FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA

Contactgegevens FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktstraat 33; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 30 12 74 (+32-051 30 12 74) 051 30 12 74 (+32-051 30 12 74)

Fax (fax): 051 30 12 74 (+32-051 30 12 74) 051 30 12 74 (+32-051 30 12 74)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA
Products information FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03078338623
Ondernemingsnummer: 2471618652
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 122,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Photographers

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA
(Get full report from official database of BE for FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA
Addition kinds of activities for FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA

0111. Tarwe | Wheat
651500. Mobiele thuisbeheerders | Mobile home site operators
20340000. Gedroogde en ontwaterde vruchten, groenten en soepmixen | Dried and dehydrated fruits, vegetables and soup mixes
37140206. Koppelingen, motorvoertuig | Clutches, motor vehicle
50130110. bumpers | Bumpers
51130303. Containers, papier en wegwerp plastic | Containers, paper and disposable plastic
51910202. Eten geven | Feed
64119902. Laboratoria voor brandverzekeringsondernemingen | Fire insurance underwriters' laboratories
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec

Werken bij FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Werfleider civiele werken (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brecht zijn wij op zoek naar een werfleider voor de uitvoering van projecten als: nieuwbouw van containerparken, renovatie van tankstations, bodemsaneringen met een civiel karakter, omgevingswerken bij scholen. Taken: - Coördineren van werven in gans België (Vlaanderen, Wallonië en Brussel), in nauwe samenwerking met bouwheer, studiebureau, architect, projectleider en onderaannemers - Opvolgen van werfbudgetten, meet- en vorderingsstaten is ook een deel van het takenpakket - Een efficiënte, veilige en stipte uitvoering van projecten, op zowel technisch als op organisatorisch en administratief vlak, is een must.

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Laat een reactie achter voor FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. Leave a respond for FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA. FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA op de google maps. Adres en contacten FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA
Location of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA on the google maps. Address and contacts of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: FLAGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV | RUDI MOENS | POLICE F?D?RALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | BEIRINCKX

Other related companies as FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA: FLAGILENT TECHNOLOGIES BELGIUM NV | RUDI MOENS | POLICE F?D?RALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | BEIRINCKX

FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03078338623. Het bedrijf FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA bevindt zich op het adres: Marktstraat 33; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 122,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers.
De hoofdactiviteit van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, openstaande posities, locatie van FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA op de kaart.

FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, company assigned to the tax number BE03078338623. The company FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is located at the address: Marktstraat 33; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 122,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers.
The main activity of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA is not available. You also can look at reviews of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, open positions, location of FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOSTUDIO CALLEWAERT BVBA, employees, financial statistics.