Photo Leenders

Contactgegevens Photo Leenders: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Photo Leenders: address, phone, fax, email, website, opening hours

Photo Leenders

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie de l'Ardenne 44; 4053; Chaudfontaine (Embourg), België

Telefoon (phone): 04 365 51 07 (+32-04 365 51 07) 04 365 51 07 (+32-04 365 51 07)

Fax (fax): 04 365 51 07 (+32-04 365 51 07) 04 365 51 07 (+32-04 365 51 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Photo Leenders: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Photo Leenders"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Photo Leenders"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Photo Leenders, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Photo Leenders. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Photo Leenders, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Photo Leenders. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Photo Leenders
Products information Photo Leenders

BTW identificatienummer (tax): BE07497314453
Ondernemingsnummer: 2374114990
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 644,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Photographic equipment & accessories - Retail & Repair

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Photo Leenders
(Get full report from official database of BE for Photo Leenders)

Aanvulling soorten activiteiten voor Photo Leenders
Addition kinds of activities for Photo Leenders

10210000. Koperertsen | Copper ores
14999920. Wurtziliet mijnbouw | Wurtzilite mining
17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
35449900. Speciale sterven, gereedschap, jigs en fixtures, nec | Special dies, tools, jigs, and fixtures, nec
44899904. Water taxi's | Water taxis
47290102. Buskaartjes kantoren | Bus ticket offices
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
80110107. zenuwarts | Neurologist
94410104. Workmens 'vergoedingskantoor, overheid | Workmens' compensation office, government

Werken bij Photo Leenders: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Photo Leenders: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Photo Leenders. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Photo Leenders. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Rotselaar, 8 uur per week (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Rotselaar. Het gastgezin zoekt hulp voor de schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) regio Damme, max. 20u per week (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 à 16 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende in regio Damme. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Architect (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een jong en dynamisch bedrijf in bouw- en renovatieprojecten is op zoek naar een architect/technisch tekenaar (freelance) om het team te versterken in Ronse. Dankzij de enorme groei is er nood aan een extra kracht die als rechterhand gaat fungeren om samen mooie projecten te verwezenlijken! Functie: Opmeten, uittekenen van bouwplannen maar ook 3D modellen (Sketchup). Techniekenplannen uittekenen voor woningbouw, een technische voorkennis is niet noodzakelijk maar een pluspunt. Je onderhoudt klantenrelaties met bedrijven en aannemers Je werkt op freelance basis en dit 5 dagen in de week

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669725-inline.html?cid=Partner_VDAB U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Photo Leenders in sociale netwerken
Look for responds of Photo Leenders in social networks

Lees alle opmerkingen voor Photo Leenders. Laat een reactie achter voor Photo Leenders. Photo Leenders bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Photo Leenders. Leave a respond for Photo Leenders. Photo Leenders on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Photo Leenders op de google maps. Adres en contacten Photo Leenders
Location of Photo Leenders on the google maps. Address and contacts of Photo Leenders

Andere gerelateerde bedrijven als come Photo Leenders Photo Leenders: Vanderhallen L | Lima Dansclub | Dominici | DSS BVBA | GUSTAAF DIERCKX

Other related companies as Photo Leenders: Vanderhallen L | Lima Dansclub | Dominici | DSS BVBA | GUSTAAF DIERCKX

Photo Leenders is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Photo Leenders, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07497314453. Het bedrijf Photo Leenders bevindt zich op het adres: Voie de l'Ardenne 44; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 644,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Photo Leenders is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Photo Leenders is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Photo Leenders, openstaande posities, locatie van Photo Leenders op de kaart.

Photo Leenders is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Photo Leenders, company assigned to the tax number BE07497314453. The company Photo Leenders is located at the address: Voie de l'Ardenne 44; 4053; Chaudfontaine (Embourg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 644,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
The main activity of Photo Leenders is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Photo Leenders is not available. You also can look at reviews of Photo Leenders, open positions, location of Photo Leenders on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Photo Leenders, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Photo Leenders, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Photo Leenders, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Photo Leenders, employees, financial statistics.