PHOTO MATTERNE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • PHOTO MATTERNE

Contactgegevens PHOTO MATTERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PHOTO MATTERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

PHOTO MATTERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue G茅n茅ral de Gaulle 123; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux), België

Telefoon (phone): 04 342 41 67 (+32-04 342 41 67) 04 342 41 67 (+32-04 342 41 67)

Fax (fax): 04 342 41 67 (+32-04 342 41 67) 04 342 41 67 (+32-04 342 41 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PHOTO MATTERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PHOTO MATTERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PHOTO MATTERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PHOTO MATTERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PHOTO MATTERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PHOTO MATTERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PHOTO MATTERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PHOTO MATTERNE
Products information PHOTO MATTERNE

BTW identificatienummer (tax): BE02510070800
Ondernemingsnummer: 3084381103
Hoofdstad (capital): 135,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Photographers

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PHOTO MATTERNE
(Get full report from official database of BE for PHOTO MATTERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor PHOTO MATTERNE
Addition kinds of activities for PHOTO MATTERNE

513600. Herenkleding | Men's and boy's clothing
726199. Begrafenisdiensten en crematoria, nec | Funeral service and crematories, nec
20910322. Haring: verpakt in blikjes, potten, enz. | Herring: packaged in cans, jars, etc.
23859905. Regenjassen, behalve gevulkaniseerd rubber: aangekochte materialen | Raincoats, except vulcanized rubber: purchased materials
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
32720705. Kolommen, beton | Columns, concrete
79290107. Jazz muziekgroep of artiest | Jazz music group or artist
83610100. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children

Werken bij PHOTO MATTERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PHOTO MATTERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PHOTO MATTERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PHOTO MATTERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Planner (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beringen zijn wij op zoek naar een operations planner. Jouw takenpakket omvat: - bulk operations planning: plannen bulk- en pleinoperaties, beheer voorraadsilo's en het aansturen van plein supervisor, - beluchtingsplanning: plannen van beluchters en daaraan gelinkte bulkpendels en het aansturen van chauffeurs, - productieplanning: plannen van diverse productieorders (afzakken, rebulk, rework) en het aansturen van productie supervisor, - magazijnplanning: plannen en aansturen van inbound/outbound verpakte goederen en het aansturen van magazijn supervisor, - alle administratieve processen van bovenstaande taken uitvoeren, bewaken, optimaliseren,...

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • MAGAZIJNMEDEWERKERS-ORDERPICKERS | 2-PLOEGEN/DAGDIENST | GROBBENDONK | VOLTIJDS (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Grobbendonk zijn wij op zoek naar flexibele magazijnmedewerkers: Flexibiliteit in het magazijn is volledig je ding Je pickt goederen aan de hand van een handscanner In- en uitpakken van binnengekomende goederen Laden en lossen van vrachtwagens

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • KTN werft aan: student magazijnbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor het bedrijf General Services Antwerp / Katoen Natie, dat gelegen is in de Waaslandhaven, zijn wij dringend op zoek naar studenten. Je zal tewerkgesteld worden in een magazijn waar je diverse functies zal uitoefenen. Voornamelijk gaat dit over het klaarmaken van bestellingen, het laden en lossen vrachtwagens, orderpicking, ...

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

  • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: PALACE

    Type: Flexijob

    U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van PHOTO MATTERNE in sociale netwerken
Look for responds of PHOTO MATTERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor PHOTO MATTERNE. Laat een reactie achter voor PHOTO MATTERNE. PHOTO MATTERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PHOTO MATTERNE. Leave a respond for PHOTO MATTERNE. PHOTO MATTERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PHOTO MATTERNE op de google maps. Adres en contacten PHOTO MATTERNE
Location of PHOTO MATTERNE on the google maps. Address and contacts of PHOTO MATTERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come PHOTO MATTERNE PHOTO MATTERNE: Dethise J | de M?elenaere Pol | Londo M-J | deux maisons plus loin | GUIDO FRANSEN

Other related companies as PHOTO MATTERNE: Dethise J | de M?elenaere Pol | Londo M-J | deux maisons plus loin | GUIDO FRANSEN

PHOTO MATTERNE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PHOTO MATTERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02510070800. Het bedrijf PHOTO MATTERNE bevindt zich op het adres: Rue G茅n茅ral de Gaulle 123; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 135,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers.
De hoofdactiviteit van PHOTO MATTERNE is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PHOTO MATTERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PHOTO MATTERNE, openstaande posities, locatie van PHOTO MATTERNE op de kaart.

PHOTO MATTERNE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is PHOTO MATTERNE, company assigned to the tax number BE02510070800. The company PHOTO MATTERNE is located at the address: Rue G茅n茅ral de Gaulle 123; 4020; Li猫ge 1 (Bressoux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 135,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers.
The main activity of PHOTO MATTERNE is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PHOTO MATTERNE is not available. You also can look at reviews of PHOTO MATTERNE, open positions, location of PHOTO MATTERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PHOTO MATTERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PHOTO MATTERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PHOTO MATTERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PHOTO MATTERNE, employees, financial statistics.