VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE
Private companiesWater Transportation • VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

Contactgegevens VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 111; 8730; Beernem, België

Telefoon (phone): 050 79 09 70 (+32-050 79 09 70) 050 79 09 70 (+32-050 79 09 70)

Fax (fax): +32 (83) 993-36-40 +32 (83) 993-36-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE
Products information VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

BTW identificatienummer (tax): BE08038665771
Ondernemingsnummer: 8745910644
Hoofdstad (capital): 166,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 343,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Photographers

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE
(Get full report from official database of BE for VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE
Addition kinds of activities for VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
17990400. Rigging en steigers | Rigging and scaffolding
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
50949905. Zilverwerk of Plated Ware | Silverware or plated ware
80210100. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
80620000. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals

Werken bij VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Monteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

  • Carrossier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp regio Blanden, Oud-Heverlee (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Studentenjob sportbegeleider (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: SILHOUELLE

    Type: Studentenjob

    Silhouelle in Nazareth is een centrum die werkt naar versteviging en afslanking van het lichaam. We werken met het principe High intensity training in een TFM (Termische Fysische Methode) warmte cabine. Deze cabines worden verwarmd tot ongeveer 35 C met infraroodlampen en de oefeningen voer je uit met riemen aan handen of voeten met weerstand (rekkers) met gewichtjes van +/- 2 kilo. De groepslessen zijn telkens 25 min en dit 2x per week. Het zijn telkens kleine groepslessen van max 6 dames. De reeksen die in september starten duren 6 weken, dus 12 lessen. Het is de bedoeling dat er lessen samengesteld worden (normaal doe ik dit) maar als dit deel is van je opleiding, kan jij dit ook wel doen (of samen). Je legt de oefengen aan de groep uit (+voortonen) en zij voeren de oefeningen uit op leuke muziek, terwijl dat jij rondgaat en corrigeert waar nodig. We werken een programma af in die 6 weken, we proberen telkens de grenzen te verleggen. Na deze reeks volgen er nog, als het klikt doen we verder! :)

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

Zoek naar antwoorden van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Laat een reactie achter voor VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. Leave a respond for VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE. VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE op de google maps. Adres en contacten VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE
Location of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE on the google maps. Address and contacts of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: PAUL PAUWELS | Rapid | Tounet | For锚t Fun茅railles | Dumont J-M

Other related companies as VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE: PAUL PAUWELS | Rapid | Tounet | For锚t Fun茅railles | Dumont J-M

VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038665771. Het bedrijf VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE bevindt zich op het adres: Stationsstraat 111; 8730; Beernem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 166,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 343,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers.
De hoofdactiviteit van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, openstaande posities, locatie van VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE op de kaart.

VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, company assigned to the tax number BE08038665771. The company VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is located at the address: Stationsstraat 111; 8730; Beernem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 166,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 343,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers.
The main activity of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE is not available. You also can look at reviews of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, open positions, location of VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN BERGHE FOTOGRAFIE, employees, financial statistics.