and contacts of VLEMINCKX WARD

Andere gerelateerde bedrijven als come VLEMINCKX WARD VLEMINCKX WARD: GERARD-DUPONT-ERGEDE R. SA | TOTAL | Roniger Rainer | D'hondt Dirk | AA EURODEM SPRL

Other related companies as VLEMINCKX WARD: GERARD-DUPONT-ERGEDE R. SA | TOTAL | Roniger Rainer | D'hondt Dirk | AA EURODEM SPRL

VLEMINCKX WARD is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VLEMINCKX WARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06677459716. Het bedrijf VLEMINCKX WARD bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 74; 9130; Beveren (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 462,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers; Photographers - Portrait.
De hoofdactiviteit van VLEMINCKX WARD is Administratie van economische programma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VLEMINCKX WARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VLEMINCKX WARD, openstaande posities, locatie van VLEMINCKX WARD op de kaart.

VLEMINCKX WARD is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VLEMINCKX WARD, company assigned to the tax number BE06677459716. The company VLEMINCKX WARD is located at the address: Dorpsstraat 74; 9130; Beveren (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 462,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers; Photographers - Portrait.
The main activity of VLEMINCKX WARD is Administration of Economic Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VLEMINCKX WARD is not available. You also can look at reviews of VLEMINCKX WARD, open positions, location of VLEMINCKX WARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VLEMINCKX WARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VLEMINCKX WARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VLEMINCKX WARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VLEMINCKX WARD, employees, financial statistics.