Foto Serge

Contactgegevens Foto Serge: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Foto Serge: address, phone, fax, email, website, opening hours

Foto Serge

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 6; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 51 78 72 (+32-014 51 78 72) 014 51 78 72 (+32-014 51 78 72)

Fax (fax): 014 51 94 73 (+32-014 51 94 73) 014 51 94 73 (+32-014 51 94 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Foto Serge: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Foto Serge"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Foto Serge"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Foto Serge, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Foto Serge. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Foto Serge, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Foto Serge. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Foto Serge
Products information Foto Serge

BTW identificatienummer (tax): BE02915191650
Ondernemingsnummer: 8071899414
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 389,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Photographers; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair

Product categorie (product category): Photography - Reporting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Foto Serge
(Get full report from official database of BE for Foto Serge)

Aanvulling soorten activiteiten voor Foto Serge
Addition kinds of activities for Foto Serge

333101. Primaire koper smelter producten | Primary copper smelter products
22829906. Twintig garen | Twisting yarn
24399902. Houthakkers, structurele: gelamineerde timmerhout | Timbers, structural: laminated lumber
27520502. Kaarten, gelithografeerd | Maps, lithographed
28190402. Murate van potas, niet van mijnen | Muriate of potash, not from mines
32690403. Vazen, aardewerk | Vases, pottery
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment

Werken bij Foto Serge: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Foto Serge: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Foto Serge. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Foto Serge. Looking for open vacancies in other companies

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • Medewerker Planning (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: t-office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verdeel je de werkzaamheden over de 100 servicetechnici binnen het bedrijf. Naast het dagelijks inplannen van de opdrachten is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de opdrachten afgehandeld zijn in het planningssysteem.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: TRIXXO HOME HERK-DE-STAD

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je taken bestaan voornamelijk uit huishoudelijk werk ( poetsen, strijken, .. ) Dagen en uren zijn bespreekbaar. Trixxo is een sterk groeiend bedrijf dat zekerheid geeft op langdurige tewerkstelling.

  • THUISVERPLEEGKUNDIGE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDIG TEAM

    Type: Studentenjob

    Ons thuisverpleegkundig team Knokke-Heist is dringend op zoek naar een jobstudent om het team te versterken! Je zal instaan voor de professionele zorg aan patiënten aan huis in de regio Knokke - Heist - Blankenberge met focus op het menselijke, je krijgt de tijd en ruimte om een kwalitatieve zorg te verlenen aan onze patiënten!

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Student weekends - verkoop van schoenen te Sint-Kruis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Onze klant zoekt een dynamische en communicatieve student die graag als hulp wil werken in de verkoop van schoenen. Je werkt doorheen het jaar in het weekend en eventueel woensdagnamiddagen in de winkel in Sint-Kruis. Je taken bestaan o.a. uit : Klanten vriendelijk begroeten en eventueel te woord staan bij vragen en schoenenkeuze Stockwerk Meehelpen voorbereiden om de nieuwe collectie in de winkel te etaleren Allround hulp in de winkel ....

  • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

    Type: Vaste Job

    Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Teamleader (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Julie's House

    Type: Flexijob

    Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van Foto Serge in sociale netwerken
Look for responds of Foto Serge in social networks

Lees alle opmerkingen voor Foto Serge. Laat een reactie achter voor Foto Serge. Foto Serge bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Foto Serge. Leave a respond for Foto Serge. Foto Serge on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Foto Serge op de google maps. Adres en contacten Foto Serge
Location of Foto Serge on the google maps. Address and contacts of Foto Serge

Andere gerelateerde bedrijven als come Foto Serge Foto Serge: Vermeulen R | Wynsberghe SA | Ath茅n茅e (Taverne de l') | JOHNY PIPELEERS | ESKARINA scris

Other related companies as Foto Serge: Vermeulen R | Wynsberghe SA | Ath茅n茅e (Taverne de l') | JOHNY PIPELEERS | ESKARINA scris

Foto Serge is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Foto Serge, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02915191650. Het bedrijf Foto Serge bevindt zich op het adres: Molenstraat 6; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 389,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Photography - Reporting. Lijst met producten zijn Photographers; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
De hoofdactiviteit van Foto Serge is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Foto Serge is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Foto Serge, openstaande posities, locatie van Foto Serge op de kaart.

Foto Serge is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Foto Serge, company assigned to the tax number BE02915191650. The company Foto Serge is located at the address: Molenstraat 6; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 389,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Photography - Reporting. List of products are Photographers; Photographic equipment & accessories - Retail & Repair.
The main activity of Foto Serge is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Foto Serge is not available. You also can look at reviews of Foto Serge, open positions, location of Foto Serge on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Foto Serge, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Foto Serge, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Foto Serge, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Foto Serge, employees, financial statistics.